Ama cnm takma bu kadar da kilonu ne kilolu kadınlar var hamile kalanevet canım ben bebeğe ilk başladığımda istemeye 81 kiloydum ama aldım o zaman da zayıflamaya çalışıyordum ama bir bıraktım sonuç bu olduşidmi hedefim 70leri görmek olacak çok sıkıldım bu halimden
benim de kpss den sonra iş bulmam lazım böyle olmuyor ama en azından belki bir kez aşılama düşünebilirim böyle de olmuyor zaten
Vucuda hormon verilerek yumurta gelistiriyo cnm yumurta gelisimi ve yumurta oluşmayanlar icin devasa bir ilaçKlomen nedir kızlar ben bilmiyorum
Hadi ya öyle mi peki ne kadar süre sonra gidiliyo Dr a tedavi olmak için bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyo. Okdr beklemeye gerek var mıVucuda hormon verilerek yumurta gelistiriyo cnm yumurta gelisimi ve yumurta oluşmayanlar icin devasa bir ilaç
Hayır cnm yok tabikide doktorlar genelde 1 seneden önce bakmiyor ama git tabikideHadi ya öyle mi peki ne kadar süre sonra gidiliyo Dr a tedavi olmak için bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyo. Okdr beklemeye gerek var mı
Bu ay ovu testini deniyorum bu seferde olmazsa gidicem inşallahHayır cnm yok tabikide doktorlar genelde 1 seneden önce bakmiyor ama git tabikide
İnşallah olur cnm ne kadardır deniyorsunBu ay ovu testini deniyorum bu seferde olmazsa gidicem inşallah
ben de öyle düşünüyorum belki de nasip olur bilinmezBilmiyorum buyuk konusmayim asilama da yaptirabilirim 1 kez deneme amacli
yumurtaları büyütmek için veriyor doktor canımKlomen nedir kızlar ben bilmiyorum
ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım rahim filmi falan çekindin miBu ay ovu testini deniyorum bu seferde olmazsa gidicem inşallah
6 ay dır deniyoruz ama yok İşte bakalım bu sefer ne olcakİnşallah olur cnm ne kadardır deniyorsun
Yok cnm hiç doktora gtmedm 6 aydr deniyoruz onun için sordum nedir diye hiç duymamştmne kadar zamandır bebek istiyorsun canım rahim filmi falan çekindin mi
Klomenle olmassa rahim filmi çek cnm6 ay dır deniyoruz ama yok İşte bakalım bu sefer ne olcak
Bende klomen kullandım ve 5.ayimizda hamile kaldım bu seferde olmasa rahim filmi cekilecektim.Hamd olsun ki oldu gerek kalmadıBenim bu ay 3. kez kullanmam arkadaşlar siz kaç kaç kullandınız?
amin canım benim bu ay benim 3 kez kullanmam 13 ve 9 mm büyümüş öncesinde 2. kez kullanmam da 21 mm kadar büyümüştü üzüldüm bu ay çok umutluydum ama bilemedim bakalım...Bende klomen kullandım ve 5.ayimizda hamile kaldım bu seferde olmasa rahim filmi cekilecektim.Hamd olsun ki oldu gerek kalmadı
Darısı başınıza insallah
6 ay erken canım ya sıkma canını olur inş çok düşünmekten de olmuyor yaYok cnm hiç doktora gtmedm 6 aydr deniyoruz onun için sordum nedir diye hiç duymamştm
Uzulme gayet te güzel büyümüşler benimde en son 20 mm kadar büyüdü oda tuttu ama az büyüdüğü aylarda oldu büyüyüp sonradan kuculdugude.bide bende polikistlik vardı.ama çok şükür rabbime.amin canım benim bu ay benim 3 kez kullanmam 13 ve 9 mm büyümüş öncesinde 2. kez kullanmam da 21 mm kadar büyümüştü üzüldüm bu ay çok umutluydum ama bilemedim bakalım...
senin ne kadar büyümüştü canım 5. kez kullanmanda mı hamile kaldın ben rahim filmi de çekindim canım tüplerim açık ama nasip
dua et canım bana hemen pes etmeyeyim değil mi en azından 2-3 ay daha klomen kullanayım demiUzulme gayet te güzel büyümüşler benimde en son 20 mm kadar büyüdü oda tuttu ama az büyüdüğü aylarda oldu büyüyüp sonradan kuculdugude.bide bende polikistlik vardı.ama çok şükür rabbime.
O yuzden sende sıkma canını hemen olmuyo diye.bazisinin ilk seferde bazisininda benim gibi sonuncuda oluveriyor.
Bide incir ye canim yumurtaları büyütüyor diyorlar bende yemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?