Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

ben klomeni gecen ay adetimin 4 gunu baskladım ilaç bittikten sonra kısa bı kanamam oldu bu ay adet oldum bugun üçüncü günu tekrar klomen verdi dr bugun yarın baslıcam hemen ardına iğne verdi bu ay bakalım ne olcak beklemek zormus keske evlenince beklemeseymişiz diyorum 2,5 sene

ben 4 senelık evlıyım ılk defa korunmadık onuda klomenle denedım. aslında olup olmadıgınıda bılmıyoruz dok adet duzensızlıgı ıcın gıtmıstım bebek ıstıyomusun dedı gercı esım ıstemıyo ama ben ıstıyorum dedım bana ılac verdı denedık bakalım ama haftasına adet oldum esım cok sevındı ya bı erkek nasıl bebgı olasın ıster anlamıyorum ama ben cok ıstıyorum :(

beta-hcg 666 çıktı 3-4 haftalık hamile yazıyor karşısında.yani sonuç pozitif arkadaşlar.şu an ağlıyorum sevinçten eşime on kere sordum rüyada değiliz değil mi diye hayır gerçek bunlar dedi gerçek...yarın kadın doğumcuma gidip bide kese sağlıklı mı diye bakacağız.Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin ne olur .İnşallah Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın Asla ümitsizliğe kapılmasın kimse o kadar ümitsizdim ki son bi kaç gündür hiç belirtim de yoktu ama varmış bebiş işte şu an ağlayarak yazıyorum bunları

beta-hcg 666 çıktı 3-4 haftalık hamile yazıyor karşısında.yani sonuç pozitif arkadaşlar.şu an ağlıyorum sevinçten eşime on kere sordum rüyada değiliz değil mi diye hayır gerçek bunlar dedi gerçek...yarın kadın doğumcuma gidip bide kese sağlıklı mı diye bakacağız.Allahım inşallah sağlıklıdır dua edin ne olur .İnşallah Allah isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın Asla ümitsizliğe kapılmasın kimse o kadar ümitsizdim ki son bi kaç gündür hiç belirtim de yoktu ama varmış bebiş işte şu an ağlayarak yazıyorum bunları

çok sevindim canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder inş ben napcam bu ay :(

çok sevindim canım Allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder inş ben napcam bu ay :(

bu ay olmazsa bir dahaki ay da senin mutlu haberini alırız inşallah canım hiç üzülme ama anladım ki kafaya takınca olmuyormuş kendime bi meşgale buldum oldu.el işi yap dedi dr bende yaptım fazla düşünmemeye çalıştım işe yaradı :) sende dene ve hiç olumsuz düşünme

çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bakarsın ikiz olur:) maşallah ...

çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bakarsın ikiz olur:) maşallah ...

çok teşekkür ederim evet ikiz olsa güzel olur ama tek olsa da olur sağlıklı olsunlar da :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.dktorumu aradım keseyi görmek için henüz erken dedi bayramdan sonra gel dedi beklemedeyim şimdilik

çok teşekkür ederim evet ikiz olsa güzel olur ama tek olsa da olur sağlıklı olsunlar da :)) Allah isteyen herkese nasip etsin.dktorumu aradım keseyi görmek için henüz erken dedi bayramdan sonra gel dedi beklemedeyim şimdilik

sağlıklı olsun en başta tabikii klomenle çoğul gebelik yaşayan çok kişi var değerin 3 4 haftalığa göre fazla geldide gerçi farklıda çıkıyor ama umarım gönlündeki gibi olur merakla bekliyorum haberlerini..

Hamile arkadaşları çok tebrik ederim .Bende 2. Klomen ve 2. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.7 haftalık bir fetusum :) var.Allah hepinizinkini tamamına erdirsin.Önemli olan kucağına aldığını görebilmek.Burda bazen üzücü şeyler okuyoruz.İkiz çok istemiştim fakat tekmiş.Hayırlısı:26:

Hamile arkadaşları çok tebrik ederim .Bende 2. Klomen ve 2. Çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.7 haftalık bir fetusum :) var.Allah hepinizinkini tamamına erdirsin.Önemli olan kucağına aldığını görebilmek.Burda bazen üzücü şeyler okuyoruz.İkiz çok istemiştim fakat tekmiş.Hayırlısı:26:

seninde hayırlı olsun bebeğin Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin evet ikiz istiyor insan ama kısmet bu işler benim ilk klomen ve ilk çat iğnemdi tek bir yumurtam oldu o da döllenmiş ikiz ıolursa sürpriz olur :))daha çok yeni inşallah sağlıklı sıhhatli olur bebeğim

mrb kızlar bu sayfada yeniyim tecrübelilerden yardım istiyorum bende geçen ay ilk kez klomen kullandım günde 1 kere ama yumurtam oluşmadı bu ay günde 2 kere kullanıcam pkoluyum yumurtlama problemim var ilaç dışında bitkisek bişey kullanıyormusunuz

selam kızlar aranıza dün katıldım bende bu ay klomen kullandım ve 1 hafta sonra adet oldum acaba yerlesme kanamasımı oldu teste yapmadım ama deli gibi merak ediyorum kac gün sonra test yapmam gerekir net bi sonuc almam icin yardımcı olursanız sevinirim.

bende klomen kullandıktan sonra kanamam oldu.hatta adetıme 2 hafta vardı. ara kanama diye önemsemedim. iğneye gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim.

kızlarrr !! bu gün gördüm yavrumu çok şükür ultrasonda kalp atışlarını gördük :)) bidi bidi bidi bidi atıyodu çok minikti.tek kese içinde tek bebek dedi dr ikiz değil yani.aman olsun bi tane de yeter bize zaten ikiz şu ara maddi olarak zorlayabilirdi bizi.Rabbim isteyen her kadına nasip etsin bol dua ve psikolojiyi bozmamak çaresi .

Herkese merhabalar.ben eylul ayiklomen ve ovitrller kullandim.sat 16eylul ve 13ekim bat di.15ekimde idrarda cift cizgiyi gordum ertesi gun kan testinde 979.0du.iki gun sonra 2.360 oldu.dun doktora gittigimde kan tahlili fln istemedi.gobekten ultrasonla keseyi gordu.hatta cift kese var dedi.fakat 4haftalik bile degil dedi keseye bakarak.boyle bisi mumkunmu ikiz gebelikde gec dollenme ve kesenin kucuk haftada gorunmesi normalmi?kafam cok karisik.bi fikri olan varsa paylassin lutfen.rabbim hepimizin bebeklerini sagliklica kucagmiza almayi nasip etsin.olmayanlarda nasip etsin ins

selam canlar bende 4 ay önce kürtaj oldum ikizlerimi kaybettim doktor 2 ay korunun sonra eger hamile kalamazsan gel klomen vereyim dedi bizimde bu 3 aymız oldu galiba hamile değilim çünkü hiç belirti yok bu arada adet tarihim 4 kasım sizce doktora gideyimmi yoksa biraz daha mı bekleyeyim bide ne zaman gitmem uygun olur cevap veren olursa çok sevinirim

selam ben de klomeni 2 kez kullandım üç ay arayla önce klomen sonra rahim filmi ardından ikinci klomenimi kullandım doktorum otrivellete(yani çatlatma iğnesine)gerek olmadığını söyledi ikinci denemem başarılı oldu çok şükür ümidinizi kesmeyin inşallah ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder:34:

selam ben de klomeni 2 kez kullandım üç ay arayla önce klomen sonra rahim filmi ardından ikinci klomenimi kullandım doktorum otrivellete(yani çatlatma iğnesine)gerek olmadığını söyledi ikinci denemem başarılı oldu çok şükür ümidinizi kesmeyin inşallah ALLAH isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip eder:34:

canım ya bende eger bu ay hasta olursam doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce ikizlerime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra doktorum gel i,stersen klomen vereyim dedi bizde bu 3. ayımız olacak doktora gideyim diyorum acaba ne zaman gitmem gerek senin bilgin varmı bana yardımcı olurmusun

canım ya bende eger bu ay hasta olursam doktora gitmeyi düşünüyorum daha önce ikizlerime hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum sonra doktorum gel i,stersen klomen vereyim dedi bizde bu 3. ayımız olacak doktora gideyim diyorum acaba ne zaman gitmem gerek senin bilgin varmı bana yardımcı olurmusun
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin.adetin ikinci günü gidiyorsun doktora durumunu kontrol ettikten sonra klomen yazıyor 5. gün kullanmaya başlıyorsun 5 gün boyunca sabah akşam kullanıyorsun bittikten bir gün sonra kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyor çatlatma iğnesi veriyor doktorlar ama benim doktorum boş yere çatlatma iğnesine para vermeyin 3 gün sonra ilişki,sonrasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve elhamdülillah mutlu son.:49:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin.adetin ikinci günü gidiyorsun doktora durumunu kontrol ettikten sonra klomen yazıyor 5. gün kullanmaya başlıyorsun 5 gün boyunca sabah akşam kullanıyorsun bittikten bir gün sonra kontrole gidiyorsun yumurtan oluşmuş mu diye bakıyor çatlatma iğnesi veriyor doktorlar ama benim doktorum boş yere çatlatma iğnesine para vermeyin 3 gün sonra ilişki,sonrasında gün aşırı ilişkiye girin dedi ve elhamdülillah mutlu son.:49:

çok teşekkür ederim cnm inş bebişinin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

çok teşekkür ederim cnm inş bebişinin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın

amin canım sağol:)sen de inşallah ilk klomeninde hamile kalırsın ama ilişkiye şu saatte girmem lazım falan diye hiç strese girme rahat olmak çok önemli:34:

Back
X