Gebeliğe Hazırlık Klomenle günde 3 doz başlıyorum 🌸🌸🌸polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dozu yükseltmişsin ama canim 14 bana da biraz geç geldi sanki ben hep 11 de gittim 12. 13.e iğne vur dediği oldu hayırlısı inşallah bu ay olumlu olur senin için

Hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlanır canım

Adetimin üçüncü günü 7 mm bir yumurta vardı insall
Dozu yükseltmişsin ama canim 14 bana da biraz geç geldi sanki ben hep 11 de gittim 12. 13.e iğne vur dediği oldu hayırlısı inşallah bu ay olumlu olur senin için ❤
İnşallah geç olmaz canım bakalım hayırlısı olsun

Bende kullandım gecen ay yumurtam büyümüştü catlatma ignesi oldum ama tutmadı bu ay genr verdi doktor kullandım yumurtam büyümüştü catlatma ignesi oldum gene beklıyorum inş yutmuştur bugun 8.günüm dua edin tutsun

İnşallah bebisiniz sizinledir , sizde dua edin

Merhaba , ben de pcoyum ve ill kez letrozol kullandim. Klomenin bi degisigi femaraya benziyor. Klomen gibi Üysn etkileri de yok. Polistik kist cok olmasina rahmen ilk kullanmisimda günde 2 kez positiv gördüm doktorunuzs bu ilaci sorsbilirsiniz. Normalde meme kanserinde kullaniliyormus

Anladım canım hayırlısı olsun bende ovulasyon la pozitif gördüm ama buyumemis megersem

Merhaba bayanlar klomen ve catlatma iynesi bende kullam 22 de vuruldum catlatma iynesini ama olmadi doktorum 2 ay dinlenme verdi bende bidahaki ay yine deniycem insallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasin hepimiz hamiş olurum insallah dualarinizda banada ve isteyen butun herkezede yer verin kulun kula duası tutar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…