Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallahAyyyy inşallah kızlarrr allah hepinizden razi olsun rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsinn dualariniz kabul olur inşallah
canım benim denemediyim şey kalmadı galiba 5 defa gonalf iğne kullandım kullandıktan sonra ohss oluyordum yani karnım vücudum su topluyordu.davul gibi şişiyordum. hayıt tohumu, çörek otu, tarçın,bal, karıştırıp yiyordum oturma banyoları,aslan pençesi, civan perçemi, Meryem süresi hergün okurdum, Yusuf süresi, şuanda hatırladıklarım bunlar ALLAHA şükürler olsunki en sonunda nasip etti. bide Meryem otu da kullandım yani bu kadar çabaladım çok zor günlerdi RABBİM sanada isteyen herkese versin.Hangi igneler? Ignelerden sonra ilişki yoluyla mi yani. ? süper
amin benim icin duayi okumayi ihmal etme allah sana bagislasincanım benim denemediyim şey kalmadı galiba 5 defa gonalf iğne kullandım kullandıktan sonra ohss oluyordum yani karnım vücudum su topluyordu.davul gibi şişiyordum. hayıt tohumu, çörek otu, tarçın,bal, karıştırıp yiyordum oturma banyoları,aslan pençesi, civan perçemi, Meryem süresi hergün okurdum, Yusuf süresi, şuanda hatırladıklarım bunlar ALLAHA şükürler olsunki en sonunda nasip etti. bide Meryem otu da kullandım yani bu kadar çabaladım çok zor günlerdi RABBİM sanada isteyen herkese versin.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır sürekli okurdum.
Çatlatma iğnesi mi? Bence gerekmiyor? Iliskiden sonra yarim saat ayaklarinizi duvara dayayip dinlenin..ben burdaji kadinlardan duymuştumMerhaba kizlar ben 6 aydır deniyorum. Hala hamile kalamadim iğneden sonra yatmamiza gerek varmii çalıştığım için dinlenme fırsatın olmuyo.
Tesekkur ederim bilginiz için.Çatlatma iğnesi mi? Bence gerekmiyor? Iliskiden sonra yarim saat ayaklarinizi duvara dayayip dinlenin..ben burdaji kadinlardan duymuştum
Önemli değilTesekkur ederim bilginiz için.
Mry ben ankarada ozel bi hastanede cektirdim, anestezisizCanim takdiri ilahi allahtan biz elimizden geleni yapip gerisini rabbimden istiyoruz o ol derse olacak hersey normalse daha vakti gelmemistir sabırlı olmak lazim rabbim tez zaman bizlere hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Rahim filmini nerde cektirdin anestezilimi bilgo verirsen sevinirim.
Canim belkide iliski gününü ayarlayamamissindir. Yumurtlamanin oldugu gün ve ertesi gun ust uste ilişki dene. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsinMinpost: 43269023 .!.:Tabii biraz acısı oluyo ama dayanilmayacak gbi degl 3dk bisi suruyo
Ya pardon evliyim yazacaktım :) yani 6 aylık evliyim. Dr. Klomen verdi ama kullansam mı bilemedim... Yani zararı varmıdır o yüzden tedirginimHamileyseniz neden klomen kullanacaksınız ki .klomen gebe kalmak icin yumurta geliştiren yardımcı ilaçtır