inşallah ya. buarada eşine hiç bi tedavi bişey uygulamadınız mıGeçmiş olsun, senin de güzel haberlerini bekliyorum....
Hayır hiçbir şey uygulanmadı... Aslında doktor ameliyat olmazsanız çocuk olmaz dedi, 1 ay sonra ikizlerime hamile kaldım...inşallah ya. buarada eşine hiç bi tedavi bişey uygulamadınız mı
Ben artık bıraktım klomeni soğan sıyu hâyıt tohumu yapmaya başladım eşimede keçiboynuzu suyu içiriyorumöyle canım nasipte yoksa yapcak bişey yok herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin sen klomn devam ediyormusun canım hala
meraba çok soru sotuyorum ama. sn eşine tatlı olarak ne yedirdin. saçma soru ama :)Hayır hiçbir şey uygulanmadı... Aslında doktor ameliyat olmazsanız çocuk olmaz dedi, 1 ay sonra ikizlerime hamile kaldım...
canim onemli olan tatli olmasi baklava vs gibi :) ben yedirmedim ki cilginlar gibi kendisi yiyordu. macun yerine gecti galiba :)))))meraba çok soru sotuyorum ama. sn eşine tatlı olarak ne yedirdin. saçma soru ama :)
hee tamam çok saol :)canim onemli olan tatli olmasi baklava vs gibi :) ben yedirmedim ki cilginlar gibi kendisi yiyordu. macun yerine gecti galiba :)))))
Canım Allah kolaylık versin. Ben de ilk önce soğan kürünü yapmıştım. Soğan kürü vücuttaki toksinleri, iltihapları atıyor. Yani seni ve rahmini iyi bir hamilelik için hazırlıyor. Ancak yumurta büyütme ve çatlatma için de sonrasında incir kürünü tavsiye ederim. Ben ikisini de kullandım. Aynı anda kullanmadım tabi ki. 4-5 ay sonra filan doktora gitmiştim. Rahim filmi çektirdim, sonraki 3. ay da klomen+ çatlatma iğnesi yaptırdım. 2 ay kadar bunu denedim. Baktım olmayınca aşılama yaptırdım. O da tutmadı. Hiçbir şey yapmadığım bir ay sonrasında ikizlerime hamile kaldım. Bu arada eşim keçiboynuzu pekmezi çok yedi . Ama hamile kaldığımız ay da tatlıya yüklenmişti...Ben artık bıraktım klomeni soğan sıyu hâyıt tohumu yapmaya başladım eşimede keçiboynuzu suyu içiriyorum
Ne güzel ikizlerin olacak canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etßin canımCanım Allah kolaylık versin. Ben de ilk önce soğan kürünü yapmıştım. Soğan kürü vücuttaki toksinleri, iltihapları atıyor. Yani seni ve rahmini iyi bir hamilelik için hazırlıyor. Ancak yumurta büyütme ve çatlatma için de sonrasında incir kürünü tavsiye ederim. Ben ikisini de kullandım. Aynı anda kullanmadım tabi ki. 4-5 ay sonra filan doktora gitmiştim. Rahim filmi çektirdim, sonraki 3. ay da klomen+ çatlatma iğnesi yaptırdım. 2 ay kadar bunu denedim. Baktım olmayınca aşılama yaptırdım. O da tutmadı. Hiçbir şey yapmadığım bir ay sonrasında ikizlerime hamile kaldım. Bu arada eşim keçiboynuzu pekmezi çok yedi . Ama hamile kaldığımız ay da tatlıya yüklenmişti...
Sagol canim insallah...Allah tum evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin...Ne güzel ikizlerin olacak canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etßin canım
Hayırlısıyla kucağına al inşallah ne güzel hemen igrenmissin catlatma ignesinden nekadar sonra asılama yaptılar snaBen aşılama ile kaldım bence etkili bir yöntem gibi Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlısıyla kucağına al inşallah ne güzel hemen igrenmissin catlatma ignesinden nekadar sonra asılama yaptılar sna
Işte zamanı demekki o doktorla görüşmem lazimmis bilemiyoruz kiBana direkt aşılama yaptı doktor iki yıl bekledim boş boş iki düşükten sonra hamile kaldım işte hayırlısı
Canım boş geçirme bence her ay bir sürü zahmet çekiyoruz o yüzden değerlendirKizlar bende cuma günü aksam on buçukta catlatma ignemi oldum pazar sabah ilişki önerdi ama öğleden sonra ovulasyon testi yaptım t çok kouyuydu yetmez dedim gecede çalıştımbgun yine çalışma olmalı mi kızlar sizce bilemedim
Dimi tatlım yaaa ama adama tatlı ye diyim bari yoksa kurucakCanım boş geçirme bence her ay bir sürü zahmet çekiyoruz o yüzden değerlendir
Işte zamanı demekki o doktorla görüşmem lazimmis bilemiyoruz kiyani hiç catlatma iğnesi falan yapmadan mi aşılama yaptı bildiğim kadarıyla aşılama olcagi ay önce yumurtayı catlatiyolar bende aslında kaç saat sonra bebisini verdilerse ona göre ilişki tarihimi ayrlicaktim
Bende her ay umutlanıp hüsran yaşıyorum alıştım artık diyemiyorum kırmızıları görünce her sefer deliriuorum ama bu ay ilaç kullanmıuorum soğan suyuna başlafım bîde hayıt tohumu çayı yâpıyorum bskalım bu ay ne olacak bat 1 martDimi tatlım yaaa ama adama tatlı ye diyim bari yoksa kurucaksen nasılsın ne zamanı bekliyorsun gelmicek bat icin
Eşimede keçiboynuzunu düdüklüde kaynattım meyve suyu gîbi sabah akşam içirîyorumBende her ay umutlanıp hüsran yaşıyorum alıştım artık diyemiyorum kırmızıları görünce her sefer deliriuorum ama bu ay ilaç kullanmıuorum soğan suyuna başlafım bîde hayıt tohumu çayı yâpıyorum bskalım bu ay ne olacak bat 1 mart
Ay hayır canım karıştı :)) aşılamadan 36 saat önce çağlatma iğnesi yaptık ben şey sandım sizleri de bazılarına sadece çatlatma iğnesi yapıp aşılama yapmıyorlar sadece ilişki diyorlar ya öyle sandım :) yumurtaları buyuttuk sonra çatlama iğnesi 36 saat sonrada aşılama oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?