Klomene yeni başlayanlar

Eklentiler

• IMG_7134.webp
    IMG_7134.webp
    108,3 KB · Görüntüleme: 17
Birde ben kendi druma gidemedim bu gun başka Dr geldim inşallah bakmam falan demez

Benim de öyle oldu bakmam dedi başka hastaneye gidiyorum
Benimkine baktı pcos değilsin sen dedi USG den baktı hani pcos nerede yok dedi yumurta büyümüş dedi mm vs söylemedi ignedende bahsetmedi haftaya pazartesi gel 21. Günü progestan bakalım çatlayıp çatlamış mi kontrol edelim dedi bende tatmin olmadım başka sedan sıra almaya çalışıyorum

Kızlar şu an adet dönemindeyim. Bugün tahlil verdim. Muayene sirasinda doktor klomenden falan hic bahsetmedi. Yarin tekrar gidicem. Ama sadece takviyeleri kullan bekle der diye korkuyorum. Çünkü artık bi aksiyon almak istiyorum. Epey uzun süre oldu. Devlete gidiyordum. Ama yarin doktorun bi tedavi girişimi olmazsa özele gitmeli miyim sizce?

Kızlar şu an adet dönemindeyim. Bugün tahlil verdim. Muayene sirasinda doktor klomenden falan hic bahsetmedi. Yarin tekrar gidicem. Ama sadece takviyeleri kullan bekle der diye korkuyorum. Çünkü artık bi aksiyon almak istiyorum. Epey uzun süre oldu. Devlete gidiyordum. Ama yarin doktorun bi tedavi girişimi olmazsa özele gitmeli miyim sizce?
Korunmasız 1 yılı geçince tedavi başlıyorlar . Devlette veriyor sen söyle

Benimkine baktı pcos değilsin sen dedi USG den baktı hani pcos nerede yok dedi yumurta büyümüş dedi mm vs söylemedi ignedende bahsetmedi haftaya pazartesi gel 21. Günü progestan bakalım çatlayıp çatlamış mi kontrol edelim dedi bende tatmin olmadım başka sedan sıra almaya çalışıyorum
Şimdi çıktım bende 12 mm bir yumurta gözüküyor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi iğne de yapacakmış

Yetişebildiniz mi
Evet yetiştim baktı bı tane 27 mm olan yumurta varmis gösterdi bı kaç tane daha var ama geç geldin dedi iğne vermedi bu günler gun aşırı ilişki olsun dedesi bekle adet olursan gel dedi diğer doktorda büyümüş buyuyende var dedi ama mm soylemedi o bende kendi doktoruma dedim evde ovualsyon deniyorum hiç pik olmadı dedim kacirmissindir dedi ay iğnemi de aldim şimdi napicam bilemedim ya catlamazsa

Adet olursan bu ayda femara kullanalım dedi adetin 2 veya 3.günü gel dedi hayır benim anlamadığım ovulasyon testleri hep negatif de hiç pik olmadı testlerde sorun varmış demekki

Back
X