- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Gozun aydin canim. Belirtilerin neydi acabaHamileyimhemde ilk kullanisimda
Evet klomen almadim hic ztn yan etkisi fazlaymis ilknkullanisimdiMaşallah canım sağ salim kucağına al inşallah . Klomen hiç denemeden onu mu kullanmıştın peki ? Bizler için de dua et olur mu
Belirtim yoktu ovulasyon testi sürekli positiv cikamya vasladi doktorumu aradim kesin hamilesin test yap dedi ve sonuc positivGozun aydin canim. Belirtilerin neydi acaba
Hayırlı olsun tekrardan canimBelirtim yoktu ovulasyon testi sürekli positiv cikamya vasladi doktorumu aradim kesin hamilesin test yap dedi ve sonuc positiv
Merhaba bayanlar klomen ve catlatma iynesi bende kullam 22 de vuruldum catlatma iynesini ama olmadi doktorum 2 ay dinlenme verdi bende bidahaki ay yine deniycem insallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasin hepimiz hamiş olurum insallah dualarinizda banada ve isteyen butun herkezede yer verin kulun kula duası tutar insallah
Cok sevindim sizin icin Allah burdaki herkeze nasip etsin.Belirtim yoktu ovulasyon testi sürekli positiv cikamya vasladi doktorumu aradim kesin hamilesin test yap dedi ve sonuc positiv
Evet bende pkos var malesef onun dissinda bir problemimiz yok ama 2 yildir deniyoruz olmayinca gittim ben doktora evlendikten sonra hep regli gunlerim uzamaya basladi gecikmelerim oluyodu ara ara ama cok problem teskil etmiyodu bir kac kez doktora gozuktum bebek icin sorun yok demisti ama son gittigim doktorum pkos oldugunu soyledi ondan sonra basladim klomeneHayırlı olsun canım sizin sorununuz nedir ? Sizde mi pkosunuz acaba
Evet bende pkos var malesef onun dissinda bir problemimiz yok ama 2 yildir deniyoruz olmayinca gittim ben doktora evlendikten sonra hep regli gunlerim uzamaya basladi gecikmelerim oluyodu ara ara ama cok problem teskil etmiyodu bir kac kez doktora gozuktum bebek icin sorun yok demisti ama son gittigim doktorum pkos oldugunu soyledi ondan sonra basladim klomene
Gunde 1 tane ictim ben yumurtam gayet guzel buyumustu ama 22 cm di sagda sadece 1 taneydi ama sonra catlatma iynesi vuruldum daha sonra kontrol etmedi doktor ama bu yuzden pekte icime sinmedi acikcasi doktorumu deistirmek istiyorum bu konularda doktor cok onemli siz iynegi klomenin iynesini mi kullanicaksiniz ?Klomen kaç doz kullandınız ? Bende işe yaramadı iğneye gecicez bizde
Gunde 1 tane ictim ben yumurtam gayet guzel buyumustu ama 22 cm di sagda sadece 1 taneydi ama sonra catlatma iynesi vuruldum daha sonra kontrol etmedi doktor ama bu yuzden pekte icime sinmedi acikcasi doktorumu deistirmek istiyorum bu konularda doktor cok onemli siz iynegi klomenin iynesini mi kullanicaksiniz ?
Yok bende hic bi sekilde hic birsey yoktu sadece adet agrisi gibi oldu biraz. Simdi yeni yeni hassaslasti gögüslerCok sevindim sizin icin Allah burdaki herkeze nasip etsin.
goguslerdedemi agri yoktu hani diyorlar y’a kesin olur diye
Tüp bebekte kullanılan bi ilac diye duymustum tup bebek mi sizin tedavinizdeEvet doktor çok önemli doktora guvenmek de önemli . Klomenin iğnesi yok canım gonal f baslicam nasipse adetimi bekliyorum bende bakalım bu kez ne olucak
Hayır tüp bebek değil.Tüp bebekte kullanılan bi ilac diye duymustum tup bebek mi sizin tedavinizde
Hayırlı olsun canım benim gelişmedi malesefBende iki kez klomen tedavisine başlamıştım. İlk ay yumurtam gelişmişti ama doktorum kalitesiz gelişmiş dedi ilaç verdi adet oldum. Ikinci ayda güzel gelişti ama iğne vurduramadım. Olumsuz benimki maalesef
Hayırlı olsun canım benim gelişmedi malesefbüyüme olmadı yani yine de umutsuz olma belli olmaz
Ben yeni başladım tedaviye bakalım hayırlısı adet olunca gidicem tekrardanYa üzüldüm senin adınahakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bu arada ben tedaviyi bıraktım uzun zaman oldu yani bırakalı. Doğal yola hamile kaldım ama düştü
Ben yeni başladım tedaviye bakalım hayırlısı adet olunca gidicem tekrardan
Hayırlısı canım inşallah olumlu sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?