Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Aglama canim her işde bir hayir var.inşallah tup bebekte başarili olursunuz bakarsin ikiz bebeklerin olur inşallah. Allah yardimciniz olsun
inan hic umudum yok umut bırakmadılar insanda direk tüp bebek denmesi benm cok zoruma gitti bilmiyorum eslerinize bakılmadıysa baktırın ben bosu bosuna klomen kullandım kaç ay bilmiyoduk esimin sperminden kaynaklı oldgnu

inan hic umudum yok umut bırakmadılar insanda direk tüp bebek denmesi benm cok zoruma gitti bilmiyorum eslerinize bakılmadıysa baktırın ben bosu bosuna klomen kullandım kaç ay bilmiyoduk esimin sperminden kaynaklı oldgnu
Şimdi ben ne desem boş.ama umudumuzu kaybetmiyoruz.inşallah Allahim size de guzel hayirli evlat nasib edecek.biraz sabır canim.biz iki ay denedik olmadi.yani bence sorun bendeydi.yumurtlamadim cunki.şimdi bu ay klomenle denedim ve yumurtladim da.bu ay da tutmazsa gelecek ay yine klomen kullanicam.olmazsa eşimin degerlerine de baktiririz.ama inşallah gerek kalmaz.bu ay tutar inşallah

Şimdi ben ne desem boş.ama umudumuzu kaybetmiyoruz.inşallah Allahim size de guzel hayirli evlat nasib edecek.biraz sabır canim.biz iki ay denedik olmadi.yani bence sorun bendeydi.yumurtlamadim cunki.şimdi bu ay klomenle denedim ve yumurtladim da.bu ay da tutmazsa gelecek ay yine klomen kullanicam.olmazsa eşimin degerlerine de baktiririz.ama inşallah gerek kalmaz.bu ay tutar inşallah
inşallahh Allahtan umıt kesılmez genede ne diyim kendime gelemedm gunlerdir cok kötüyümm esinize baktırmadan bosuna klomen almayın vucudunuza 3.aydan snra catlamayıp kist olustu bide bende

Selamlar ben de kendi hikayemi anlatayim.evliyim daha 3 yil dolmadi.2 yaş 3 aylik oglum var.evlendigimin 2ci ayi hamile kaldim dogal yolla.ogluşumla biraz zor donem gecirdik 33. haftasinda sezeryanla dogurdum.sonra oglumun 1 yasinda yine hamile oldugumu ogrendim.plansiz gebelikti.ama cok sevindim.ne yazik ki 9 haftasinda kalbi durdu ben bunu 12 haftada ogrendim.ogrenir ogrenmez kurtaj oldum.yani benim problemim hamile kalabilmek degil de hamilelik sureci.bu aydan onceki 2 ay dogal yolla yine gebe kalmaya calistim ama olmadi.ben kendimi bildim bileli hep yumurtladigimi hiss etmisim.kasikta agrilar yumurta aki kivaminda akinti falan.hamile kalmaya calistigim 2 ayda farkettim ki yumurtlamadim.bu son ayda adetimin 3. gununden gunde bir defa klomen kullandim.kontrole falan da gitmedim.aslinda gidecektim ama aksilik.ben de klomen bitiminden 1 hafta sonraya kadar yumurtlama hissetmezsem doktora gitmeye karar verdim.ama cok sukur bugun yumurtam kendiliginden catladi.bariz hissettim.bugun iliski oldu.bakalim insallah tutmusdur.buraya yazacagim
Ben bu ay hamile degilim.belki okuyup ayni durumda olanlar olur diye yazdim.inşallah önümüzdeki ay hamile kalirim👐

keşke kalabilseydimm daha beteri oldu esimin sperm değerlerinde sorun cıktı bu değerlerle gebe kalamazmısm malesef direk tup bebek dedi moralim cok bozuk haberi aldıgımdan beri aglıyorumm
Sakin hemen moralini bozma ben 2 aydir agliyorum 2 cocugum var 6 yasinda 2.yi istiyoruz 2 ay once hormon tahlili yapildi baska bir sikinti icin ben cocukta istedigimi soyledim hormonlarima bakip senin dogal yolla cocugun olmaz asilama falanda zaman kaybi hemen tup bebek yapman gerek dedi ve beynimden vurulmusa dondum okadar agladimki nasil olur die bugun tup bebek uzmanina gittim. Ve bana dediki senin degerlerin gayet iyi sen normal hamile kalabilirisn yasim 33 bu arada 6 ay dene olmazsa gel destek tedavi uygulariz dedi. Yani bosuna harap olmusum.baska doktorada git canim benim Allah buyuk bunlar sadece sinav bzim icin imtihann biz bu sinavi dua ve sükurle gecicez insallahh

Sakin hemen moralini bozma ben 2 aydir agliyorum 2 cocugum var 6 yasinda 2.yi istiyoruz 2 ay once hormon tahlili yapildi baska bir sikinti icin ben cocukta istedigimi soyledim hormonlarima bakip senin dogal yolla cocugun olmaz asilama falanda zaman kaybi hemen tup bebek yapman gerek dedi ve beynimden vurulmusa dondum okadar agladimki nasil olur die bugun tup bebek uzmanina gittim. Ve bana dediki senin degerlerin gayet iyi sen normal hamile kalabilirisn yasim 33 bu arada 6 ay dene olmazsa gel destek tedavi uygulariz dedi. Yani bosuna harap olmusum.baska doktorada git canim benim Allah buyuk bunlar sadece sinav bzim icin imtihann biz bu sinavi dua ve sükurle gecicez insallahh
Pardon 1 cocugum var yazicaktim🙈

canımm baska doktorada gitcezde esimin değerleri dusuk cıktı gercekten banada direk tup bebek dediler beynimden vurulmusa dondum daha 28 yasndayım esimde öyle nasıl olur diye kabullenemiyor insan ilaç ve takviye gıdalar alıyo braz daha zaman gecsin gideriz diyoruz urolojıye gozukcek bu sefer ozele degılde egıtım arastrma hastanesıne gıtmeyı dusunuyoruz

Bende kılomen tedavisi görüyorum inşallah tutar
alene nezamndr kullanıyorsun kılomenı 5 günmü kullandın bıtınce kanamamı görüyoruz nasıl olacak ?bugun gittiğim doktr 5 günden fazla kullanılmaz dedı ama burda aylarca kullananlar var okudğum kadaryla

jinekologdan cekiniyorsan nasil cocuk doguracaksin? klomen oyle gidipta bakkaldan alabilecegin birsey degil. kesinlikle doktor izniyle kullanilacak birsey. bende bu ay ilk defa kullaniyorum. ben 3. adet gunumde icmeye basladim bugun 5. gunumdu bakalim neler olacak sabirsizlikla bekliyorum. ins. Rabbim bizleri gorur ve kucaklarimizi hayirlisiyla doldurur.
Ah eski gunler.. yaklasik 10 ay sonrasinda hamile kalmistim

merhaba bende ilk oğluma Hamile kalmadan önce klomen ve çatlama iğnesi kullandım.cok şükür 3 yaşında oğlum var .ikinciyi düşündük gene doktor çatlama iğnesi ve klomen verdi Kullandım geçen ay Hamile kaldım 1.5 aylık düşük yaptım .düşük yapanlar çabuk Hamile kalır derler .ama inşallah gene klomen ve çatlama iğnesine gerek kalmaz .bu arada ben PKO luyum .

Selamünaleyküm bende klomen kullandım 5 gün doktorum verdi ama malesef 1 senedir hamile kalmayı bekliyorum ben ilişki sırasında zorlanıyorum acıyor adet dönemlerimde ise kasık ve bel ağrım çok şiddetli malesef ki zaten hep ağrılarla geçiyor günlerim:( adak adadım kurban kesildi ama umudum kalmadı

meraba hanımlar bende yumurtlama tembellıgı varmıs bu nedenle doktor bana klomen verdı bende merak edıyorum kacıncı ayınızda sızler bebıslerınıze kavustunuz ve doktor bana cogul gebelık olabılır dedı sızın bebısler tekmı ıkızmı.bu arada lutfen dua edın bende bır an once sonu alayım :Saruboceq:
Ben bir ay klomen ve catlatma ignesi oldum hamilelik gerceklesmedi ikinci ay doktorum izne gitti o ay klomeni birakmak zorunda kaldim ve klomen olmadan klomenin etkisiyle ikinci ayimda hamile oldugumu ogrendim :)

Back
X