- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Bana çatlatma iğnesi yapılınca doktorum açıklamıştıben bunu bilmiyorum doktor ilgilenmedi ki vücutta dediğin gibi yapıyor şuan özele gitsem çatladığı görülürmü ultrosonda canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çatlatma iğnesi yapılınca doktorum açıklamıştıben bunu bilmiyorum doktor ilgilenmedi ki vücutta dediğin gibi yapıyor şuan özele gitsem çatladığı görülürmü ultrosonda canım
bizi bilgilendiren olmadı napcam bilmiyorum şuan başka doktoramı gitsem çatladığın da bilmiyorum sadece aghrı batma ve akıntım var çok iki kasıktada ilk defa bu ay çok ağrım olduBana çatlatma iğnesi yapılınca doktorum açıklamıştı
o dediklerin agrı olarak var kasıklarım fırlayacak gibi agrı belim resmen ikiye ayrılıyor zorum dan ağladım doktora gittiğim de olgunlaşmış bir yumurttan var dedi sade agrı kesici içme ağrını çek dediCatlama sırasında kasiklarda şiddetli agri olur. Sakın agri kesici icme..kahve icme.folik asit ic.cok faydali.foliküller icin yabi yumurtalar icin. .ismini de zaten faydasından aliyor
Ben çok soru sordugum icin doktor açıklamıştı yoksa cimbizla zor laf cikiyorbizi bilgilendiren olmadı napcam bilmiyorum şuan başka doktoramı gitsem çatladığın da bilmiyorum sadece aghrı batma ve akıntım var çok iki kasıktada ilk defa bu ay çok ağrım oldu
Bu nekesinllikle bakın derim
http://link.tl/qFZF
Sakın agri kesici içmeo dediklerin agrı olarak var kasıklarım fırlayacak gibi agrı belim resmen ikiye ayrılıyor zorum dan ağladım doktora gittiğim de olgunlaşmış bir yumurttan var dedi sade agrı kesici içme ağrını çek dedi
:) iyi yapmışın ama bana tamam çıka bilirsin dedi ilaç gözterdim başka doktor yazmıştı yan etkilerini okudum kist yapar diyor dedim bu ilaç çok agrı yapar normal dedi bu kadar o kadar çok ağrım varki ağladım ağrıdan kasılmalar çokBen çok soru sordugum icin doktor açıklamıştı yoksa cimbizla zor laf cikiyor
bu ne ben de anlamadım yani ne demek
tamam canım içmeme çok saol bilgilendirdiğin için allah razı olsun kimseyede soramadım bu ilaç bile bilmeyenler varSakın agri kesici içme
Klomenin etkileri bunlar..böyle berbat bir ilac..:) iyi yapmışın ama bana tamam çıka bilirsin dedi ilaç gözterdim başka doktor yazmıştı yan etkilerini okudum kist yapar diyor dedim bu ilaç çok agrı yapar normal dedi bu kadar o kadar çok ağrım varki ağladım ağrıdan kasılmalar çok
aynen öyleymiş kucağımız dolsun diye katlanıyoruz sen nekadardır kullanıyorsun canım bu ilaçKlomenin etkileri bunlar..böyle berbat bir ilac..
Icmedigim ilac kullanmadigim igne kalmadi.ignelerden karnim elek gibi olmustu.1 yıldır tedavideyim..bakalim Allah ne zaman hayırlısıyla beni de evlat sahibi yapicak.tamam canım içmeme çok saol bilgilendirdiğin için allah razı olsun kimseyede soramadım bu ilaç bile bilmeyenler var
duam seninle işallah rabbim bu ay kucağını doldurur cANIM BU GECE SANA dua etcem bu ay sürpriz bi şekilde hamile olduğunu ögreniesin işallahIcmedigim ilac kullanmadigim igne kalmadi.ignelerden karnim elek gibi olmustu.1 yıldır tedavideyim..bakalim Allah ne zaman hayırlısıyla beni de evlat sahibi yapicak.
Amin Inşallah cok tesekkurler isteyen herkes icin..özelden mesaj attim bakduam seninle işallah rabbim bu ay kucağını doldurur cANIM BU GECE SANA dua etcem bu ay sürpriz bi şekilde hamile olduğunu ögreniesin işallah
Bende aralıkta baslıcam canım kısmetse veBende aralıkda baslayacam klomene ins güzel sonuclanır. Yedi ay oldu sanki gec bile kaldım klomen için![]()
Kızlar klomen kullandım iki yumurtam oldu o gün ilişki oldu kendiliğin den Çatladı yumurtam şuan hamileyim 4 haftalıkBende aralıkta baslıcam canım kısmetse ve