KLOMENİ KAÇ KEZ KULLANDINIZ?

bu 3. kez kullandığım ay klomeni

Dualarim sizinle insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin tabiki sakın ümitsizliğe kapılma daha dene rabbim gönlüne göre versin.
amin hayırlarla inş canım birkaç ay daha klomen tedavisini olacağım

Benım bu ay ucuncu ya ılk defsında yumurtalarım buyumedı asılama olmdn bıttı gecen ay asıladık tutmaddı bu ay yıne gdyrum bakalım ıkı yumurtam varmıs 10un ustunde bakalım bakalım

Benım bu ay ucuncu ya ılk defsında yumurtalarım buyumedı asılama olmdn bıttı gecen ay asıladık tutmaddı bu ay yıne gdyrum bakalım ıkı yumurtam varmıs 10un ustunde bakalım bakalım
benim de bu ay 3. klomenim canım 2 ay daha kullanayım bakalım ben de bir kez aşılama düşünmeye başladım

benim de bu ay 3. klomenim canım 2 ay daha kullanayım bakalım ben de bir kez aşılama düşünmeye başladım

Nasıl sız sadece yumurta takıbı mı yapyrsunuz hazır klomn almısken asılama yapsanız ? ben daha yenıyım pek bı bılgım yok o yuzden sruyrum kendımde asılama ıcın ıctıgımden

Nasıl sız sadece yumurta takıbı mı yapyrsunuz hazır klomn almısken asılama yapsanız ? ben daha yenıyım pek bı bılgım yok o yuzden sruyrum kendımde asılama ıcın ıctıgımden
bu ay 3. kez kullandım canım 2. kez kullandığımda falan 21 mm olmuştu yumurtam rahim filmi çekindim açık çıktı aşılama düşünür oldum artık canım ama eşimi de ikna etmem lazım düşünmüyordum ama ben işte devlet hastanesinde sadece ilaç parası veriliyormuş siz ne kadara yaptırmıştınız aşılamayı özele mi gittiniz ama bu ay 13 mm büyüdü yumurtalarım

Ben devlet hastanesıne gdyrum memnunm rahım fılmı dahl butun tetkıklerımı aynı hastanede yaptrdm ama ozlde yaptrsaydım bu kadar ılgılı olamazdı heralde rahım fılmı. ıste ılkınde yumrtam buyumedıgı ıcın asılama olmadan bıraktık ılk defa gecen ay asılama yaptrdm tutmadı hıc ucret odemedık sadece gecennay ıgnelerı eczaneden alırken 35 tl ucret odedık bu bay tekrar gdyrum henuz bıı ucret taleb edılmedı galıba ılk uc asılama ucretsız

ankaradasın sanırım canım profiline baktım da hangi hastaneye gidiyorsun ben rahim filmimi atatürk eğitim araştırmada yaptırdım aşılama düşün gel demişlerdi birkaç aya kadar olmadı gideceğim

ankaradasın sanırım canım profiline baktım da hangi hastaneye gidiyorsun ben rahim filmimi atatürk eğitim araştırmada yaptırdım aşılama düşün gel demişlerdi birkaç aya kadar olmadı gideceğim

Evet ankaradayım Canım etlık zubeyde hanm kadın dgum hastanesıne gdyrum daha evvel syledgım gıbı memnunums hasyanemden bence bır kac ay daha bekleme asılamaya basla cunku olck olsydı olrdu sımdıye kadar hem asılamada hemen olmyr zaman alıyr bsuna zaman kaybetme bence

hımm o zaman ben atatürk eğitim araştırmayaya gideyim ay kafam çok karıştı ya

hımm o zaman ben atatürk eğitim araştırmayaya gideyim ay kafam çok karıştı ya

Nnereye gdersen gıt ama bır an evvel gıt :) ben bır sene bekledım belkı bu ay olr dıye dıye sımdı anlyrum vakıt kaybıymıs

3 ten fazla kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

3 ten fazla kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Ben ilk kullanımda hamile kaldım cnm doktorum 3 ay deneriz olmazsa rahim filmi çektiririz, herhengi bir sorun yoksa 3 ay daha deneriz demişti, sonrasında aşılama ve en son tüp bebekti...İnşallah sonuç alırsın sen de..

canım ben rahim filmi çektirdim bakalım hayırlısı beklemedeyim dua et canım

Evet cnm 2 kere kullandım ikisinde de ilk seferde hamile kaldım ilki Dusuk oldu ama çok şükür şimdi yine hamileyim
MERA
baktırdık cnım sorun yok eşimde de
meraba bende 5 yıılık evliyim bebek çok istiyoruz ama olmuyor bu ay takip yaptıracağım en son adet 20 mart ta hastalandım 27 nisanda dr ra gittim adet söktürücü ilaç verdi daha bugun geldi ama cok az takip için beş gün diyorlar ya bu gunu sayıyımı bilmiyorum bana yardım çı olun ne olur??*

yumurtlama gününü mü soruyorusn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…