slm arkadaşlar,uzun zamandır okuyorum ama aranıza yeni katıldım,tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle.Benim aslında normal yollardan olan bir çocuğum var,şu an 8 yaşında,1 senedir tekrar bebe istiyorduk ama olmadı,12 aydan sonra doktora gitmeye karar verdim,dr yumurtlamamda zayıflama olduğunu söyledi ve günde 2 doz klomene başladım,13.ayımda yine olmadı,14.ayımda işyerimden izin alamayıp doktora geç gittiğim için çok umutsuzdum,çünkü normalde klomeni adetin 5.gününde veriyorlar ama ben 11.gün başladım,bu kez günde 3 doz verdi.Geç başladığım için olup olmayacağını sorduğumda dr ''belli olmaz,bazıları geç yumurtlar'' dedi,bu kez adetim beklediğim gün gelmedi,bu süreç içerisinde çok kasık ağrılarım vardı,adet beklediğim gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı,dr klomene geç başladığım için gecikmiş olabileceğini söyledi ama 6.gün hala gelmeyince tekrar test yaptım ve pozitif çıktı,sonra kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı.Şimdi 6.haftaya girdim,inşallah yarın gebelik kesesinin oluşup oluşmadığına bakacak.İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğime kavuşurum.Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez.Allah'ım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder inşallah.