- 10 Ekim 2014
- 412
- 262
- 103
- 39
Tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallahKızlar klomen kullandım iki yumurtam oldu o gün ilişki oldu kendiliğin den Çatladı yumurtam şuan hamileyim 4 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallahKızlar klomen kullandım iki yumurtam oldu o gün ilişki oldu kendiliğin den Çatladı yumurtam şuan hamileyim 4 haftalık
Amin canım işallah isim neydi dua ederimTebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallah
Ayy çok sevinirim, nur ismimAmin canım işallah isim neydi dua ederim
Amin canım işallah isim neydi dua ederim
Yok Can'ım doktor bir an önce yumurtalar gelişsin diye verdi öyle de oldu bir ayda iki yumurtam olmuştutebrık ederım cnm.sen ne ıcın klomen kullandın pko falan mı wardıı ???
İkizlere mi hamilesin peki?Amin canım işallah isim neydi dua ederim
Kızlar daha kese görülmedi beklemekteyim bir haftalık ken bhc 197.6 çıkmıştıİkizlere mi hamilesin peki?
Amin Can'ım darısı sizeAllah bağışlasın canm darısı bizlere olsun Inşallah
hadi ya çok sevindim inşallah sağlıkla doğar. ben adet olduğumda başlıcam klomene doktor öyle dedi bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu bugun olmadım bakslım artık kısmet. bugun çok az kahverengi akıntı geldi peceteye bikaç damla. nedir anlamadm beklemedeyim... canım senın yumurta tembelliğin varmıydı?? doktor niçin klomen verdi. bana sende birazcık yumurta tem. var dedi o yuzden verdi. senin sorunların neydi anlatr mısın??Kızlar klomen kullandım iki yumurtam oldu o gün ilişki oldu kendiliğin den Çatladı yumurtam şuan hamileyim 4 haftalık
Amin canımAllah bağışlasın canm darısı bizlere olsun Inşallah
Evet Can'ım gelişmiyordu adet bir görüyordum oda az az düşün geçen ak da bir gün adet gördüm klomen 5 gün içtim kaşıklarsa batma başladı ovolosyon test yaptım Can'ım çif çizgi çıktı Can'ım o Günler ilişki oldu çok sancılansın acil gittimhadi ya çok sevindim inşallah sağlıkla doğar. ben adet olduğumda başlıcam klomene doktor öyle dedi bugün veya yarın adet olmam gerekiyordu bugun olmadım bakslım artık kısmet. bugun çok az kahverengi akıntı geldi peceteye bikaç damla. nedir anlamadm beklemedeyim... canım senın yumurta tembelliğin varmıydı?? doktor niçin klomen verdi. bana sende birazcık yumurta tem. var dedi o yuzden verdi. senin sorunların neydi anlatr mısın??
Bir daha yumurtlamıştım Can'ım hastanede ögrendim ben de ilişki önerdi çatlamiş Dedi ama ikisini çatladı birim bilmiyorumEvet Can'ım gelişmiyordu adet bir görüyordum oda az az düşün geçen ak da bir gün adet gördüm klomen 5 gün içtim kaşıklarsa batma başladı ovolosyon test yaptım Can'ım çif çizgi çıktı Can'ım o Günler ilişki oldu çok sancılansın acil gittim
Anladım canm ben hala adet olmadım. Beklemedeyim benm için dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuşBir daha yumurtlamıştım Can'ım hastanede ögrendim ben de ilişki önerdi çatlamiş Dedi ama ikisini çatladı birim bilmiyorum
İsmini yaz adına dua edecemAnladım canm ben hala adet olmadım. Beklemedeyim benm için dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş
Tuğçe canım çok teşekkür ederim... İnşallah olanların sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini. Olmayanlarda en tez zamanda hayırlısı sağlıkla hamile kalırlar...İsmini yaz adına dua edecem
amin ,işallah canım herkeze dua ediyorumAdım
Tuğçe canım çok teşekkür ederim... İnşallah olanların sağlıkla kucağına alırlar bebeklerini. Olmayanlarda en tez zamanda hayırlısı sağlıkla hamile kalırlar...
Ayy ne guzel ya... Allah bağışlasın inşallah. Ve inşallah rabbim bizede nasip etsınMerhaba 2009 yılında klomenin ne işe yaradığını bilmeden doktorum 8 aylık evliyken düzensiz adetlerim vardı bebek istiyorduk ilacı tam içmedim 3gün kullandım ve kaybettim ama ilk ay hamile kaldım ve ikizlerim var şuan 6yaşında cicimelerim Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu
Ben de kullandım doktor ikiz ola bilir Dedi Can'ım daha keseler görülmedi bekliyorum hayırlısı olsunMerhaba 2009 yılında klomenin ne işe yaradığını bilmeden doktorum 8 aylık evliyken düzensiz adetlerim vardı bebek istiyorduk ilacı tam içmedim 3gün kullandım ve kaybettim ama ilk ay hamile kaldım ve ikizlerim var şuan 6yaşında cicimelerim Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu