- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Ben de bu ay ilk defa başladım Klomen tedavisine. 1 kutu önerdi sadece doktorum sabah 2 akşam 2 tane kullandım. Dün kontrole gittim 23 mm yumurtam varmış. Çatlatma iğnesi vermedi. Ilişki takvimi çıkardı. Haftaya perşembe tekrar çağırdı. Çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için. Umarım faydasını görürüz de bu ay hamile kalırız.Merhaba arkadaşlar ben daha önce klomen iki doz kullandım takipsiz doktorum pek gelişme olmamış dedi beni başından savdi biraz . Polikistik over var bende adetlerim düzensiz ilaç kullanınca oluyorum kullanmazsam çok geç oluyorum iki ay da bir gibi bu konunun altına bu ay klomen kullananlar ya da daha önce kullanıp olumlu olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi
İnşallah sen de faydasını görürsün.Glnkymn canım hayırlı olsun benimde büyür inşallah bugün adetimin üçüncü günüydü 7 mm yumurta vardı bana da haber ver olur mu bebisin sana sımsıkı tutunur inşallah
İnşallah olur.Ben günde iki kullandığım zaman büyüme olmadı malesefşimdi üçe çıkardı bakalım inşallah gelişme olur
Canım bir kere de femara mı denesen? Diğer gittiğinde doktoruna sor bence, inşallah büyümüştür yumurtaların seni çok iyi anlıyorum zayıf olup dirençli pcolular klübüCumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Carsamba
İlacımin bitmesine son üç günüm kaldı ..
Canım bir kere de femara mı denesen? Diğer gittiğinde doktoruna sor bence, inşallah büyümüştür yumurtaların seni çok iyi anlıyorum zayıf olup dirençli pcolular klübü
Ederim tabini canım benim, bizim işimiz daha zor kilo yok zayıflayacak öyle bekliyoruz yumurtaların keyfiniCanım ikinci kez deniyorum bakalım inşallah büyür femarayi sorucam buyumezse bana da dua edin olur mu
Evet canım ya aynen öyle kilo vereyim diyorum bu kez daha da zayiflicam kötü durcak istemiyorum da bizim için kilo vermek çözüm değil gerçektenEderim tabini canım benim, bizim işimiz daha zor kilo yok zayıflayacak öyle bekliyoruz yumurtaların keyfini☺
Hadi inşallah kontrole ne zaman gideceksin canımVe bugün ilacın son günü
Hadi inşallah kontrole ne zaman gideceksin canım
Önceden çatlarsaAdetimin tam 14. Günü olmus oluyor
Çatlamaz canım geçen seferde gelişmedi bile doktor 14 te bakalım dedi o yüzden ama elimde testte varÖnceden çatlarsatestin var mı hiç takip etsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?