KLOMENİ KAÇ KEZ KULLANDINIZ?

yumurtlama gününü mü soruyorusn canım
doktora gideceğim de takip için 5 ci gün gelin diyorlarya benim bügün çok az geldi bugunude sayıyımı bu gunu sayarsam salı gunun gitmem gerekiyor yoksa yarındanmı başlayım o zamn çarşamba oluyor

Bnde bu ay ilk defa klomen kullandım bugün iğnenin 2.günü bakalım bnde ne gibi sonuç verecek 3 tane yumurta var kaliteli dedi doktorum

doktora gideceğim de takip için 5 ci gün gelin diyorlarya benim bügün çok az geldi bugunude sayıyımı bu gunu sayarsam salı gunun gitmem gerekiyor yoksa yarındanmı başlayım o zamn çarşamba oluyor
az da gelmiş olsa bile o günü de say canım bence ben de bu ay ilk gün çok az geldi adetim ama saydım

Bnde bu ay ilk defa klomen kullandım bugün iğnenin 2.günü bakalım bnde ne gibi sonuç verecek 3 tane yumurta var kaliteli dedi doktorum
hayırlısı olsun canım inş sevinenlerden oluruz bakalım MEVLAMIZ sonsuz hazinesinden bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş amin

hayırlısı olsun canım inş sevinenlerden oluruz bakalım MEVLAMIZ sonsuz hazinesinden bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş amin
Insallah canm bilmiyorum 1 buçuk yıldır uğraşıyorum ve şimdiden yıprandım diyebilirim hemen hamile kalanlara hayret ediyorum ne kadar zor muş bu işler

Insallah canm bilmiyorum 1 buçuk yıldır uğraşıyorum ve şimdiden yıprandım diyebilirim hemen hamile kalanlara hayret ediyorum ne kadar zor muş bu işler
benim de 2 yıl oldu canım hayırlısı bakalım ben de ilk 6 ayda olur sanıyordum ama olmadı

benim de 2 yıl oldu canım hayırlısı bakalım ben de ilk 6 ayda olur sanıyordum ama olmadı
Aynen bende öyle sanıyodum ama hayırlısı vardır bi zamanı diyorum ama bi hamile görüyüm bi bebek görüyüm bi tuhaf oluyorum hemen kendimi hayal ediyorum bn hamile olsam şöyle yaparım şunu alırım filan diyorum inşallah birgün bizde kalırız

tamam canım teşekür ederim sende mi takip yaptıracaksın
ben klomene başladım bu ay yine 3. kez kullanıyorum o zaman 5. gün ilacı almaya başla demişti de o ilk günü de saydım canım

hehe rüyalarımda gördüğüm doğurduğum emdirdiğim çocuklarımı yapaydım iki kişilik futbol takımı kurulurdu ama hayırlı zaman hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar inş bizler de hayırlı sağlıklı başlarında dururuz kocalarımızla inş amin

Say cnm fark etmiyor az ve cok

Benim bu ay 3. kez kullanmam arkadaşlar siz kaç kaç kullandınız?
Bende 3 kez kullandmmm..çatlatma ignesi vuruldummm.bebek oluştu tutunmadıııı...6 ay oncede tup bebek denedmmm tutmadıııı...napıcagmı bilmiyorummm.ben 23 yasmdaymmm..eşim 37 çocuk istiyorum çok bunaldm artkkkk

Bende 4kez kulandım hic birinde gebelik oluşmadi bide kistim oldu sonra kullanmadan önce diş gebelik gecirmiştim sağ tüpumude aldılar 2 kez laparoskopi oldum rahime bakmak icin hic bisey cikmadi ankaraya git gel sonra 5 düsük senin normal yolla olmaz dedi bi doktor tüp bebekte yaptirdim tutmadı 6sene olmadı çok eziyet cektik umudunu kaybetme Zamanı gelince oluyor herşey sabir arkadaşi

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inş cümlemize amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…