Selamlar ben de kendi hikayemi anlatayim.evliyim daha 3 yil dolmadi.2 yaş 3 aylik oglum var.evlendigimin 2ci ayi hamile kaldim dogal yolla.ogluşumla biraz zor donem gecirdik 33. haftasinda sezeryanla dogurdum.sonra oglumun 1 yasinda yine hamile oldugumu ogrendim.plansiz gebelikti.ama cok sevindim.ne yazik ki 9 haftasinda kalbi durdu ben bunu 12 haftada ogrendim.ogrenir ogrenmez kurtaj oldum.yani benim problemim hamile kalabilmek degil de hamilelik sureci.bu aydan onceki 2 ay dogal yolla yine gebe kalmaya calistim ama olmadi.ben kendimi bildim bileli hep yumurtladigimi hiss etmisim.kasikta agrilar yumurta aki kivaminda akinti falan.hamile kalmaya calistigim 2 ayda farkettim ki yumurtlamadim.bu son ayda adetimin 3. gununden gunde bir defa klomen kullandim.kontrole falan da gitmedim.aslinda gidecektim ama aksilik.ben de klomen bitiminden 1 hafta sonraya kadar yumurtlama hissetmezsem doktora gitmeye karar verdim.ama cok sukur bugun yumurtam kendiliginden catladi.bariz hissettim.bugun iliski oldu.bakalim insallah tutmusdur.buraya yazacagim