- 4 Haziran 2018
- 336
- 170
- 23
- 27
selam canım testi yaptırıp geldim uyumuşum
2.6 olmadı kuzum
Klomeni kullandigim 3. Ayim dun ku trstte hafif bi cizgi vardi yarin tekrarlicam ins cift cizgiyi gorurum
Merhaba tatilde olunca bakma fırsatım olmadı :) bir taneymis çok şükür o da iyi :)Canim nedir son durum gittin mi gordun mu bebis yada bebisleri doktor ne dedi kan testi yapti mi tekrar
merhaba kizlar bu ay adet dongum kafayi yedigi icin dr cyclo progynova verdi adetmin 5 gununden beri her aksam kullaniyorm bugun 9 gunum ve ayreten adetim 5 . gunde sonlanmisti ilactan önce 7. günümden itibaren sogan kurune baslayacaktm hep unuttm bugun baslasam olur mu bide bu ilacı kullaniyorum ve her sabah incir kuru yapiyorum sizce sogan kurune baslsam mi litfen cvplarsanz cok sevinirm suan sogan elimde bekliyorum :))
Arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım yarn 12.gün kontrole gtcm.beni buara acayip ateş basıyo menepozlular gibi.aniden içimden bi sıcaklık geliyo..bide yüzün sivilcelendi.başka bu şikayetleri yaşayan varmı
ben basladim bakalim ney olcak bu ay adet olursam daha duzenli bi seklde sogana baslayacm incire de devam edecem artik klomeni almayi dusunmuyormCanim bwn sogan kurunu hic denemedim o yuzden bilgim yok ama iyi bisey oldugunu soyluyorlar
ben basladim bakalim ney olcak bu ay adet olursam daha duzenli bi seklde sogana baslayacm incire de devam edecem artik klomeni almayi dusunmuyorm
Merhaba ,Arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım yarn 12.gün kontrole gtcm.beni buara acayip ateş basıyo menepozlular gibi.aniden içimden bi sıcaklık geliyo..bide yüzün sivilcelendi.başka bu şikayetleri yaşayan varmı
Insallah canim hamile olursun :) hangi igne vurundun canmMerhaba ,
beni de çok aşırı ates basıyordu ama iğneden sonra oldu.
Ovitrelle canimInsallah canim hamile olursun :) hangi igne vurundun canm
Ovitrelle canim
Insallah guzel sonuclar alirsin canim. Benimde bugun igneden sonra 10. Gunum. Bugun test yaptim ignenin etkisi gecmis mi diye, cizgi cikmadi gecmis etkisiHimmm bende klomen+ovitrelle kullandim ilk kullanisimdi gecen ay kullandim tutmadi tekrar gitti klomen verdi yarin baslicam bu defa sabah aksam gunde2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?