Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

canımmm.. öncelikle tedavin hayırlı olsun diyeyim sana... bende bu konuyu bebeğime isim ararken gördüm.. yazmadan geçmek istemedim...

8 yıllık evliyim.. 7 yaşında kızım var :) kızım normal yoldan 3 aylık korunmama sonrası kalmıştı..
2 yıldır da tekrar bebiş istedik ama olmadı.. adetimde çok düzensizdi.. doktorum önce bunu düzene koymalıyız dedi.. 3 ay progestan sonrası düzene girmişti ve hamiş kaldım bilee.. ama 4 haftalıkken düşük yaptım...
düşük sonrası 3 ay korunduk.. daha sonra 4 ay yine olmadı.. dr. bu kez tüm hormon tahlilleri fln istedi.. yumurtlama zayıflığı var dedi.. klomene başladık.. ama 3 ay iğnesiz tedavi sonra olmazsa iğneye geçicez dedi... neyse ilk ay kullandım... son adetim 10 temmuz... yumurtlama takibinde solda 20 mm. çapında çatlamış yumurta görüldü.. tek yumurta bana zayıf bir ihtimal gibi gelmişti... ama dr. kendiliğinden çatlaış olması sevindirici dedi. ve sonrsında o akşam ve sonra işte ilişimiz oldu.. ama saat fln vermedi dr.um...
11 ağustos ta test yaptım negatifti :KK43: ama adet olmadım 15 ağustos ta son keztest yapıyorum deyip tekrar yaptım ve olamazz... ikinci çizgi çıktı silik de olsaa... eveettt ilk klomen ayımda hamiş kaldımmm :))) inanamadım... 2 gün sonra yani adetimi 7 gün geçince tıp merk. gittim orda da net çıktı.. sonrası b-hcg>1000.00 çıktı.. v.s... v.s.... ve şu an 22+4 haftalık hamileyimm... inşallah rabbim nasip ederse oğlum olucakk.. ama tek gebeliğim...

evettt biraz uzun yazdım ama :)) ilk ayda klomenle hamile kaldım ve tek bebeğim...

inşallah sende en kısa zamanda müjdeli haberi alırsın cnımm...
Gunde nekadar ictiniz acaba bilgi verirmisiniz

Merhaba kızlar
Bende bu ay hem soğan kürü yapıyorum gelde bu ay klomen başladım adetin 3. Günü başladım sabah akşam 5 gün içtim bitti doktor Perşembe veya Cuma gel demişti muhtemelen yarın gitçem Sezin’de belk çukurunuzda ağrılar oluştu mu dua edin lütfen inş bu ay bende hamiş olurum daha önce 5 haftalık düşük ve 1 kimyasal geçirdim 😥

Merhaba kızlar
Bende bu ay hem soğan kürü yapıyorum gelde bu ay klomen başladım adetin 3. Günü başladım sabah akşam 5 gün içtim bitti doktor Perşembe veya Cuma gel demişti muhtemelen yarın gitçem Sezin’de belk çukurunuzda ağrılar oluştu mu dua edin lütfen inş bu ay bende hamiş olurum daha önce 5 haftalık düşük ve 1 kimyasal geçirdim 😥
merhaba canım bende sogan kuru ve klomeni birlikte kullandım yumurtalarm cok gelişti 22mm 24mm buyuklugunde 4 yumurtam olusmustu doktorun dediği gunlerdede birlilte olduk bakalım insallah tutarr yumurtalarn catlarken agrı yapar benm kasıklarımda agrılar oldu ama dayanılmayacka gibi degil gecti

merhaba canım bende sogan kuru ve klomeni birlikte kullandım yumurtalarm cok gelişti 22mm 24mm buyuklugunde 4 yumurtam olusmustu doktorun dediği gunlerdede birlilte olduk bakalım insallah tutarr yumurtalarn catlarken agrı yapar benm kasıklarımda agrılar oldu ama dayanılmayacka gibi degil gecti
Canım bende bugün gittim 16 mm olmuş dedi gayet iyi dedi doktoruma güveniyorum biraz küçük geldi banda Cumartesi sabahı vur iğneyi 36-40 saat sonra da 3 gün ilişki dedi inş ikimizin de tutar bu ay çok istiyorum

Canım bende bugün gittim 16 mm olmuş dedi gayet iyi dedi doktoruma güveniyorum biraz küçük geldi banda Cumartesi sabahı vur iğneyi 36-40 saat sonra da 3 gün ilişki dedi inş ikimizin de tutar bu ay çok istiyorum
insallah yaaa bana iğne bile vermedi cogul gebelik yasarım diye kendilerinin catlamasını istedi gittim kontrole catlayanlar vardı catlamyanda vardı 4 yumurta buyuklukleride iyiydi insallah tutar irtibatta olalımm

insallah yaaa bana iğne bile vermedi cogul gebelik yasarım diye kendilerinin catlamasını istedi gittim kontrole catlayanlar vardı catlamyanda vardı 4 yumurta buyuklukleride iyiydi insallah tutar irtibatta olalımm
İnş canım tutar benim niye 1 tane gelişti ki tutar mı acaba endişeleniyorum doktor olumlu konuştu ama çoğul gebelik çok istiyordum olmaz herhalde ama 1 tanem inş tutar önemli olan sağsalim gelmesi fark Etmez

Kızlar ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oldu ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adetten sonra klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmuş ve bu sefer kendiliginden catladı eger gebelık olursa ikiz olma ihtimali var mı böyle bir şey yasayan var mı

Çatlamayan yumurtalar varmış doktor bu ay primolut diye bi ilaç verdi. Bi dahaki ay son kez klomen deneyecekmişiz 3. Ye olmazsa aşılamaya geçerşz dedi ama klomen yerine femara daha etkili diyolar ne dersiniz ben aşılama istemiyorum :(

Çatlamayan yumurtalar varmış doktor bu ay primolut diye bi ilaç verdi. Bi dahaki ay son kez klomen deneyecekmişiz 3. Ye olmazsa aşılamaya geçerşz dedi ama klomen yerine femara daha etkili diyolar ne dersiniz ben aşılama istemiyorum :KK43:
Canım bır sey sorcam ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adet bıttıkten sonra klomen kullandım ve doktor kontrolünde yumurtlama takıbı yaptık ama iğne olmadı doktor bugun catlamış mı dıye benı cagırdı ve ekran da ultrasonda folükül yok dedı yanı hıc yumurta göremedi buyuk ihtimal catlamış dedı canım catlsmıştır dimi doktor büyük ihtimal deyince tereddütte kaldım

Canım bır sey sorcam ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım kürtaj olalı 3 ay oluyor ilk adetten sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adet bıttıkten sonra klomen kullandım ve doktor kontrolünde yumurtlama takıbı yaptık ama iğne olmadı doktor bugun catlamış mı dıye benı cagırdı ve ekran da ultrasonda folükül yok dedı yanı hıc yumurta göremedi buyuk ihtimal catlamış dedı canım catlsmıştır dimi doktor büyük ihtimal deyince tereddütte kaldım
Gözükmediyse çatlamıştır canım benimde çatlamıştı 7 tanesi ama tutmadı malesef bir ay kendi haline bıraktım bu sefer kendi kendine oluşan yumurtalarım çatlamamış klomene devam edemedik :( 1-2 ay sonraya kaldı zaten son hakkımmış

Gözükmediyse çatlamıştır canım benimde çatlamıştı 7 tanesi ama tutmadı malesef bir ay kendi haline bıraktım bu sefer kendi kendine oluşan yumurtalarım çatlamamış klomene devam edemedik :KK43: 1-2 ay sonraya kaldı zaten son hakkımmış
Canım 7 mı ne kadar cok yumurtan oluşmuş bu kadar yumurtaya ragmen nasıl tutmadı benım ılk gebelıgımde de 2 yumurtam catlamış tı bugun de ıkısı catlamış tutar mı BIlmıyorum ama yumurta sayın cok ıyı maşallah inşallah en yakın zamanda güzel mutlu haberler alırsın canım üzülme daha zamanı degılmiş 🙏

Gözükmediyse çatlamıştır canım benimde çatlamıştı 7 tanesi ama tutmadı malesef bir ay kendi haline bıraktım bu sefer kendi kendine oluşan yumurtalarım çatlamamış klomene devam edemedik :KK43: 1-2 ay sonraya kaldı zaten son hakkımmış
Ben 4 ay klomen kullandım . 4 ay ara verdim . Sonra 2 ay daha klomen kullandım . Yani toplamda 6 kez kullandım tutmadı. Bu ay femara deniyorum . Bence benimde son hakkım . Dr aşılama demişti. Bende istemiyorum aşılamayı

Canım bu arada catladıgı halde neden tutmadı hormonların ne durumda ya da eşinde bir problem var mı

benimde 4 tane yumurtam olusmus bu ay 22mm 24mm büyüklüklerindeymiş doktor banada iğne vermedi kendileri catladı tutarmı blmiyorum adet gnumde 24 unde

Çatlamayan yumurtalar varmış doktor bu ay primolut diye bi ilaç verdi. Bi dahaki ay son kez klomen deneyecekmişiz 3. Ye olmazsa aşılamaya geçerşz dedi ama klomen yerine femara daha etkili diyolar ne dersiniz ben aşılama istemiyorum :KK43:
KLomenden sonra neden hemen aşılamaya geçiyor ki gonal f deneseniz

Hayır canım eşimde de problem yok sadece bende pko var. Doktor tamamen stresten olmadığını söyledi
Anladım canım ben de kürtaj olalı 3 ay oluyor cok üzüldüm cok agladım cok stres yaptım kürtajdan sonra ilk adetımden sonra korunmadım ama gebelık olmadı bu ay klomen kullandım ve 2 yumurtam da kendiliginden catladı acaba cok fazla stres yapıyorum üzülüyorum dıye yıne tutmaz mı bu ay 😔

Back
X