Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

evlenmeden önce prolaktin hormonum yüksekti ilaç kullandım bi süre. Biraz düzeldi. Şimdi tekrar Dr.gittim sonuçlar iyiydi. Ama bebek istediğimi söyleyince bu ilacı verdi

Bide ben evlendiğimden beri istiyorum ama olmadı. Bi sıkıntı da çıkmadı

Merhaba arkadaşlar bende pcoluyum 13 yıllık evliyim bir oğlum var 6 yıldır ikinci çocuğu istiyoruz , ben kendiliğinden hamile kalabiliyorum oglumdan sonra 3 kez hamile kaldım aa düşükle sonuçlandı , 3 aydır klomen kullandım ilk ay günde bir tane kullandım 3 yumurtam oluştu amateur büyüklüğe ulasmadilar , ikinci ay doktor umu değiştirdim günde iki kez klomen kullandım 1 yumurta 22 mm oldu çatlatma iğnesi ile hamile kalamadim, bu ay günde iki klomen + menepur igne ile 4 yumurtam 19,18,18,17mm oluştu geçen hafta cuma günü çatlatma iğnesi oldum , Cumartesi kasik larda şiddetli ağrı oldu sanırım çatlama agrisiydi ama ben çok şiddetli grip olmuştum bizde ilişki olmadı cuma ve pazar oldu pazartesi doktorum çağırdı yumurtalar catlamis dedi şimdi progesteron kullanıyorum sizce umitlenmelimiyim bende belirti goguslerde şişkinlik ucunda hassasiyet , kasik larda ve belde ağrı , şık idrara çıkmak araştırdım progesteron yanetkilerinde de bunlar varmış yerleşme kanaması falan olmadı sulu akıntı var umitlenmeyim diyorum Tutamıyorum kendimi sizce olmusmudur

Canim belkide iliski gününü ayarlayamamissindir. Yumurtlamanin oldugu gün ve ertesi gun ust uste ilişki dene. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Iliski günlerini tabiki ayarladim, doktorun dedigi gunden 2 gun once, igneden tam 36 saat sonra ve sonraki 4 gece iliski oldu, bu kadar uğraşırken oyle bi hata yaparmiyim? :)

Merhaba bende araniza yeni katildim 11 eylulde bir kaybim oldu daha sonrasinda adet olamadim tarlusal kullandim ve sonucunda adet oldum adetimin 3 gunu klomene basladik ilac cuma gecesi biticek drum beni 11 kasimda cagirdi dogru dimi yani ilac bittikten 5 gun sonra bakicak yumurtaya ve catlaticam dedi ....

Merhaba arkadaşlar inşallah evlat isteyen herkese Rabbim nasip etsin bende 4 yıl önce FSH hormonum yüksekti Dr a gittim klomen verdi 3 yumurta oluştu 2si super 1 i orta seker demişti doktorum çatlatma iğnesi vuruldum 3 ude tutmuş şimdi 1 i kız 2 si erkek üçüzlerim var 3,5 yasindalar 1 tasla 3 kus vurmuş olduk netice olarak umidinizi kaybetmeyin mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Merhaba muzari34 allah bagislasin kuzucuklarini rabbim bizede nasip etsin ben bi taneyede raziyim bende klomen ve çatlatma ignesi oldum 15.gun bugün adet günüm 2 hun geçti ama klomenle geçen ay 9 gün gecikmişti o yüzden umutlanmiyorum ama bu ay ilk defa çatlatma ignesi kullandım suan sadece göğüs ağrım e akıntım var karın yada kasık agrim yok ne hissedecegimi bilmiyorum. ...

Merhaba arkadaşlar inşallah evlat isteyen herkese Rabbim nasip etsin bende 4 yıl önce FSH hormonum yüksekti Dr a gittim klomen verdi 3 yumurta oluştu 2si super 1 i orta seker demişti doktorum çatlatma iğnesi vuruldum 3 ude tutmuş şimdi 1 i kız 2 si erkek üçüzlerim var 3,5 yasindalar 1 tasla 3 kus vurmuş olduk netice olarak umidinizi kaybetmeyin mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Umut oluyor böyle şeyler bize.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Doktorum banada klomen tedavisine başlıcaz dedi. Bizim için ne önerirsiniz bu tedavi aşamasında??

Ay darısı başıma inşallah bende hamile olurum saglikli ve hayirli bebislerim olur inşallah

Umut oluyor böyle şeyler bize.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah. Doktorum banada klomen tedavisine başlıcaz dedi. Bizim için ne önerirsiniz bu tedavi aşamasında??
Sitres yapmayın yeter sitres hormonları çok etkiliyor kafanızı başka şeylere verin umudunuzu hic kaybetmeyin gerisi allaha kalmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah...

Sitres yapmayın yeter sitres hormonları çok etkiliyor kafanızı başka şeylere verin umudunuzu hic kaybetmeyin gerisi allaha kalmış tez zamanda hamile kalırsınız inşallah...
Evet stres yapmamak gerekiyor doktorum da söyledi ama. Stres yapmamak içinde çözüm önerileri gerek. Buna ihtiyacım var...

Evet stres yapmamak gerekiyor doktorum da söyledi ama. Stres yapmamak içinde çözüm önerileri gerek. Buna ihtiyacım var...
Kendine meşgul olacak şeyler bul mesela kitap oku biliyorsan kuran oku yani kafanı hamilelige takma normal de zamanını nasıl geciriyorsan öyle devam

Kendine meşgul olacak şeyler bul mesela kitap oku biliyorsan kuran oku yani kafanı hamilelige takma normal de zamanını nasıl geciriyorsan öyle devam
Bunları yapıyorum zaten hep ama insanlar öyle acı bi şekilde hatırlatıyor ki bebek olayını. Unutturuyor mı ki :KK12:

Zaten bu süreçte kadınlar bu hayli daha hassas oluyor.Insanlara da yeterki laf olsun yok korundun bak şimdi olmuyo biz sana demiştik ayyy bırakın var demek bi sorun anliyamiyrum insanlari canm snde taviz verme kimseye de üzülme bırak herşey Allah tan onun dediği olurrrr

Zaten bu süreçte kadınlar bu hayli daha hassas oluyor.Insanlara da yeterki laf olsun yok korundun bak şimdi olmuyo biz sana demiştik ayyy bırakın var demek bi sorun anliyamiyrum insanlari canm snde taviz verme kimseye de üzülme bırak herşey Allah tan onun dediği olurrrr
Aynen haklısınız ve böyle şeyler insanı strese üzüntüye sürüklüyor

Back
X