Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Catlama sırasında kasiklarda şiddetli agri olur. Sakın agri kesici icme..kahve icme.folik asit ic.cok faydali.foliküller icin yabi yumurtalar icin. .ismini de zaten faydasından aliyor
o dediklerin agrı olarak var kasıklarım fırlayacak gibi agrı belim resmen ikiye ayrılıyor zorum dan ağladım doktora gittiğim de olgunlaşmış bir yumurttan var dedi sade agrı kesici içme ağrını çek dedi

Kist olduysa yapacak birsey yok. Kontrole gidin. En azindan ağrının sebebi catlama oldugu için mi yoksa kist oldugu icin mi ögrenirsiniz. .

Ben çok soru sordugum icin doktor açıklamıştı yoksa cimbizla zor laf cikiyor
:) iyi yapmışın ama bana tamam çıka bilirsin dedi ilaç gözterdim başka doktor yazmıştı yan etkilerini okudum kist yapar diyor dedim bu ilaç çok agrı yapar normal dedi bu kadar o kadar çok ağrım varki ağladım ağrıdan kasılmalar çok

:) iyi yapmışın ama bana tamam çıka bilirsin dedi ilaç gözterdim başka doktor yazmıştı yan etkilerini okudum kist yapar diyor dedim bu ilaç çok agrı yapar normal dedi bu kadar o kadar çok ağrım varki ağladım ağrıdan kasılmalar çok
Klomenin etkileri bunlar..böyle berbat bir ilac..

tamam canım içmeme çok saol bilgilendirdiğin için allah razı olsun kimseyede soramadım bu ilaç bile bilmeyenler var
Icmedigim ilac kullanmadigim igne kalmadi.ignelerden karnim elek gibi olmustu.1 yıldır tedavideyim..bakalim Allah ne zaman hayırlısıyla beni de evlat sahibi yapicak.

Icmedigim ilac kullanmadigim igne kalmadi.ignelerden karnim elek gibi olmustu.1 yıldır tedavideyim..bakalim Allah ne zaman hayırlısıyla beni de evlat sahibi yapicak.
duam seninle işallah rabbim bu ay kucağını doldurur cANIM BU GECE SANA dua etcem bu ay sürpriz bi şekilde hamile olduğunu ögreniesin işallah

Bende kullandım 2 yumurta olmuş igneyi de oldum bakalim bekliyruz hakkimizda hayırlısı rabbim nasip etsin bizede isteyen herkesede

Merhaba, bende daha önce 4ay klomen kullandım ama gebelik oluşmadı. Bu ay da iğne ile yumurtalar uyarıldı ve çatlatma iğnesi oldum. Kontrolümde 3 yumurtamın çatlayacak seviyeye geldiği 7 taneninde büyüdüğünü öğrendim. Bugün adet günüm henüz olmadım. İnşallah hamileyimdir ve de bu yumurta sayısına bakılırsa ikiz olabilir galiba.

Back
X