Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

arkadaşlar bende klomen kullandım 2 ay boyunca bende polikistik over sendromu vardı ınsulın dırencım yuzunden de glukofen kullanıyorum su anlık 6 haftalık hamıleyım ama kesem 4 haftalık duruyor bakıcaz artık şu anlık bebegi göremıyoruz henuz gelısmelerı paylasırım tekrar sızınle

6 snedir evliyimm hic tedavi gormedim ama rahim filmi cekindim su anda 3 aydir glifor diane 35 ve aldoctone kullaniyorum 18 gun snra klomene basliycm polikistlik over hastasiyim ins tutar artik cok kafaya takar oldum

Sadece 1 ay klomen kullandim catlatma iğnesi vurulmadim
Vee su anda üçüz hamileyim:)))
Inşallah sonu güzel olur
Darısı istegen herkesin başına
ayyyy ins saglikla kucagina alirsin cnmmm darisi basima ne guzel moral oldun bana sen karninda 3 melek tasoyon ltfn tum kalbinle bana dua et senin duan kabul olur ins

ayyyy ins saglikla kucagina alirsin cnmmm darisi basima ne guzel moral oldun bana sen karninda 3 melek tasoyon ltfn tum kalbinle bana dua et senin duan kabul olur ins
Sağolasın canim
Amiiin darisi sen ve tum isteyenlere inşallah
Kendime dua ederken mutlaka evlat istegen herkese dua ediyorum canim

Merhaba kızlar ilk defa geçen ay kullandım klomen adetin 4.günü başladım günde 2 tane içtim karın ve kasık ağrım çok olmuştu fakat adetim 9 gün gecikmeli geldi.Bu ay tekrardan klomen kullandım adetimin 2.günü başladım günde 2 tane içitim ilaç biteli 2 gün oldu yarın kontrolüm var ama hiç kasık ağrım yok acaba yumurta oluşmadımı ?

Merhaba kızlar ilk defa geçen ay kullandım klomen adetin 4.günü başladım günde 2 tane içtim karın ve kasık ağrım çok olmuştu fakat adetim 9 gün gecikmeli geldi.Bu ay tekrardan klomen kullandım adetimin 2.günü başladım günde 2 tane içitim ilaç biteli 2 gün oldu yarın kontrolüm var ama hiç kasık ağrım yok acaba yumurta oluşmadımı ?

Ayni senin durumundayım. Geçen ay kullandım. 3 yumurtam vardı. Günüm baya geçti ama adet oldum. Bu ay tekrar kullandım. Geçenler de kontrol günümdü. Ama geçen ay iğne batıyor gibi sancılarım oluyordu bu ay hic biri olmadi. Ama dr baktı. 2 tane çok güzel yumurtan var dedi sağ tarafta. Merak etme yani oluşmuştur inş ;)

İnşallah öyledir cevremdeki herkes hamile artik cok kafaya takmaya basladim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah. 4 yıllık evliyim 14 aydirr olmuyor :(

Ayni senin durumundayım. Geçen ay kullandım. 3 yumurtam vardı. Günüm baya geçti ama adet oldum. Bu ay tekrar kullandım. Geçenler de kontrol günümdü. Ama geçen ay iğne batıyor gibi sancılarım oluyordu bu ay hic biri olmadi. Ama dr baktı. 2 tane çok güzel yumurtan var dedi sağ tarafta. Merak etme yani oluşmuştur inş :KK66:
ben daha 14 gun snra basliycam klomene kizlar bildiginiz gibi bi stres yok bende valla cok heyecanliyim

kızlaarr şimdi doktordan geldim 1 tane 15.5 mm yumurtam varmış adetimin 9.günü daha 2 gün sonra tekrar gidicem doktoruma çatlatma iğnesini sordum yapacakmısınız diye gerek yok dedi ama istersen bu ayda öyle deneyelim dedi yani sana bırakıyorum dedi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım.....bu ay 2.klomen kullanışım geçen ay kendim kullanmıştım.ilk defa bu ay klomenle takip yaptırıyorum bu arada pkoluyum

kızlaarr şimdi doktordan geldim 1 tane 15.5 mm yumurtam varmış adetimin 9.günü daha 2 gün sonra tekrar gidicem doktoruma çatlatma iğnesini sordum yapacakmısınız diye gerek yok dedi ama istersen bu ayda öyle deneyelim dedi yani sana bırakıyorum dedi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım.....bu ay 2.klomen kullanışım geçen ay kendim kullanmıştım.ilk defa bu ay klomenle takip yaptırıyorum bu arada pkoluyum
bence kullan derim en azindan yuzdeyi arttiriesin sansini arttirirsin allahin izniyle allah korusun olmazsa keske deneseydim diyip pisman olmaktan kurtulursun en azindan

Canim yaa kafam çok karışık igneden de korkuyorum birde adetin 9.gunu rahim kalinligim 5 mm dedi sitede gebelik icin 8-9 olmasi gerekiyomus acaba kalinlasir mi birde tek yumurtam var15.5 mm sizce 9.gune göre iyi mi gelişimi

Canim yaa kafam çok karışık igneden de korkuyorum birde adetin 9.gunu rahim kalinligim 5 mm dedi sitede gebelik icin 8-9 olmasi gerekiyomus acaba kalinlasir mi birde tek yumurtam var15.5 mm sizce 9.gune göre iyi mi gelişimi
Rahim kalinligin iyi canim benim de 11.gunde 6mmdi catlarken 9 olmuştu.o zamana kadar kalinlasir merak etme.ayrica yumurtanin olcusu de iyi.benim 11.gunde en buyuk 12mmdi

Back
X