Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 28 gunde bir oluyorum en son ocagin besinde oldum ama bekliyorum bakalim hamilemiyim degilmiyim die24 gunde 1 oluyrum oyuzden 14.gun degil 9 10 11 gunler yumurtlama oluyor bende
Kullaniyorum ama bekliyorum dahaKlomenle hamis kalan var mi topikte
belirtin var mı hiç pekiKullaniyorum ama bekliyorum daha
2 şubat tarihin belirtin var mı hiçBen 28 gunde bir oluyorum en son ocagin besinde oldum ama bekliyorum bakalim hamilemiyim degilmiyim die
Yok hic bir belirtim2 şubat tarihin belirtin var mı hiç
Bence hamilesin yumurtlamanin 12-13 gunlerde pozitif yada negatif oluyorsa insallah silikte olsa var bebisinKizlarrrr dun test yaptim ikinci cizgi cikti kayboldu bugunde yaptim ikinci cizgi var ama rengi iyice gitti ama hala azda olsa belli ama nasil olur ben sadece kac gun onceden belli olur die 10 gun once baslim dedim sabahki yaptigmi yaptim umutsuzca bi baktim cizgi var
Ben onu ilk tüp bebek icin denemistim. Ancak yine deneyecegim simdi hamile degilsem. Klomen iyi geldi bu ay.Kızlar gonol f kullanan varmi
Yan etki yaptımı sanaBen onu ilk tüp bebek icin denemistim. Ancak yine deneyecegim simdi hamile degilsem. Klomen iyi geldi bu ay.
merhaba öncelikle doktorunuzu kesinlikle değiştirin ben araştırma hastanesine gidiyorum ve baştan ne kadar yapılmassı gereken tahlil varsaa yaptılar ki ona göre tedavi olsun. vajinal muayene ile tek taraflı tedavi olmaz. mesela bende sol tüpümde hafif tıkanıklık varmış ilaç sayesşnde açııldı. yani rahim filminde şimdi ise yumurtlayamıyomuşum. klomene başladım bakalım hayırlısı...Hmm ben klomen kullandım ilk ay yumurtam 2 tane büyüdü olmadi sonra gonol f e başladık bu ise yaramadı mahvetti beni kac mg killandınbence dr yanlış tedavi yapıyo hiç tahlil film istemiyo sadece alttan muayene yapiyor dr mi drgistirecem
Klomen bence iyidi. Ama tek yumurta yetmiyor bana. Evet cogul gebelikler yüksek. Hele ailede varsamerhaba öncelikle doktorunuzu kesinlikle değiştirin ben araştırma hastanesine gidiyorum ve baştan ne kadar yapılmassı gereken tahlil varsaa yaptılar ki ona göre tedavi olsun. vajinal muayene ile tek taraflı tedavi olmaz. mesela bende sol tüpümde hafif tıkanıklık varmış ilaç sayesşnde açııldı. yani rahim filminde şimdi ise yumurtlayamıyomuşum. klomene başladım bakalım hayırlısı...