Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

öyle canım nasipte yoksa yapcak bişey yok herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin sen klomn devam ediyormusun canım hala
Ben artık bıraktım klomeni soğan sıyu hâyıt tohumu yapmaya başladım eşimede keçiboynuzu suyu içiriyorum

Hayır hiçbir şey uygulanmadı... Aslında doktor ameliyat olmazsanız çocuk olmaz dedi, 1 ay sonra ikizlerime hamile kaldım...
meraba çok soru sotuyorum ama. sn eşine tatlı olarak ne yedirdin. saçma soru ama :)

Ben artık bıraktım klomeni soğan sıyu hâyıt tohumu yapmaya başladım eşimede keçiboynuzu suyu içiriyorum
Canım Allah kolaylık versin. Ben de ilk önce soğan kürünü yapmıştım. Soğan kürü vücuttaki toksinleri, iltihapları atıyor. Yani seni ve rahmini iyi bir hamilelik için hazırlıyor. Ancak yumurta büyütme ve çatlatma için de sonrasında incir kürünü tavsiye ederim. Ben ikisini de kullandım. Aynı anda kullanmadım tabi ki. 4-5 ay sonra filan doktora gitmiştim. Rahim filmi çektirdim, sonraki 3. ay da klomen+ çatlatma iğnesi yaptırdım. 2 ay kadar bunu denedim. Baktım olmayınca aşılama yaptırdım. O da tutmadı. Hiçbir şey yapmadığım bir ay sonrasında ikizlerime hamile kaldım. Bu arada eşim keçiboynuzu pekmezi çok yedi . Ama hamile kaldığımız ay da tatlıya yüklenmişti...

Ne güzel ikizlerin olacak canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etßin canım

Kizlar bende cuma günü aksam on buçukta catlatma ignemi oldum pazar sabah ilişki önerdi ama öğleden sonra ovulasyon testi yaptım t çok kouyuydu yetmez dedim gecede çalıştımbgun yine çalışma olmalı mi kızlar sizce bilemedim

Bana direkt aşılama yaptı doktor iki yıl bekledim boş boş iki düşükten sonra hamile kaldım işte hayırlısı
Işte zamanı demekki o doktorla görüşmem lazimmis bilemiyoruz ki yani hiç catlatma iğnesi falan yapmadan mi aşılama yaptı bildiğim kadarıyla aşılama olcagi ay önce yumurtayı catlatiyolar bende aslında kaç saat sonra bebisini verdilerse ona göre ilişki tarihimi ayrlicaktim

Canım boş geçirme bence her ay bir sürü zahmet çekiyoruz o yüzden değerlendir

Ay hayır canım karıştı :)) aşılamadan 36 saat önce çağlatma iğnesi yaptık ben şey sandım sizleri de bazılarına sadece çatlatma iğnesi yapıp aşılama yapmıyorlar sadece ilişki diyorlar ya öyle sandım :) yumurtaları buyuttuk sonra çatlama iğnesi 36 saat sonrada aşılama oldu :)

Dimi tatlım yaaa ama adama tatlı ye diyim bari yoksa kurucaksen nasılsın ne zamanı bekliyorsun gelmicek bat icin
Bende her ay umutlanıp hüsran yaşıyorum alıştım artık diyemiyorum kırmızıları görünce her sefer deliriuorum ama bu ay ilaç kullanmıuorum soğan suyuna başlafım bîde hayıt tohumu çayı yâpıyorum bskalım bu ay ne olacak bat 1 mart

Eşimede keçiboynuzunu düdüklüde kaynattım meyve suyu gîbi sabah akşam içirîyorum

Hmm o zaman benimde şansım var demekki bizde 36 saat sonra ilk ilişki oldu:) ama bana dediğin gibi sadece klomen ve çat iğnesi yapıldı regl olmazsan gel dedi merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…