Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Canım hapın yanında iğne iste benimki hapla büyüttü 3 yumurta oluştu. Sonra iki kere göbekten iğne vurdu. En son Da çatlatma iğnesi verip yolladı 15 Haziran benim tarih de inş. Fayda görürüz senin kaç yumurtan oluşuyordu. Aslında başlayınca bırakmamak lazım
Klomenle aralıkta 3 yumurta olmuştu. Dr çoğul olabilir iğne vermeyim dedi .bende olsun verin dedim . Tutmadı. 21..22 mm falandı.
Bu ay da aynı hemen hemen 20. 21 birde 15 lik .toplam üçtane sadece sağda. Soldada vardı ama nasıldı onlar bilmiyorum .
Dr şimdi bu şekilde başladı ilerleyen aylarda belki daha farklı birşey uygular. İnş gerek kalmazda:)

Canım hapın yanında iğne iste benimki hapla büyüttü 3 yumurta oluştu. Sonra iki kere göbekten iğne vurdu. En son Da çatlatma iğnesi verip yolladı 15 Haziran benim tarih de inş. Fayda görürüz senin kaç yumurtan oluşuyordu. Aslında başlayınca bırakmamak lazım
Benim tarih 13 haziran . 30 gün de 1.ama iğnem 12.gün vuruldu bilmiyom adet erkenmi olur geçmi ? Ben böyle taktığımda hep gecikiyor ama

Evet ilk tedavimi aslında ben kendi kendine uyguladım . Klomen içtim sonra dr a gittim . Çok dr değiştirdim ben . Ssk yok çok para harcadık vitamin falan aldı eşim promen k. Sperm testi falan yaptırdı .. yoruldum . Kendim bıraktım 4 ay ara verdim işte.
anlıyorum canım birde ssk yokken çok daha zor fiyatlar otamatikman katlanıyor zaten Allah sabır versin şifanızı versin inşallah

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200: (fsh degerim 6 , lh degerim 5.4)

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200: (fsh degerim 6 , lh degerim 5.4)
inşallah Allah gonlune göre versin benimde klomen 2.kullanımım ilki tutmadı smdide beklemedeyiz Allah herkesin kalbine göre versin

evet klomeni aynı kullanıyosun sabah ve aksam olarak 5 gün kullanıyorum sonra catlatma iğnesi ve ilişki öneriyo doktor hepsi aynı şeyi uyguluyor benm ilki tutmadı 2.icin beklemedeym ama hic umudum yokk adet olursam 2.gnu tekrar gidicem nasip ksmet artk zamanını bekliyor herşey

evet klomeni aynı kullanıyosun sabah ve aksam olarak 5 gün kullanıyorum sonra catlatma iğnesi ve ilişki öneriyo doktor hepsi aynı şeyi uyguluyor benm ilki tutmadı 2.icin beklemedeym ama hic umudum yokk adet olursam 2.gnu tekrar gidicem nasip ksmet artk zamanını bekliyor herşey

umarım bu kez istediğin sonucu alırsın canım bende cok heycanlıyım heycanla cuma gününü bekliyorum ne olacak diye

ne durumdasınız kızlar varmı guzel haberler
Bugun kontrole gittim . Klomen ve inofolik şase kullanıyorum . Ama sadece sağda bir tane 16 mm yumurta var dedi . Sol da pco. Pek umutlu değidi dr . İlk defa fayda etmedi ilaç bende . Çatlatma iğnesi ve progestron iğnesi verdi .

Bugun kontrole gittim . Klomen ve inofolik şase kullanıyorum . Ama sadece sağda bir tane 16 mm yumurta var dedi . Sol da pco. Pek umutlu değidi dr . İlk defa fayda etmedi ilaç bende . Çatlatma iğnesi ve progestron iğnesi verdi .
canımm ilk denememizde 22mm olmustu yumurtam genede tutmadı iki iğne vermesi belki daha iyidir daha iyi sonuç alırsın Allahım yüzümüzü güldürsün aranızda hic bitkisel kürler deneyen oldumu

canımm ilk denememizde 22mm olmustu yumurtam genede tutmadı iki iğne vermesi belki daha iyidir daha iyi sonuç alırsın Allahım yüzümüzü güldürsün aranızda hic bitkisel kürler deneyen oldumu
Tek yumurta var diye tek iğne verdi belki de .14.gün vurulcam. Bende polikistik var diye soğan kürü uyguladım . Tedaviye ara verdiğimde yine onu yapıp incir kürüne geçicem yadaaslanperçemi falan araştırıcam onuda.

dün adet oldum bugun çağırdı tekrardan gittim gene klomen verdi bu 3.klomen tedavim olacak ne diyeyim hakkımzda hayrlısı inş bu sefer tutar

Back
X