- Konu Sahibi garipbirisi
Ben klomen bittkten sonra 6, gün yumurtlama 7. Gün çatlamaHayır adet 5.gün bitti ondan sonra yapmaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben klomen bittkten sonra 6, gün yumurtlama 7. Gün çatlamaHayır adet 5.gün bitti ondan sonra yapmaya başladım
Klomen tek başına işe yaramayınca letu ve klomen aynı zamanda kullandırıyorlar bazı kişilerdeHayır adet 5.gün bitti ondan sonra yapmaya başladım
İşe yaramadığı için mi böyle oldu acaba pcosda da lh dalgalanmaları olabilir diyorlarKlomen tek başına işe yaramayınca letu ve klomen aynı zamanda kullandırıyorlar bazı kişilerde
Arkadaşım pcos tek başına klomen işe yaramamıştı onda ilk letu kullandı 3 gün sonra 5 gün klomen kullandıİşe yaramadığı için mi böyle oldu acaba pcosda da lh dalgalanmaları olabilir diyorlar
Birazdan gidicem doktora bakalım ne diyecek belki bende de işe yaramamıştırArkadaşım pcos tek başına klomen işe yaramamıştı onda ilk letu kullandı 3 gün sonra 5 gün klomen kullandı
Evet silik görünüyor ama iğne etkisi de olabilir testin markası nedirBelirdi sanki 5 dk oldu yapalı
Eki Görüntüle 3725612
Gerçekten ikimizinkini de çok merak ediyorum ne dicek drlar diye
Benim de öyle oldu bakmam dedi başka hastaneye gidiyorumBirde ben kendi druma gidemedim bu gun başka Dr geldim inşallah bakmam falan demez
Benimkine baktı pcos değilsin sen dedi USG den baktı hani pcos nerede yok dedi yumurta büyümüş dedi mm vs söylemedi ignedende bahsetmedi haftaya pazartesi gel 21. Günü progestan bakalım çatlayıp çatlamış mi kontrol edelim dedi bende tatmin olmadım başka sedan sıra almaya çalışıyorumBenim de öyle oldu bakmam dedi başka hastaneye gidiyorum
Korunmasız 1 yılı geçince tedavi başlıyorlar . Devlette veriyor sen söyleKızlar şu an adet dönemindeyim. Bugün tahlil verdim. Muayene sirasinda doktor klomenden falan hic bahsetmedi. Yarin tekrar gidicem. Ama sadece takviyeleri kullan bekle der diye korkuyorum. Çünkü artık bi aksiyon almak istiyorum. Epey uzun süre oldu. Devlete gidiyordum. Ama yarin doktorun bi tedavi girişimi olmazsa özele gitmeli miyim sizce?
Şimdi çıktım bende 12 mm bir yumurta gözüküyor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi iğne de yapacakmışBenimkine baktı pcos değilsin sen dedi USG den baktı hani pcos nerede yok dedi yumurta büyümüş dedi mm vs söylemedi ignedende bahsetmedi haftaya pazartesi gel 21. Günü progestan bakalım çatlayıp çatlamış mi kontrol edelim dedi bende tatmin olmadım başka sedan sıra almaya çalışıyorum
AwoxEvet silik görünüyor ama iğne etkisi de olabilir testin markası nedir
O zamana kadar 16-18 olur büyük ihtimal bende kendi druma gidiyorum şimdi insllah yetisirim de bakabilirŞimdi çıktım bende 12 mm bir yumurta gözüküyor 3 gün sonra tekrar bakalım dedi iğne de yapacakmış
Genelde yaniltmaz diyorlar ama iste cok erken iğne etkisi olabilir bekleyin yada teste devam edin koyulasmayo takip edin inşallah vardır
bendim sanırım,bence erken bana 12 gun demişti doktorpazartesi Ovitrall vurulan birisi vardı benimle aynı gün gebelik testi için erken mi acaba tam bir hafta oldu
Yetişebildiniz miO zamana kadar 16-18 olur büyük ihtimal bende kendi druma gidiyorum şimdi insllah yetisirim de bakabilir
Evet yetiştim baktı bı tane 27 mm olan yumurta varmis gösterdi bı kaç tane daha var ama geç geldin dedi iğne vermedi bu günler gun aşırı ilişki olsun dedesi bekle adet olursan gel dedi diğer doktorda büyümüş buyuyende var dedi ama mm soylemedi o bende kendi doktoruma dedim evde ovualsyon deniyorum hiç pik olmadı dedim kacirmissindir dedi ay iğnemi de aldim şimdi napicam bilemedim ya catlamazsaYetişebildiniz mi