Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

klomen ile imiz hamilelik mumkunmus ins ikkzlerimiz olr

ilk nasil basladin cnm.

Canm ilk klomenle basladim adetimin 3.gunu basladim 5 gun ictim sonra kontrole gitmistim catlatma ignesi verdi 26 haziran sali gunu basladim vurunmaya gunde yarim vurundum dunde tam vurundum bugun kontrole gittim yumurtaligim 17,20 olmus sonra ovitrelle adinda biryane igne verdi yarin saat 2 ogleden sonra kalcadan vurunacagim oyle canim sonra çarşamba persembe ve cuma gunu her gece iliski onerdi ondan sonrada bekle dedi adet tarihinde adetin geciktikten 7 gun sonra kan testi ver dedi bilmiyorum canim ya acaba boyle hamile kalaniniz olumlu sonuc alaniniz var mi lutfennn cvp verin kizlar

Catlatma ignesinin 12. Günü test yaptim 10 cıktı iğne etkisi 12 gün surer mi
Burdaki forumlarda okudugum kadariyla gebelik testini 14. Gun yapman gerekiyo cunku ancak 14 gun sonra vucudundaki sahte gebelik hormonu vucudundan cikmis oluyor o yuzden o sonuca simdilik guvenme. Diyelimki hamilesin ama daha once uc gebelik gecirmis biri olarak sunu soyleyebilirim malesef bu deger dusuk yani saglikli bi gebelik degil.gibi geldi bana ya da saglikli ama gec dollenme olmustur

2 gun sonra yine yapacagim ama meraktan catliyorum

adetten kac gun sora yumirtalara bakiyor cnm

adetten kac gun sora yumirtalara bakiyor cnm

Canim adetim gecikirse bu ay 7 gun sonra kan testi verecekmisim zaten gecen adetimin 3.gunu yumurtaliklarima bakti alttan muayenede etti hayirlisi artik nasil olacak bilmiyorum cok huzunluyum senin bebek var mi hiç canim

Canim adetim gecikirse bu ay 7 gun sonra kan testi verecekmisim zaten gecen adetimin 3.gunu yumurtaliklarima bakti alttan muayenede etti hayirlisi artik nasil olacak bilmiyorum cok huzunluyum senin bebek var mi hiç canim
beninde yok cnm bebegim. bende temmuz 17 de adet olucam klomene baslayacak doktor. o yuzden detayli soruyorum. birde tatile cikicaz temmuzda. nasil olacak bilmem

beninde yok cnm bebegim. bende temmuz 17 de adet olucam klomene baslayacak doktor. o yuzden detayli soruyorum. birde tatile cikicaz temmuzda. nasil olacak bilmem

Himm olur inşallah canim benim bugun baktida doktorum sag yumurtam 17 ,20 olmus bu nedemek bilen var mi

merhaba kizlar adetimin 5 gunu dra gidip ikinci klomen aldmıştım bu seferki 11 tane kullanmam gerekti
5 gun 1
6 gun 3
7 gun 3
8 gun 2
9 gun 2 vrdi ama ben yanskla bi tane daha icmisim drda farkettim neyse bugun adetimin 13 gunu dr gittim yumurtalarım geçenki gibi büyümemişti sol yum. 11 mm olmuştu dr da şaşırdı hani neden büyümediklerine pazartesi yine randevu verdi tekrar bakmak için klomeni fazladan kullanmış olduğumdan olabilir mi bundan dolayı sorun çkmaz dime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…