Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Mrb hanımlar aranızda yeniyim sürekli takip ediyordum sizleri önce kendimi tanitayim 30 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebeğim olsun istiyorum ama bir türlü olmuyor:-( etrafım hamile dolu bu durumda beni çok üzüyor hayirlisiyla Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin. Bende buay dr.gitmeye karar verdim bakalım ne olacak dualarinizi eksik etmeyin

bende 1 yıllık evliyim. martta kimyasal gebelik yaşadım ve hala gelen giden yok adetim 3 aydır düzene girdi. 2 gün önce doktora gittim olmuyor diye ultrasona aldı adet olmak uzeresın kist yok adetin 3. günü gel dedi. sanırım hormon testleri yapacak. cok bunaldım artık allaha buyuk gıtmesınde kayınvalıdem sorup duruyo dusunmuyomusunuz fılan dıye sinirlerimi hoplatıyo

Bende bugün doktora gittim, doktor klomen verdi 5 gün günde 2 tane içicem ama çatlatma iğnesini sorduğumda 3 ay kullan ondan sonra bakıcaz dedi, bi daha ne zaman geliyim adet olduğumdamı dedim gel dedi olmazsamda geliyimmi dedim sanki kerpetenle ağzından laf alıyoruz ne ilişki günü söyledi ne başka bişey sinir oldum...

kızlar merhaba bende bu gün doktora gittim bana da klomen verdi ama benim durumum biraz farklı. geçensene bu aylarda yine doktor kapılarındaydım klomenler iğneler havalarda uçuşuyodu başarısız bi aşılamam oldu tüp dedeğe iki aşılamam kalmıştı ve tedaviye ara verdik ve o ay kendiliğimden hamile kaldım kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum.iki ay sonra tekrar kendiliğimden hamile kaldım onuda 6 haftalıkken düşük yaptım ve sonra pıhtılaşma problemim olduğu anlaşıldı iki aydırda negatif sonuç alınca doktorum yine çağırdı ve benimde tedavi sürecim 1 sene sonra ve iki kayıpla çok daha üzücü bi şekilde başladı. yanlız bu ay doktor sadece klomen ve verdiği tarihlerde ilişkiye girmemizi istedi bakalım inşallah iş zor aşamalara gelmeden mutlu bi şakilde sonlanır hepimiz bu ay klomen sayesinde hamile kalırız allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın

bende 1 yıllık evliyim. martta kimyasal gebelik yaşadım ve hala gelen giden yok adetim 3 aydır düzene girdi. 2 gün önce doktora gittim olmuyor diye ultrasona aldı adet olmak uzeresın kist yok adetin 3. günü gel dedi. sanırım hormon testleri yapacak. cok bunaldım artık allaha buyuk gıtmesınde kayınvalıdem sorup duruyo dusunmuyomusunuz fılan dıye sinirlerimi hoplatıyo
gerçekten sorulara cevap vermek yoruyo iki düşük yaptım ben onun için düşün öüyoruz da diyemiyoruz zor:(((

Bende bugün doktora gittim, doktor klomen verdi 5 gün günde 2 tane içicem ama çatlatma iğnesini sorduğumda 3 ay kullan ondan sonra bakıcaz dedi, bi daha ne zaman geliyim adet olduğumdamı dedim gel dedi olmazsamda geliyimmi dedim sanki kerpetenle ağzından laf alıyoruz ne ilişki günü söyledi ne başka bişey sinir oldum...
bende 5 gün günde iki tane içicem ve adetimin 12. 14. ve 16. günlerinde ilişkiye girin dedi.bana daha önce klomeni ilk kullandığım ay çatlatma iğneside vermişti doktorum 3 ay bekle dememişti

2 ay once dogum kontrol hapini biraktim ve 2 gun once klomene basladim dr iliski girme konusunda bisey demedi ve ayin 10 gelmemi istedi yumurtlama gunume denk geliyor lutfen hamile kalanlar yorumlarini yazsinlar bende mujdeli haberi alinca yazicam ve bu arada 2 ci kere anne olmak istiyorum hemde cok:)

Son düzenleme:
arkadaşlar dün dr.a gittim yarın klomene başlıyorum ben de.7 aydır bebek için uğraşıyoruz.her ay adetten önce kendi kendime belirtiler yaşıyorum başım döndü acaba hamilemiyim v.s...ama doktorum kesinlikle bebek meselesini unutacaksın herşeyi akışına bırakacaksın örgü örüp el işi yap vakit geçir dedi.çok heyecanlıyım klomeni bana günde 1 defa dedi bir doz işe yarıyor mu ki keşke 2 tane deseydi diyorum şimdi.ama bilmiyorumki.doktorun tavsiyesine uymaktan başka çarem yok :((

bende klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ve şuan 8 haftalık üçüz annesiyim :) ilk denememizde işe yaradı inşallah seninde olumlu sonuçlanır cnm dua et. bnm bebişlerim ilk kontrolümde ikizdi ikincide üçüz olduğunu söyledi ikisi tek yumurta biri ayrı. pazartesi tekrar gidicem bakalım :)

merhaba acaba siz günde kaç tane içmiştiniz klomen?bana günde bir defa dedi bende ikiz hatta üçüz isterim hemde çokk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi.

merhaba acaba siz günde kaç tane içmiştiniz klomen?bana günde bir defa dedi bende ikiz hatta üçüz isterim hemde çokk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi.

galiba 7 günlük haptı :) yanlız iğneyi olmadan önce kaç yumurtan olduğunu ikiz üçüz olma ihtimalini doktoruna sor derim. bnm doktorum beni uyarmamıştı.

2 ay once dogum kontrol hapini biraktim ve 2 gun once klomene basladim dr iliski girme konusunda bisey demedi ve ayin 10 gelmemi istedi yumurtlama gunume denk geliyor lutfen hamile kalanlar yorumlarini yazsinlar bende mujdeli haberi alinca yazicam ve bu arada 2 ci kere anne olmak istiyorum hemde cok:)

biraz geç oldu ama doktor yumurtalarının geliş gelişmediğini kontrol edecek ve ona göre yumurta çatlatma iğnesi verecek

dün klomene başladım ama malesef çok hastayım öksürüyorum doktora da gidemiyorum çünkü ben 6 aydır ağzıma ilaç koymadım bebeğe hazırlık diye.ağrı kesicibile almadım şimdi çok kötüyüm gece uyuyamıyorum öksürükten klomen sayesinde çok umutlanmıştım bu ay için ama böle hastalanınca napıcam ya ilerlerse doktora gitsem mi gitmesem mi karar veremedim.yardımcı olun lütfen :((

kimse cevap vermemiş bana ama hala ilaç almadım bitkisel yollarla geçirmeye çalışıyorum napim:((

mrb benimde yumurtalarım oluşuyordu ama çatlamadan adet oluyordum adetlerim çok düzenliydi martta tedaviye başlayacaktık o ay hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkken düşük yaptım 6 ay bekleyin dedi doktorum bu ay klomen kullandım çarşamba günü yumurtalarım olmuş mu ne alemde bakacaz merakla bekliyorum :) Allah hepimize nasip eder inş.

Amin inşallah, bende bu ay klomen kullandım doktor gel takip yapalım demedi kullan dedi sadece iğneyi sordum 3 ay klomen kullan olmazsa eğer iğne vurucaz dedi, adet olalı 20 gün oldu 1 haftadır göğüslerim dolgunlaştı ve sızlıyo kasıklarımda da gerilme ve ağrı var iki taraftada karnımda şişlik var pco luyum zaten adetlerim hep düzensizdi adet belirtisi bu kadar erken başlamaz ilacın etkisi sanırım... varmı aranızda klomen kullandıktan sonra böyle belirtiler yaşayan??

merhaba bende pko hastasıyım bu ay ilk defa klomen kullandım 1 yumurtam gelişti 16 mm hersey yolunda gitti yumurtam çatladı şu an beklemedeyim.inşallah güzel bi haber alırım. 1 yumurtayla şansım var mıdır acaba?

Amin inşallah, bende bu ay klomen kullandım doktor gel takip yapalım demedi kullan dedi sadece iğneyi sordum 3 ay klomen kullan olmazsa eğer iğne vurucaz dedi, adet olalı 20 gün oldu 1 haftadır göğüslerim dolgunlaştı ve sızlıyo kasıklarımda da gerilme ve ağrı var iki taraftada karnımda şişlik var pco luyum zaten adetlerim hep düzensizdi adet belirtisi bu kadar erken başlamaz ilacın etkisi sanırım... varmı aranızda klomen kullandıktan sonra böyle belirtiler yaşayan??

Bana doktor kesin gel dedi 3 ay falan kullan demedi iğneyi yumurta oluşunca garanti çatlasın diye veriyorlar bakalım bana ne dicek iğne verirse yazarım buraya adet gunun geldiyse test yap cıkar benim yaptığım düşükte adetten 1 hafta önce test yapmıstım pozitif cıkmıstı kişiden kişiye değişir belki sen doktoruna git yada başka bi doktora danış...

Hanımlar dün doktora gittim doktor 2 sağda 1 solda 3 tane kaliteli yumurtam olduğunu söyledi çatlatma iğnesi vermedi bunlar gayet olgun kendisi çatlar dedi progestan verdi folic asit zaten kullanıyorum.. Ama sağ tarafımda acayip bi ağrı var hem belimde hem kasıklarımda bakalım zaman ne gösterecek farklı tedavi görenler farlı belirti yaşayanlar varsa yazabilirmi...

kimse cevap yazmıyr ama yine de yazmak istiyorum bende klomeni ilk defa kullanıyorum bu gün kontrole gittim ve sadece bir tane yumurtam oluşmuş 10 mm büyümemiş :(( çat iğnesi yaptı ve 24 saat sonra ilişki ondan sonra birer gün arayla 4 gün ilişkiye devam dedi.ben ikiz bebek istiyordum şimdi tek yumurtayla bir tane bile olup olmayacağını bilmiyorum herkes 3-4 yumurtam oluştu diyor ben çok üzüldüm durumuma klomen kullanmadığım aylarda bile kontrole gittiğimde 2 yumurtam oluyordu bu ay klomen kullandığım halde bir tane olmuş çok üzüldüm:(( tek yumurta ile bırakın ikizi bir taneyi tutturursam binlerce kere şükrler olsunama üzülüyor insan yinede baya heyecanlanmıştım klomen yüzünden

Back
X