Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

24 gunde 1 oluyrum oyuzden 14.gun degil 9 10 11 gunler yumurtlama oluyor bende

Kizlarrrr dun test yaptim ikinci cizgi cikti kayboldu bugunde yaptim ikinci cizgi var ama rengi iyice gitti ama hala azda olsa belli ama nasil olur ben sadece kac gun onceden belli olur die 10 gun once baslim dedim sabahki yaptigmi yaptim umutsuzca bi baktim cizgi var

Kizlarrrr dun test yaptim ikinci cizgi cikti kayboldu bugunde yaptim ikinci cizgi var ama rengi iyice gitti ama hala azda olsa belli ama nasil olur ben sadece kac gun onceden belli olur die 10 gun once baslim dedim sabahki yaptigmi yaptim umutsuzca bi baktim cizgi var
Bence hamilesin yumurtlamanin 12-13 gunlerde pozitif yada negatif oluyorsa insallah silikte olsa var bebisin

Yok canim pek yapmadi. Bitane kist yapmisti. Gerci oda yumurtalik o ay iyi calismadigindan yapabiliyormus

Hmm ben klomen kullandım ilk ay yumurtam 2 tane büyüdü olmadi sonra gonol f e başladık bu ise yaramadı mahvetti beni kac mg killandınbence dr yanlış tedavi yapıyo hiç tahlil film istemiyo sadece alttan muayene yapiyor dr mi drgistirecem

Canim ben klomende bir kaliteli yunurta oldu. Ikitane aldim günde. Bende yumurta rezervi cok az buyuzden tek yunurta olustu. Gonal f de 200 ml almam lazim birde menogon 2 tüp. 5 gün her aksam. Ama ben tüp bebek icin ugrasiyorum. Malesef yüksek doz. Kan aldirman lazim sürekli birde yumurta takibi.

slm kızlar bende bu ay ilk defa klomen lullanmaya başladım. okuduklarıma göre çoğul gebelik oluşabiliyomuş. şimdi benm hem anne tarafında hem baba tarafında ikiz gebelikler var buda etkiler mi sizce ?yardımcı olursanız çoook sevinirim.

Hmm ben klomen kullandım ilk ay yumurtam 2 tane büyüdü olmadi sonra gonol f e başladık bu ise yaramadı mahvetti beni kac mg killandınbence dr yanlış tedavi yapıyo hiç tahlil film istemiyo sadece alttan muayene yapiyor dr mi drgistirecem
merhaba öncelikle doktorunuzu kesinlikle değiştirin ben araştırma hastanesine gidiyorum ve baştan ne kadar yapılmassı gereken tahlil varsaa yaptılar ki ona göre tedavi olsun. vajinal muayene ile tek taraflı tedavi olmaz. mesela bende sol tüpümde hafif tıkanıklık varmış ilaç sayesşnde açııldı. yani rahim filminde şimdi ise yumurtlayamıyomuşum. klomene başladım bakalım hayırlısı...

merhaba öncelikle doktorunuzu kesinlikle değiştirin ben araştırma hastanesine gidiyorum ve baştan ne kadar yapılmassı gereken tahlil varsaa yaptılar ki ona göre tedavi olsun. vajinal muayene ile tek taraflı tedavi olmaz. mesela bende sol tüpümde hafif tıkanıklık varmış ilaç sayesşnde açııldı. yani rahim filminde şimdi ise yumurtlayamıyomuşum. klomene başladım bakalım hayırlısı...
Klomen bence iyidi. Ama tek yumurta yetmiyor bana. Evet cogul gebelikler yüksek. Hele ailede varsa

Kızlar bugün farklı bu dr ya gittim b hiç bir seyim yokmuş yumurtalarim adetimim 8inci günü olmasına ragmen iyiymis tedawiye gerek yokmus yani asırı hormon yüklemesi olmuş yumurta yuvası doluymuş rahim ve kalınlığı çok iyiymis

Back
X