Gebeliğe Hazırlık Klomenle günde 3 doz başlıyorum 🌸🌸🌸polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlı olsun canım sizin sorununuz nedir ? Sizde mi pkosunuz acaba

Hayırlı olsun canım sizin sorununuz nedir ? Sizde mi pkosunuz acaba
Evet bende pkos var malesef onun dissinda bir problemimiz yok ama 2 yildir deniyoruz olmayinca gittim ben doktora evlendikten sonra hep regli gunlerim uzamaya basladi gecikmelerim oluyodu ara ara ama cok problem teskil etmiyodu bir kac kez doktora gozuktum bebek icin sorun yok demisti ama son gittigim doktorum pkos oldugunu soyledi ondan sonra basladim klomene

Klomen kaç doz kullandınız ? Bende işe yaramadı iğneye gecicez bizde

Klomen kaç doz kullandınız ? Bende işe yaramadı iğneye gecicez bizde
Gunde 1 tane ictim ben yumurtam gayet guzel buyumustu ama 22 cm di sagda sadece 1 taneydi ama sonra catlatma iynesi vuruldum daha sonra kontrol etmedi doktor ama bu yuzden pekte icime sinmedi acikcasi doktorumu deistirmek istiyorum bu konularda doktor cok onemli siz iynegi klomenin iynesini mi kullanicaksiniz ?

Evet doktor çok önemli doktora guvenmek de önemli . Klomenin iğnesi yok canım gonal f baslicam nasipse adetimi bekliyorum bende bakalım bu kez ne olucak

Bende iki kez klomen tedavisine başlamıştım. İlk ay yumurtam gelişmişti ama doktorum kalitesiz gelişmiş dedi ilaç verdi adet oldum. Ikinci ayda güzel gelişti ama iğne vurduramadım. Olumsuz benimki maalesef

Bende iki kez klomen tedavisine başlamıştım. İlk ay yumurtam gelişmişti ama doktorum kalitesiz gelişmiş dedi ilaç verdi adet oldum. Ikinci ayda güzel gelişti ama iğne vurduramadım. Olumsuz benimki maalesef
Hayırlı olsun canım benim gelişmedi malesef büyüme olmadı yani yine de umutsuz olma belli olmaz

Hayırlı olsun canım benim gelişmedi malesef büyüme olmadı yani yine de umutsuz olma belli olmaz

Ya üzüldüm senin adına hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Bu arada ben tedaviyi bıraktım uzun zaman oldu yani bırakalı. Doğal yola hamile kaldım ama düştü

merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay tedaviye başlamak istiyorum ekim ayında doğuma yakın bebeğimi kaybettim sezaryan oldum ogünden beri doktor korun demesine rağmen korunmadım ve hamile kalamadım bu ay d vitamini ınofolic combi omega 3 q10 takviyesi alıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum bakalım olmazsa haziranda çatlatma iğnbesi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…