Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Kızlar konu açtım kimse bakmadı yardımcı olurmusunuz. Pazar günü öğle 12 de çatlatma iğnesi yapıldım 36 saat sonra yanı dün gece iliski önerdi doktorum . 33. Saatte sancım başladı hafif lekelendim catladigini düşündüm ve iliski oldu . Sonra 1 kez peçete dolusu kan geldi sonra az az . O kadar çok sancım oldu ki dik şekilde yuruyemedim hiç zorla duş aldım . Bu sabah yine hafif agrim var kahverengi leke devam ediyo . Kızlar bu iğne böyle yan etkiler yapiyomu lütfen yardımcı olun yoksa kist mi yapti .
İğnenin adı ne canım, göbekten mi vuruldun?

Evet canim göbekten ovitrelle
Bende aynısını vurmuştum bende de hafif kanama oldu aramıştım doktoru yerleşme kanaması olur dedi ama ağrım yoktu ilişkide önermemişti. Ağrılarım aşılama olduktan sonra başladı benim. Sen bi doktorunla görüş canım. İnşallah kötü bişey yokturda hamile kalırsın :)

Bende aynısını vurmuştum bende de hafif kanama oldu aramıştım doktoru yerleşme kanaması olur dedi ama ağrım yoktu ilişkide önermemişti. Ağrılarım aşılama olduktan sonra başladı benim. Sen bi doktorunla görüş canım. İnşallah kötü bişey yokturda hamile kalırsın :)
Ya kist falan demesinde. Arıyorum simdi insallah boşuna telaş yapiyorumdur. Çok sağol canım

Ya kist falan demesinde. Arıyorum simdi insallah boşuna telaş yapiyorumdur. Çok sağol canım
Canım aslında hep biz yapıyoruz. Çok büyütüyoruz aslında. Hiç kötü düşünme kistte çıksa artık herşeyin çaresi var. Allahtan ümit kesilmez hem yardımcımız olsun. Eşimin sperm kalitesi çok düşüktü mesela benim ama aşılama günü kalitesi olağan bi şekilde artmı doktor bile şaşırmıştı. Sende böyle düşün olmicak bişey yok. Hem bence kist değildir o kanama olması normalmiş çatlatma iğnesinden sonra. İyi düşün iyi olsun inşallah :)

Canım aslında hep biz yapıyoruz. Çok büyütüyoruz aslında. Hiç kötü düşünme kistte çıksa artık herşeyin çaresi var. Allahtan ümit kesilmez hem yardımcımız olsun. Eşimin sperm kalitesi çok düşüktü mesela benim ama aşılama günü kalitesi olağan bi şekilde artmı doktor bile şaşırmıştı. Sende böyle düşün olmicak bişey yok. Hem bence kist değildir o kanama olması normalmiş çatlatma iğnesinden sonra. İyi düşün iyi olsun inşallah :)
Aradım simdi normal dedi tekrar kırmızıya dönerse hemen gel dedi . Oh be korktum ilk defa böyle ara kanama yasıyorum . Evet haklısın kafaya takıyoruz gereksiz şekilde ama elimizde değil bende isterim hiç düşünmeden hemen zaman geçsin sonucu öğreneyim ama yokk. Benim de eşimin spermi 20 milyondu hareketli sayısı azdı . Adam kendini saldı hiç takmadı valla sadece keci boynuzu içti . Sperm 27 milyon ileri hız %75 oldu . Hersey beyinde bitiyo ama benim beynime kopekler işesin düşünmeden yapamiyorummmm.

Aradım simdi normal dedi tekrar kırmızıya dönerse hemen gel dedi . Oh be korktum ilk defa böyle ara kanama yasıyorum . Evet haklısın kafaya takıyoruz gereksiz şekilde ama elimizde değil bende isterim hiç düşünmeden hemen zaman geçsin sonucu öğreneyim ama yokk. Benim de eşimin spermi 20 milyondu hareketli sayısı azdı . Adam kendini saldı hiç takmadı valla sadece keci boynuzu içti . Sperm 27 milyon ileri hız %75 oldu . Hersey beyinde bitiyo ama benim beynime kopekler işesin düşünmeden yapamiyorummmm.
:) kız vallaha aynıyız ya be :) Ben bu kadar düşkün değildim bu çocuk işine anam bi kere kontrole gittim orda kadınları falan gördüm hamiş hamiş bebekler tatlı tatlı nasıl bi içten istemek geldi anlatamam. Allahım aratmasın yarabbim gerçekten çok zor ya beklemek. Aşılama tutmayınca ben çok kötü oldum ondan bekleyelim dedim doktora tedaviye ara verdim. Kafamı dinlendirmem lazım biraz. İşimde stresli çünkü.

:) kız vallaha aynıyız ya be :) Ben bu kadar düşkün değildim bu çocuk işine anam bi kere kontrole gittim orda kadınları falan gördüm hamiş hamiş bebekler tatlı tatlı nasıl bi içten istemek geldi anlatamam. Allahım aratmasın yarabbim gerçekten çok zor ya beklemek. Aşılama tutmayınca ben çok kötü oldum ondan bekleyelim dedim doktora tedaviye ara verdim. Kafamı dinlendirmem lazım biraz. İşimde stresli çünkü.
Bende hep iki sene istemem diyodum. Sonra bi anda sebepsiz aşka geldim 😂 hemen olur sandım ama nerdeee. 2 yıl olucak hala ortada bisey yok . Sorunda yok . Asil sorun içi boş şeylerle dolu olan sevimli beyinciğim. Eşime bakıyorum adam gayet relax bende Işık’ta kalmış tavşan gibiyim valla

Biz bütün kontrollerimizi yaptırdık hiçbişey çıkmadı çok şükür. Doktor hatta aşılamada kesin gibi konuştu ama psikoloji çok önemli dedi. Bende biraz abarttım tabi düşünmeden duramadım bayağı kafayı taktım ya olmazsa inşallah olur falan iyice psikolojimi bozdum yani. Doktor dedi ne kadar düşünürsen o kadar olmaz kendiliğine bırak dedi. Eşimde diyo şimdi kendi kendimize yaptık kafaya çok taktık biraz dinlenelim kafamızı boşaltalım. Bende öyle yapayım diyorum ama hala düşünmeden duramıyorum ya nası şey bilmem hep aklımda, acaba hamilemiyim falan diye düşünüyorum sürekli :)
Valla cnm düşünmemek elde değil ki erkeklere demesi kolay ama biz bayanlar öyle değil🙈

Doktordan çıktım şimdi 11 mm ve 13 mm iki adet yumurta var dedi iki tane iğne hazırladı göbekten vur dedi. Cuma tekrar kontrole çağırdı. Nedense içimde gram mutluluk yok :(

Doktordan çıktım şimdi 11 mm ve 13 mm iki adet yumurta var dedi iki tane iğne hazırladı göbekten vur dedi. Cuma tekrar kontrole çağırdı. Nedense içimde gram mutluluk yok :KK43:
ön yargılı olma canım benim hakkında hayırlısı inşallah mutlu haberlerini alırız

Çok haklısın aslında bunların hepsini bilen biriyim benim davranışımı başka bir arkadaşım sergilese ben de aynısını söylerim ama yoruldum canım çok yoruldum. 4 sene vajinusmus 9 ay bebek hep bekledim hep sabrettim hep dua ettim dayanamıyorum artık:KK43:
seni çok iyi anlıyorum canım benim diğer sayfaya merak edip yazmıştım sonra burada paylaşım yapmışsın görmüş oldum

Canım merhaba şimdi doktorun yanından çıktım. Süreç şu şekilde ilerledi. Adetin 3. Günü günde 2 doz olmak üzere 5 gün klomen kullandım. Kontrole geldim doktor bana bazı ilaçlar aldırmıştı. Onları hazırlayıp bana iki tane iğne vergi 2 gün göbekten vurdum. Şimdi tekrar baktık yumurtalar 15,17,18 mm olmuş 3-4 tane saydı. Çatlatma iğnemi verdi .8 de vur dedi. Bir de ilişki takvimi hazırladı. Ve bol şans diledi. Allahım ne olur bu sefer olsun. Hastaneye gelmek için 2.5 sattlik bir yolum var. 2.5 saat de dönüş bu ay gerçekten çok yoruldum.:( yine adet olursam 2 ay ilaçlara ara verecek sonra da aşılama isteyecek sanırım. Ondan da korkuyorum

Canım merhaba şimdi doktorun yanından çıktım. Süreç şu şekilde ilerledi. Adetin 3. Günü günde 2 doz olmak üzere 5 gün klomen kullandım. Kontrole geldim doktor bana bazı ilaçlar aldırmıştı. Onları hazırlayıp bana iki tane iğne vergi 2 gün göbekten vurdum. Şimdi tekrar baktık yumurtalar 15,17,18 mm olmuş 3-4 tane saydı. Çatlatma iğnemi verdi .8 de vur dedi. Bir de ilişki takvimi hazırladı. Ve bol şans diledi. Allahım ne olur bu sefer olsun. Hastaneye gelmek için 2.5 sattlik bir yolum var. 2.5 saat de dönüş bu ay gerçekten çok yoruldum.:KK43: yine adet olursam 2 ay ilaçlara ara verecek sonra da aşılama isteyecek sanırım. Ondan da korkuyorum
Cnm inşallah hayırlısıyla olur. İlk klomen deneyimin mi peki? Eğer öyleyse bildiğim kadarıyla en az 3 ay deniyorlar

Back
X