KLOMENİ KAÇ KEZ KULLANDINIZ?

Ama cnm takma bu kadar da kilonu ne kilolu kadınlar var hamile kalan

Ben günde bi kez şekilde bi kere klomen kullandım ve sonuç 2 tane kist ve prolaktin yüksekliği.
Tabı hekeste aynı olmaz...

Vucuda hormon verilerek yumurta gelistiriyo cnm yumurta gelisimi ve yumurta oluşmayanlar icin devasa bir ilaç
Hadi ya öyle mi peki ne kadar süre sonra gidiliyo Dr a tedavi olmak için bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyo. Okdr beklemeye gerek var mı

Hadi ya öyle mi peki ne kadar süre sonra gidiliyo Dr a tedavi olmak için bazıları 1 yıl bazıları 2 yıl diyo. Okdr beklemeye gerek var mı
Hayır cnm yok tabikide doktorlar genelde 1 seneden önce bakmiyor ama git tabikide

Benim bu ay 3. kez kullanmam arkadaşlar siz kaç kaç kullandınız?
Bende klomen kullandım ve 5.ayimizda hamile kaldım bu seferde olmasa rahim filmi cekilecektim.Hamd olsun ki oldu gerek kalmadı
Darısı başınıza insallah

Bende klomen kullandım ve 5.ayimizda hamile kaldım bu seferde olmasa rahim filmi cekilecektim.Hamd olsun ki oldu gerek kalmadı
Darısı başınıza insallah
amin canım benim bu ay benim 3 kez kullanmam 13 ve 9 mm büyümüş öncesinde 2. kez kullanmam da 21 mm kadar büyümüştü üzüldüm bu ay çok umutluydum ama bilemedim bakalım...
senin ne kadar büyümüştü canım 5. kez kullanmanda mı hamile kaldın ben rahim filmi de çekindim canım tüplerim açık ama nasip

Uzulme gayet te güzel büyümüşler benimde en son 20 mm kadar büyüdü oda tuttu ama az büyüdüğü aylarda oldu büyüyüp sonradan kuculdugude.bide bende polikistlik vardı.ama çok şükür rabbime.
O yuzden sende sıkma canını hemen olmuyo diye.bazisinin ilk seferde bazisininda benim gibi sonuncuda oluveriyor.
Bide incir ye canim yumurtaları büyütüyor diyorlar bende yemistim

dua et canım bana hemen pes etmeyeyim değil mi en azından 2-3 ay daha klomen kullanayım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…