Canım ben ilk önce rahim filmi çektirmiştim. Çünkü ilk doğumum sezaryanla olmuştu. Doktor kanallarda yapışıklık olabilir önlemimizi alalım dedi. Sonra kanalların açık olduğu görüldü. Bir ay sonra klomen, çatlatma iğnesi şeklinde tedavi uygulandı. 3 ay böyle devam etti. Ne eşimde ne de bende problem yoktu. Eşimin sperm ölçümü vs de yapıldı bu arada. Sonra özel hastaneye gittim ve aşılama yaptırdım, o da tutmadı. Tatile çıktığımız dönemde aşılamadan bir ay sonra hiç bir şey yapmadan hamile kaldım. Hem de ikizlerime. Gerçi ailemde var ikiz gebelik. Ben bunu kafa rahatlığına bağlıyorum. Ne eşim de ne de ben de stres vardı, hiç hesap yapmadık. Unuttum bile diyebilirim. Bir hafta da adetim gecikmişti ama umursamadım, çünkü hava değişiminden adet gecikmesi önceki yıllarda yaşamıştım. Ablamın ısrarıyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Bu arada hamile kalmak için uğraştığımız dönemde yarım saat yataktan kalkmama, ayaklarımı yukarı kaldırma gibi teknikleri uygularken, hamile kaldığım ayda hiç yatmadım hemen de ayağa kalkıyordum. Bu arada eşim aşırı derecede tatlı da yemişti bence bu da spermin güçlenmesinde, hareketliliğinde etkili oldu. Çünkü aşılamayı yapan doktorum eşime bol bol tatlı tüketin demiş...