- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır canımMerhaba arkadaşlar ben daha önce klomen iki doz kullandım takipsiz doktorum pek gelişme olmamış dedi beni başından savdi biraz . Polikistik over var bende adetlerim düzensiz ilaç kullanınca oluyorum kullanmazsam çok geç oluyorum iki ay da bir gibi bu konunun altına bu ay klomen kullananlar ya da daha önce kullanıp olumlu olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi
İnşallah geç olmaz canım bakalım hayırlısı olsunDozu yükseltmişsin ama canim 14 bana da biraz geç geldi sanki ben hep 11 de gittim 12. 13.e iğne vur dediği oldu hayırlısı inşallah bu ay olumlu olur senin için ❤
Bende kullandım gecen ay yumurtam büyümüştü catlatma ignesi oldum ama tutmadı bu ay genr verdi doktor kullandım yumurtam büyümüştü catlatma ignesi oldum gene beklıyorum inş yutmuştur bugun 8.günüm dua edin tutsun
Kızlar gelişme yok iğneye gecicez adet olduğum zaman
Yok canım buyumemislerBüyümemişler mi canım ? Bende merak ettim seni
Merhaba , ben de pcoyum ve ill kez letrozol kullandim. Klomenin bi degisigi femaraya benziyor. Klomen gibi Üysn etkileri de yok. Polistik kist cok olmasina rahmen ilk kullanmisimda günde 2 kez positiv gördüm doktorunuzs bu ilaci sorsbilirsiniz. Normalde meme kanserinde kullaniliyormus
Yok canım buyumemisleriğneyle denicez
Evet canım tembellerDemekki seninde yumurtalıklarında tembellik var canımolsun iğneyle destekleyince büyürler belki.
Benimkilerde tembelldi letrozol femara nin bi cesiti tavsiyemEvet canım tembellerinşallah büyür
Gelişme oldu mu pekiBenimkilerde tembelldi letrozol femara nin bi cesiti tavsiyem
HamileyimGelişme oldu mu peki
Hamileyimhemde ilk kullanisimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?