Iliski günlerini tabiki ayarladim, doktorun dedigi gunden 2 gun once, igneden tam 36 saat sonra ve sonraki 4 gece iliski oldu, bu kadar uğraşırken oyle bi hata yaparmiyim? :)Canim belkide iliski gününü ayarlayamamissindir. Yumurtlamanin oldugu gün ve ertesi gun ust uste ilişki dene. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Kızım erkek ikisideArkadaslar merhaba, bir ay kolemen kullandım ve o ay ikizlerime hamile kaldım. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. :CüvCüv:
Umut oluyor böyle şeyler bize.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Doktorum banada klomen tedavisine başlıcaz dedi. Bizim için ne önerirsiniz bu tedavi aşamasında??Merhaba arkadaşlar inşallah evlat isteyen herkese Rabbim nasip etsin bende 4 yıl önce FSH hormonum yüksekti Dr a gittim klomen verdi 3 yumurta oluştu 2si super 1 i orta seker demişti doktorum çatlatma iğnesi vuruldum 3 ude tutmuş şimdi 1 i kız 2 si erkek üçüzlerim var 3,5 yasindalar 1 tasla 3 kus vurmuş olduk netice olarak umidinizi kaybetmeyin mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Ay darısı başıma inşallah bende hamile olurum saglikli ve hayirli bebislerim olur inşallahMerhaba arkadaşlar inşallah evlat isteyen herkese Rabbim nasip etsin bende 4 yıl önce FSH hormonum yüksekti Dr a gittim klomen verdi 3 yumurta oluştu 2si super 1 i orta seker demişti doktorum çatlatma iğnesi vuruldum 3 ude tutmuş şimdi 1 i kız 2 si erkek üçüzlerim var 3,5 yasindalar 1 tasla 3 kus vurmuş olduk netice olarak umidinizi kaybetmeyin mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Sitres yapmayın yeter sitres hormonları çok etkiliyor kafanızı başka şeylere verin umudunuzu hic kaybetmeyin gerisi allaha kalmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah...Umut oluyor böyle şeyler bize.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Doktorum banada klomen tedavisine başlıcaz dedi. Bizim için ne önerirsiniz bu tedavi aşamasında??
İnşallahAy darısı başıma inşallah bende hamile olurum saglikli ve hayirli bebislerim olur inşallah
Evet stres yapmamak gerekiyor doktorum da söyledi ama. Stres yapmamak içinde çözüm önerileri gerek. Buna ihtiyacım var...Sitres yapmayın yeter sitres hormonları çok etkiliyor kafanızı başka şeylere verin umudunuzu hic kaybetmeyin gerisi allaha kalmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah...
Kendine meşgul olacak şeyler bul mesela kitap oku biliyorsan kuran oku yani kafanı hamilelige takma normal de zamanını nasıl geciriyorsan öyle devamEvet stres yapmamak gerekiyor doktorum da söyledi ama. Stres yapmamak içinde çözüm önerileri gerek. Buna ihtiyacım var...
Bunları yapıyorum zaten hep ama insanlar öyle acı bi şekilde hatırlatıyor ki bebek olayını. Unutturuyor mı kiKendine meşgul olacak şeyler bul mesela kitap oku biliyorsan kuran oku yani kafanı hamilelige takma normal de zamanını nasıl geciriyorsan öyle devam
Aynen haklısınız ve böyle şeyler insanı strese üzüntüye sürüklüyorZaten bu süreçte kadınlar bu hayli daha hassas oluyor.Insanlara da yeterki laf olsun yok korundun bak şimdi olmuyo biz sana demiştik ayyy bırakın var demek bi sorun anliyamiyrum insanlari canm snde taviz verme kimseye de üzülme bırak herşey Allah tan onun dediği olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?