• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık klomeni bırakmalımıyım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayalettim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
345
151
23
35
arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim 2 ay klomen kullandım ama faydasını gormedım yumurtam 17.günü çatlıyordu hep klomenle yine aynı oldu...ddeeğişen bişey yok yani stres cabası..kloemni günde 1 kullandım..sizce artık bırakmalımıyım yoksa bu ayda devammı etmeliyim klomene günde 2 şekilde..ne olur yardımcı olun tecrubeli arkadaşlar...bi problemimiz yok adetlerim düznlidir

arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim 2 ay klomen kullandım ama faydasını gormedım yumurtam 17.günü çatlıyordu hep klomenle yine aynı oldu...ddeeğişen bişey yok yani stres cabası..kloemni günde 1 kullandım..sizce artık bırakmalımıyım yoksa bu ayda devammı etmeliyim klomene günde 2 şekilde..ne olur yardımcı olun tecrubeli arkadaşlar...bi problemimiz yok adetlerim düznlidir
canım doktor ne diyorsa onu yap kendi başına kullanma ben doktora süreç nasıl olacak dedim 6 ay klomenle deniyecegiz olmazsa aşılama dedi en azından olmasada aşılama için yol katetmiş olacağım

Back
X