- 28 Ocak 2016
- 48
- 88
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane yumurtanız oluşmuştu çatlama iğnesi oldu muBen gunde 2 tane ictim insallah hamileyimdir ocagin besinde adet gordum bekliyorum sabirsilikla
yok ben igne yaptirmadim doktorumda gerek gormedi simdi acaba kantesti yaptirsam mi doye dusunuyorum 3 gun yumurtlamam olduKaç tane yumurtanız oluşmuştu çatlama iğnesi oldu mu
Kaç gün gecikti adetin iz kendiniz test yapın bence sonrada kana gidersiniz İnş çift çizgiyi görürsünüzYok ben i
yok ben igne yaptirmadim doktorumda gerek gormedi simdi acaba kantesti yaptirsam mi doye dusunuyorum 3 gun yumurtlamam oldu
Maalesef isimiz subata kaldi hamis degilimKaç gün gecikti adetin iz kendiniz test yapın bence sonrada kana gidersiniz İnş çift çizgiyi görürsünüz
İnş şubatta olur tekrar Dr klomen mi verdiMaalesef isimiz subata kaldi hamis degilim
Evet 3 ay boyle gidecek bebek olursa tedaviyi kesecek yok olmassa baska tedavi ugulayacakİnş şubatta olur tekrar Dr klomen mi verdi
tabi canım mutlaka haber veririm inşallah dua et bana 10 gün kaldı regl rabbim gönlüne göre versin canımgrc banada sonucu paylaşır mısın çok merak ediyorum
canım klomene nezaman başladın yumurtlaman ne zamandı neden hamile değilim diorsun adet mi oldun yoksa tahlil miEvet 3 ay boyle gidecek bebek olursa tedaviyi kesecek yok olmassa baska tedavi ugulayacak
canım klomene nezaman başladın yumurtlaman ne zamandı neden hamile değilim diorsun adet mi oldun yoksa tahlil mi[/QUOTE tahlil yaptirdim
Tahlil yaptirdim kan verdim snuc negatif
bat nezamn cnm g3eçtimi gününTahlil yaptirdim kan verdim snuc negatif
Yok daha gecmedi gunum ama ben dayanamayip gidip test yaptirdimbat nezamn cnm g3eçtimi günün
Kac gunun var canim ayrica klomen bazen yumoslari gec catlatiyormus bilgin olsun hala umidini kesmene bi sebep yok reglnin kacinci gunundesin bata kac gun varYok daha gecmedi gunum ama ben dayanamayip gidip test yaptirdim
Bu arada bende dayanamayip test yaptim dun sonuc negatof bendekide heves iste ama uzulmuyorum cunku 9u regl gunum daha coookkk var iliskiden 13 gun sonra en erken belli olurYok daha gecmedi gunum ama ben dayanamayip gidip test yaptirdim
Tamam canim saolB
Bu arada bende dayanamayip test yaptim dun sonuc negatof bendekide heves iste ama uzulmuyorum cunku 9u regl gunum daha coookkk var iliskiden 13 gun sonra en erken belli olur
Iliski uzerinden kac gun gectiTamam canim saol
Iliski uzerinden kac gun gecti[/QUOTE
İliskim uzerinden 7 gun gecti