Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

hamile kalan arkadaslar lütfen cevap verin kardesim bosanmak üzere nesrin iki ay klomen kullandi gebelik olmadi ilk ay adeti iki ay gecikti ikinci ay 10 gün gecikti ve su an adeti baagi cok oluyor hic öyle olmazdi esi cocuk istiyor doktor normal diyor ama gebelik gelismiyor o bu ay iki hap denerse nasil olacak üc hap denerse nasil icecek sabah ögle aksam dozu lütfen bilgi verin doktora bu ay yanliz gidecek ve almancasi yok su an ben de yaninda olamiyorum esinden dolayi lütfen bir cevap yazin tesekkürler

selam kizlar zamaniniz varmi

selamlar.. kardeşinizi doktoru yönlendirecektr zaten ne kadarlık klomen içeceği knusunda biz dozlarını belirtirsek yanlış yapabiliriz bence ayrıca stres yaparsa daha da zor olacaktır.. eşiyle konuşsunlar ozaman zaman kaybetmek istemiyorlarsa bence aşılama yada tüp bebek denesinler..

ben hiç 3 doz kullanan duymadım ama sabah akşam alabilir

yalnız gecikmeleri oluyormuş doktor inşallah takibini yapacaktır,kiste çevirmesi gibi bir ihtimal varken mutlaka takip altında olması lazım

klomeni adetinin 3-4. günü başlayıp 5 gün içmesi gerekiyor,çatlatma iğnesi de yapılabilir,yumurta çatladıktan sonra progestan içerek belki işi garantiye alabilir

dediğim gibi bunları doktor takip ederek önermeli ,bizim söylediğimiz dozlar standart ,herkesin durumu farklıdır.

ben hiç 3 doz kullanan duymadım ama sabah akşam alabilir

yalnız gecikmeleri oluyormuş doktor inşallah takibini yapacaktır,kiste çevirmesi gibi bir ihtimal varken mutlaka takip altında olması lazım

klomeni adetinin 3-4. günü başlayıp 5 gün içmesi gerekiyor,çatlatma iğnesi de yapılabilir,yumurta çatladıktan sonra progestan içerek belki işi garantiye alabilir

dediğim gibi bunları doktor takip ederek önermeli ,bizim söylediğimiz dozlar standart ,herkesin durumu farklıdır.

kardesimle aramiz yakin degil almancasida cok iyi degil zaten ben gaz vermeye calisiyorum ikinci evlilik dr. da kocasida sanirim pek ilgilenmiyor bende sitenizi gördüm ne bileyim belki bir umut dr. iki ay verdi oda ilkinde 2 gün ikincisinde 10 gün gecikti. senin yazilarin cok dikkatimi cekti bu konuda cok tecrübeli ve bilgili oldunu düsünüyorum een azindan neler tavsiye ederseniz ben mesaj yoluyla ona yazip dr. göstermesini isteyeecegim ben bir de dün adeti basladi bu ates olcme konusunda bilgi verirseniz sevinirim zaman ayirdiniz icin tesekkür ederim biraz uzun old. icinde özür

adetinin 3-4. günü klomene başlayacak 5 gün içecek. dediğim gibi takip mutlaka gerekli
ateş ölçme yöntemiyle yumurtasının çatladığı günü tespit edebilir.her sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası aynı saatte dil altından dijital ölçerle ölçecek
ateş ölçme yöntemi başlığında değerlerini paylaşarak yardım alabilirsiniz.

10. günden itibaren ya da adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki önerilir,inşallah bebeğine kavuşur.

slm arkadaşlar,uzun zamandır okuyorum ama aranıza yeni katıldım,tecrübelerimi paylaşmak istedim sizlerle.Benim aslında normal yollardan olan bir çocuğum var,şu an 8 yaşında,1 senedir tekrar bebe istiyorduk ama olmadı,12 aydan sonra doktora gitmeye karar verdim,dr yumurtlamamda zayıflama olduğunu söyledi ve günde 2 doz klomene başladım,13.ayımda yine olmadı,14.ayımda işyerimden izin alamayıp doktora geç gittiğim için çok umutsuzdum,çünkü normalde klomeni adetin 5.gününde veriyorlar ama ben 11.gün başladım,bu kez günde 3 doz verdi.Geç başladığım için olup olmayacağını sorduğumda dr ''belli olmaz,bazıları geç yumurtlar'' dedi,bu kez adetim beklediğim gün gelmedi,bu süreç içerisinde çok kasık ağrılarım vardı,adet beklediğim gün idrar testi yaptım ama negatif çıktı,dr klomene geç başladığım için gecikmiş olabileceğini söyledi ama 6.gün hala gelmeyince tekrar test yaptım ve pozitif çıktı,sonra kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı.Şimdi 6.haftaya girdim,inşallah yarın gebelik kesesinin oluşup oluşmadığına bakacak.İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğime kavuşurum.Beklemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum ama Allah'tan ümit kesilmez.Allah'ım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder inşallah.

merhabalar ben klomen Nisandan beri kullanıyorum 5.ayın ilk günü bügün 01.08.2011. ve hiç bi sonuç alamadım acaba maksimum süresi varmı bu tedavinin.fazlasıda zararlımı :84: ve bu vakitten sonra hamile kalırmıyım bu kadar ilaçtan sonra.yaşım 26 acaba daha ne yapabilirim

Son düzenleme:
merhabalar ben klomen Nisandan beri kullanıyorum 5.ayın ilk günü bügün 01.08.2011. ve hiç bi sonuç alamadım acaba maksimum süresi varmı bu tedavinin.fazlasıda zararlımı :84:[/QUOTE

ben doktora gitmiştim 3 ay aralıklarla klomen kullandım sonuç negatif...sonra başka bi doktora tahlil için gitmiştim bana 3 kere daha kullanma hakkın kalmış demişti...doktoruna danış mutlaka.sonuçta oda doğal olmayan bi ilaç...

merhaba arkadaslar.
bende ayni dileklerle bir cesit klomen hapiyla tedaviye basladim.aslinda yumurtlamamda ve reglimde bir düzensizlik yoktu ama doktor gerekli gördügü icin bana bu hapi bes gün sabah aksam kullanmami ve bittikten bes gün sonra muayene gelmemi söyledi.dün gittim doktor muayenede sok sasirdi yumurtalarim baya besiliymis ve kendiliginden catlamis.üc gün boyunca esimle beraber olmam durumunda hazirlikli olmami cunku görünürde ikiz gebeligin buyuk ihtimal oldugunu söyledi.
kismet allahin takdiri neyse bekliycem.hepinize bol sans.:59:

merhaba arkadaslar.
bende ayni dileklerle bir cesit klomen hapiyla tedaviye basladim.aslinda yumurtlamamda ve reglimde bir düzensizlik yoktu ama doktor gerekli gördügü icin bana bu hapi bes gün sabah aksam kullanmami ve bittikten bes gün sonra muayene gelmemi söyledi.dün gittim doktor muayenede sok sasirdi yumurtalarim baya besiliymis ve kendiliginden catlamis.üc gün boyunca esimle beraber olmam durumunda hazirlikli olmami cunku görünürde ikiz gebeligin buyuk ihtimal oldugunu söyledi.
kismet allahin takdiri neyse bekliycem.hepinize bol sans.:59:

canım çok sevindim benimde kolomeni bu üçünçü kullanışım ve bugün ilacım bitiyor.salı günü muanem var geçen ayda yumurtam oluşmuşu ama gebelik oluşmamıştı.bu ay olursa havalara ucucammmmm

canım çok sevindim benimde kolomeni bu üçünçü kullanışım ve bugün ilacım bitiyor.salı günü muanem var geçen ayda yumurtam oluşmuşu ama gebelik oluşmamıştı.bu ay olursa havalara ucucammmmm

insallah canim kavusursun dilegine.egerki sende regl duzeninle söylenen ovulasyon gunüne +2 gün de ekleyip devam calisirsan garantilemis olursun beklemeni.benim hapli ilk denemem bu ay.ama görümcecigimin tavsiyesine göre ben esimle baraber olmayi uzattim bi kac gun daha.cunku o gunler kisinin yapisina göre degistigi icin uzayabiliyormus.hakikataten benim duzenim 28 gunde bir ve bu duzene göre 14.gün yumurtluyordum bilimsel olarak ama gecen gün extra akintim oldu ve karnimda agri vardi.
hep esimin isi yada tatilde evde tesadufen birilerinin bulunmasi nedeniyle sadece o gunler yapabiliyordum.belkide o yuzden tutturamadin diyor görümcem hahahahha.

Umudunuzu kaybetmeyin bence.
Ben de 1 ay klomen kullandım, kontrole gittiğimde doktorum ilacın işe yaramadığını ve yumurtalarımın yeterli kadar büyümediğni söylemişti, 1 ay daha klomen deneyip, beklemeden aşılamaya geçelim demişti. Aşılama daha etkili olduğu için yapmak istiyorlar heralde.
Yumurtaların büyümemiş dediği ay hamile kaldım. Ne 2. kez klomene ne de aşılamaya gerek kalmadı.
Ben inanıyorum ki herşeyin zamanı vardır, neyin ne zaman olacağını kimse bilemez.
O yüzden umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş.

[B]Allahım bu mesaja okadar sevindimki anlatamam bu mübarek ayda.klomen kullanıyorum dün doktora gittim yumartaların hiç büyümemiş dedi.ama belli de olmaz belkide geç yumurtluyosundur dedi.ağlamaktan gözlerim şişdi.bu 3.klomen kullanışım.inşallah bu güzel ayda yumuşlarım tutar .allahım yardım ett.[/B]:64:

[B]Allahım bu mesaja okadar sevindimki anlatamam bu mübarek ayda.klomen kullanıyorum dün doktora gittim yumartaların hiç büyümemiş dedi.ama belli de olmaz belkide geç yumurtluyosundur dedi.ağlamaktan gözlerim şişdi.bu 3.klomen kullanışım.inşallah bu güzel ayda yumuşlarım tutar .allahım yardım ett.[/B]:64:

insallah canim...umiidini hic yitirmee.ben yeni basladim ilk ayim ama bende asla yitirmicem...Güzel Allahim kendisinden isteyenlere her zaman verirmis.

insallah canim kavusursun dilegine.egerki sende regl duzeninle söylenen ovulasyon gunüne +2 gün de ekleyip devam calisirsan garantilemis olursun beklemeni.benim hapli ilk denemem bu ay.ama görümcecigimin tavsiyesine göre ben esimle baraber olmayi uzattim bi kac gun daha.cunku o gunler kisinin yapisina göre degistigi icin uzayabiliyormus.hakikataten benim duzenim 28 gunde bir ve bu duzene göre 14.gün yumurtluyordum bilimsel olarak ama gecen gün extra akintim oldu ve karnimda agri vardi.
hep esimin isi yada tatilde evde tesadufen birilerinin bulunmasi nedeniyle sadece o gunler yapabiliyordum.belkide o yuzden tutturamadin diyor görümcem hahahahha.

Canım moralim çok bozuk.dün doktora gittim.yumurtlaman iyi değil çok küçük dedi.bu ay ümitsiz dedi.ama bellide olmaz belki yumurtlaman geç oluyodur dedi.çöktüm resmen bu 3. kullanışım yine yok yine yok. geçen ay yumurtlamam iyiydi.ama olmamıştı.bu aydayumurtlamam zayıfmış.offf napsam incir kürü soğan kürmü denesem.pcoda var bende.

Canım moralim çok bozuk.dün doktora gittim.yumurtlaman iyi değil çok küçük dedi.bu ay ümitsiz dedi.ama bellide olmaz belki yumurtlaman geç oluyodur dedi.çöktüm resmen bu 3. kullanışım yine yok yine yok. geçen ay yumurtlamam iyiydi.ama olmamıştı.bu aydayumurtlamam zayıfmış.offf napsam incir kürü soğan kürmü denesem.pcoda var bende.

bak sakin moralini bozma.doktorlar o anki muayeneyle konusuyorlar.
gecen sene doktora gittim o zaman bebek dusunmyuordum .düzenli olarak yapilmasi gereken meme ve rahimagzi kanser taramasi muayenesi icin gittim.hersey cok iyi yumurtalarin cok saglikli ve rahim icin tertemiz dedi.sadece erkeklik hormonu fazla salgilamaya baslamistim oda kilo almaya bagliydi.bunun icin bana tedavi verdi ve sekiz ay ic dedi ve bebek dusundugun zaman kolay hamile kalmani saglamis olcksin dedi.ok dedim.ictim ve n sekiz ay sonra daha sonra muayeneye gittim.bebek istedigimi söyledim.dört ay normal yollardan olmadi diye bana kolmen verdi.klomen yumurtlamya yardimci degilmi ? bende hani problem yoktu ?klomeni ictim ve kontrole gittim.bu sefer bi daha eger gebe kalmazsam ilacin dozajini dusurcek yada vermicek.cunku dana gibi olmuslar.yani diycegim zamansal cevaplara dayanarak kendinizi bitirmeyin o ay o muayenede öyledir ama zamanla degisebilir.
bu kürler saglikli oldugunu bende dusunuyorum .ama hem hap hem kür zarar verirmi bilmiyorum.deneyenlerden ögrenmek lazim.hani sadece kür uygulayarak sa ben ok derim ama hapla birlikte malum, biliyosun bitkilerin hatta bazi sebzelerin bile vuducumuza anlik buyuk etkileri var.

bak sakin moralini bozma.doktorlar o anki muayeneyle konusuyorlar.
gecen sene doktora gittim o zaman bebek dusunmyuordum .düzenli olarak yapilmasi gereken meme ve rahimagzi kanser taramasi muayenesi icin gittim.hersey cok iyi yumurtalarin cok saglikli ve rahim icin tertemiz dedi.sadece erkeklik hormonu fazla salgilamaya baslamistim oda kilo almaya bagliydi.bunun icin bana tedavi verdi ve sekiz ay ic dedi ve bebek dusundugun zaman kolay hamile kalmani saglamis olcksin dedi.ok dedim.ictim ve n sekiz ay sonra daha sonra muayeneye gittim.bebek istedigimi söyledim.dört ay normal yollardan olmadi diye bana kolmen verdi.klomen yumurtlamya yardimci degilmi ? bende hani problem yoktu ?klomeni ictim ve kontrole gittim.bu sefer bi daha eger gebe kalmazsam ilacin dozajini dusurcek yada vermicek.cunku dana gibi olmuslar.yani diycegim zamansal cevaplara dayanarak kendinizi bitirmeyin o ay o muayenede öyledir ama zamanla degisebilir.
bu kürler saglikli oldugunu bende dusunuyorum .ama hem hap hem kür zarar verirmi bilmiyorum.deneyenlerden ögrenmek lazim.hani sadece kür uygulayarak sa ben ok derim ama hapla birlikte malum, biliyosun bitkilerin hatta bazi sebzelerin bile vuducumuza anlik buyuk etkileri var.

haklısın canım moral bozmak yok.devam denemeye.inşşşş bizde buraya duyuruz hamileliğimizi :((((((((((((((

kızlar bende 1 yıldır istiyorum bebek klomeni bu ay ilk defa kulladım inş. hayırlısı ile başarılı olur. Allahım dileyen isteyen herkese versin.
Sevgilerle...:49: böyle olalım :49:

Back
X