Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

merhabalar ben ıkı oğlumada klomenle hamıle kaldım ozel yaptıgım bıse yoktu yumurtanın catlamasını takıp ettım akıntıdan 1 saat sonra beraber oldum yarım saat yattım baskada bıse yapmadım
canım yumurtladıgın günmü birlikte oldun eşinle yoksa yumurtlama testti yaptınmı öylemi birlikte oldun yardımcı olurmusun bana

Merhaba,
Geçen Ay 21. gün Progesteron testim 3.30 çıkmıştı. Bu ay serophene ve progestan kullandım.4 yumurta oluşmuştu, 1 tanesi 3 cm e kadar yükseldi çok ağrı yapıyordu, o gün ilişki oldu ve çatladı muhtemelen çünkü ağrım ertesi gün geçti. Normal reglime 4-5 gün kala idrar testi 3 farklı marka silik olarak pozitif çıktı, sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassaslığından şüphelenip yapmıştım. Kanda baktırmak için ne kadar beklemeliyim. Bu kadar erken dönemde bu belirtilerin olması normal midir? 6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim. Endişe ediyorum. Dr yumurta çok güzel ikiz olabilir demişti, bu erken belirtiler ikiz belirtisi olabilir mi? Kan tahlili için normal regl tarihimi beklemeli miyim?

Mrb oncelikle gebelgnz hayrli olsun dyeym bnimde sizn gbi olmustu ama tek fark ben pcosluyum adt tarihm belli dgldi test aldm 2 cizgi silikti ertsi gün kanda bktrdm 200lerde ckmsti kanda bktrablrsnz silik olmsi hamilelgnzi göstryr sadece henz idrara hormnlar tam gecmdgi icn cizgi silik☺

doktora gittin mi peki kullandıktan sonra canım. bide o ilaçla mı hamile kaldın. biraz detay verir misin lütfen
Canım yumurta tembelliği olana yani yumurta yapılamayan yada buyumeyene dr veriyo dr den habersiz kullanma kist yspar cunku ilaç bitiminde yumurta kontrolu yyapıyo dr ona göre çatlama iğnesini uygun gorunce veriyo yada yumurtalara göre deperlendiriyo yani dr kontrolsuz asla içme

doktora gittin mi peki kullandıktan sonra canım. bide o ilaçla mı hamile kaldın. biraz detay verir misin lütfen
Canım ben ilk önce rahim filmi çektirmiştim. Çünkü ilk doğumum sezaryanla olmuştu. Doktor kanallarda yapışıklık olabilir önlemimizi alalım dedi. Sonra kanalların açık olduğu görüldü. Bir ay sonra klomen, çatlatma iğnesi şeklinde tedavi uygulandı. 3 ay böyle devam etti. Ne eşimde ne de bende problem yoktu. Eşimin sperm ölçümü vs de yapıldı bu arada. Sonra özel hastaneye gittim ve aşılama yaptırdım, o da tutmadı. Tatile çıktığımız dönemde aşılamadan bir ay sonra hiç bir şey yapmadan hamile kaldım. Hem de ikizlerime. Gerçi ailemde var ikiz gebelik. Ben bunu kafa rahatlığına bağlıyorum. Ne eşim de ne de ben de stres vardı, hiç hesap yapmadık. Unuttum bile diyebilirim. Bir hafta da adetim gecikmişti ama umursamadım, çünkü hava değişiminden adet gecikmesi önceki yıllarda yaşamıştım. Ablamın ısrarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Bu arada hamile kalmak için uğraştığımız dönemde yarım saat yataktan kalkmama, ayaklarımı yukarı kaldırma gibi teknikleri uygularken, hamile kaldığım ayda hiç yatmadım hemen de ayağa kalkıyordum. Bu arada eşim aşırı derecede tatlı da yemişti bence bu da spermin güçlenmesinde, hareketliliğinde etkili oldu. Çünkü aşılamayı yapan doktorum eşime bol bol tatlı tüketin demiş...

Bu arada klomen kullanırken dikkat etmen şart. Çünkü eğer çatlamazsa yumurtaların kist oluşabilir. Ben bir ay kullandım doktor kontrolü olmadan. Allah'tan kist oluşmadı ama o dönemde de İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü uygulamıştım. Onun faydasını gördüm galiba.

hiç iyi yok canım bu il de 3 tane vae erkek ama hiç iyi değilmiş 3ü de. bn 1 sene 2 aylık evliyim 5 ay korundum sonra bıraktım. eşimde varikosel vardı otedavisini oluyo ilaçla ama bnm de yumurtlayamama sorunum var. onu halletmem lazım. eşimin durumu iyi şuanda. bn 21. gün testi yaptırdım. progesteronum çok düşük çıktı. doktor bna ilaç falan vermedi bişey demedi. bekliyorum bn de öyle. klomeni duydum. gitmek istemiyorum doktora da. klomeni kendim alıp kullansam nasıl olur acaba. ne zaman kullanacamı da bilmiyorum ama :KK43:
Eşinde iki testiste mi var varikosel, yoksa tek mi solda mı sağ da mı?

Ben hamile kalmadan önce aldım eczaneden klomen veriyorlar reçete istemiyorlar...
normalde benim yumurtamm çatlıyor kendiligin den çok sançı çekiyorum artık kendimi biliyorum benim klomn kullanmak isteme nedenim ikizim olması çok istiyorum ailm de yok ama dogal yolla ikizlere hamile kalmıştım düşük yaptım tekrar ikiz hamile kalmak çok isterim aranız da benim gibi durum daa olan varmı klomn araştırdım kullananların çogu ikizlere hamiş kalmışlar lütfen cvp bekliyorum :KK46:

bu kendi başına klomen akıp kullananlar ne oldu acaba hamile kalabildilermi kaldılarsa ikizmi kalmadılarsa kontrolsüz kullanmak bi sıkıntı oluşturdumu

Arkadaslar bende 3 ay oncesi kurtaj oldum.hormon testlerim celiskili cikti.doktor hamilelige hazirlamak,yumurtlamayi takip etmek icin klomen verdi.ama ben ancak nisan ayinda gebelik dusunuyorum.klomenle ikiz gebelik yasayanlari okudum.bende ikiz gebeligi hep isterdim.gerci allah saglikli evlatlar versin de tek cift onemli degil.klomenle cogul gebelik yasayanlardan gebelik sureclerinin nasil gectigini merak ediyorm acikcasi.bilgilendiren olursa cok sevinirim

Canım ben ilk önce rahim filmi çektirmiştim. Çünkü ilk doğumum sezaryanla olmuştu. Doktor kanallarda yapışıklık olabilir önlemimizi alalım dedi. Sonra kanalların açık olduğu görüldü. Bir ay sonra klomen, çatlatma iğnesi şeklinde tedavi uygulandı. 3 ay böyle devam etti. Ne eşimde ne de bende problem yoktu. Eşimin sperm ölçümü vs de yapıldı bu arada. Sonra özel hastaneye gittim ve aşılama yaptırdım, o da tutmadı. Tatile çıktığımız dönemde aşılamadan bir ay sonra hiç bir şey yapmadan hamile kaldım. Hem de ikizlerime. Gerçi ailemde var ikiz gebelik. Ben bunu kafa rahatlığına bağlıyorum. Ne eşim de ne de ben de stres vardı, hiç hesap yapmadık. Unuttum bile diyebilirim. Bir hafta da adetim gecikmişti ama umursamadım, çünkü hava değişiminden adet gecikmesi önceki yıllarda yaşamıştım. Ablamın ısrarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Bu arada hamile kalmak için uğraştığımız dönemde yarım saat yataktan kalkmama, ayaklarımı yukarı kaldırma gibi teknikleri uygularken, hamile kaldığım ayda hiç yatmadım hemen de ayağa kalkıyordum. Bu arada eşim aşırı derecede tatlı da yemişti bence bu da spermin güçlenmesinde, hareketliliğinde etkili oldu. Çünkü aşılamayı yapan doktorum eşime bol bol tatlı tüketin demiş...
sol da var. doktor ilaç verdi 3 ay onu lullanıyoruz. bnm de hiç bi problemim olmaması gerek bu yüzden. tavsiyelerine uyacam. bide senin ikizlerinin cinsiyeti ne :) inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına :)

normalde benim yumurtamm çatlıyor kendiligin den çok sançı çekiyorum artık kendimi biliyorum benim klomn kullanmak isteme nedenim ikizim olması çok istiyorum ailm de yok ama dogal yolla ikizlere hamile kalmıştım düşük yaptım tekrar ikiz hamile kalmak çok isterim aranız da benim gibi durum daa olan varmı klomn araştırdım kullananların çogu ikizlere hamiş kalmışlar lütfen cvp bekliyorum :KK46:
Klomen birden çok yumurta yaptırıyor genelde o yüzden çoğul gebelik oluşuyor benim klomenle ilk ay 10 tane yumurta yapmıştı ama genede bir tanesi bile tutmadı herşey nasip aslında

C
Arkadaslar bende 3 ay oncesi kurtaj oldum.hormon testlerim celiskili cikti.doktor hamilelige hazirlamak,yumurtlamayi takip etmek icin klomen verdi.ama ben ancak nisan ayinda gebelik dusunuyorum.klomenle ikiz gebelik yasayanlari okudum.bende ikiz gebeligi hep isterdim.gerci allah saglikli evlatlar versin de tek cift onemli degil.klomenle cogul gebelik yasayanlardan gebelik sureclerinin nasil gectigini merak ediyorm acikcasi.bilgilendiren olursa cok sevinirim
anım klomen kullanıp ikiz üçüz bebek yaz arama yerine kadınlar kulübünde onlatında hikayeleri var oku ordan ben takip ediyorum mesela o konuyu

sol da var. doktor ilaç verdi 3 ay onu lullanıyoruz. bnm de hiç bi problemim olmaması gerek bu yüzden. tavsiyelerine uyacam. bide senin ikizlerinin cinsiyeti ne :) inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına :)
Amin canım inşallah, dualarınızı esirgemeyin. Benim eşimde de sol tarafında varikosel var. Hiç tedavi uygulanmadı ona doktor ameliyat diye tutturdu. Hatta kuzenimin eşinde de aynı tarafta varikosel var. Ona da bize de çocuğunuz olmaz demişlerdi, ama sakın inanma onalr kesecek yer arıyorlar. Kuzenimin iki çocuğu var. Benim de 5.5 yaşında bir oğlum var. İkizlerim de erkek :)))

Klomen birden çok yumurta yaptırıyor genelde o yüzden çoğul gebelik oluşuyor benim klomenle ilk ay 10 tane yumurta yapmıştı ama genede bir tanesi bile tutmadı herşey nasip aslında
öyle canım nasipte yoksa yapcak bişey yok herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin sen klomn devam ediyormusun canım hala

Amin canım inşallah, dualarınızı esirgemeyin. Benim eşimde de sol tarafında varikosel var. Hiç tedavi uygulanmadı ona doktor ameliyat diye tutturdu. Hatta kuzenimin eşinde de aynı tarafta varikosel var. Ona da bize de çocuğunuz olmaz demişlerdi, ama sakın inanma onalr kesecek yer arıyorlar. Kuzenimin iki çocuğu var. Benim de 5.5 yaşında bir oğlum var. İkizlerim de erkek :)))
hay maşallah. ayy ne güzel. Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömür versin. valla bzim doktor da illa kesecez dedi kestirmedik :) ilaç kullanıyo

Back
X