Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Hangi igneler? Ignelerden sonra ilişki yoluyla mi yani. ? süper
canım benim denemediyim şey kalmadı galiba 5 defa gonalf iğne kullandım kullandıktan sonra ohss oluyordum yani karnım vücudum su topluyordu.davul gibi şişiyordum. hayıt tohumu, çörek otu, tarçın,bal, karıştırıp yiyordum oturma banyoları,aslan pençesi, civan perçemi, Meryem süresi hergün okurdum, Yusuf süresi, şuanda hatırladıklarım bunlar ALLAHA şükürler olsunki en sonunda nasip etti. bide Meryem otu da kullandım yani bu kadar çabaladım çok zor günlerdi RABBİM sanada isteyen herkese versin.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır sürekli okurdum.

canım benim denemediyim şey kalmadı galiba 5 defa gonalf iğne kullandım kullandıktan sonra ohss oluyordum yani karnım vücudum su topluyordu.davul gibi şişiyordum. hayıt tohumu, çörek otu, tarçın,bal, karıştırıp yiyordum oturma banyoları,aslan pençesi, civan perçemi, Meryem süresi hergün okurdum, Yusuf süresi, şuanda hatırladıklarım bunlar ALLAHA şükürler olsunki en sonunda nasip etti. bide Meryem otu da kullandım yani bu kadar çabaladım çok zor günlerdi RABBİM sanada isteyen herkese versin.
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr
Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır sürekli okurdum.
amin benim icin duayi okumayi ihmal etme allah sana bagislasin

çok sagol canım ALLAH sanada versin. RABBİM emeğinizİ boşa çıkarmasın. :KK66: ümidinizi hiç kaybetmeyin inşallah olur.:KK66:ygmrbzkrt

Selamlar ben temmuzda temmuzda almıştım lansinoh sütsagma makinesi tekli elektrikli 210 a ilgilenen varsa 100e satıyorum işe baslamadan sagıp fazlasını stok yapcaktım ama sütüm çok az bebege bilr tam yetmiyo garantisi her seyi var ebebekten aldım ilgilenen özelden nesaj atabilir inanın yepyeni duruyor

Merhaba kizlar ben 6 aydır deniyorum. Hala hamile kalamadim iğneden sonra yatmamiza gerek varmii çalıştığım için dinlenme fırsatın olmuyo.

Merhaba kizlar ben 6 aydır deniyorum. Hala hamile kalamadim iğneden sonra yatmamiza gerek varmii çalıştığım için dinlenme fırsatın olmuyo.
Çatlatma iğnesi mi? Bence gerekmiyor? Iliskiden sonra yarim saat ayaklarinizi duvara dayayip dinlenin..ben burdaji kadinlardan duymuştum

Kizlar merhaba, bende 13 aydir bebek deniyorum, benim ve esimin herhangi bi problemi yok. O yuzden 11 ay dogal yollarla denedik ama olmadi, gecen ay 1 büyük yumurtam vardi ovitrelle catlatma ignesi vuruldum, bu ay klomen kullandim, reglin 9. Günü de rahim filmi cektirdim. Tupler açık çıktı. 2 yumurtam olustu. 21 mm olduklarinda pregnly igne vuruldum, ama tutmadi. Görünürde herhangi bi problem yok, sizce neyi eksik yapiyoruz?

Canim takdiri ilahi allahtan biz elimizden geleni yapip gerisini rabbimden istiyoruz o ol derse olacak hersey normalse daha vakti gelmemistir sabırlı olmak lazim rabbim tez zaman bizlere hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Rahim filmini nerde cektirdin anestezilimi bilgo verirsen sevinirim.

Canim takdiri ilahi allahtan biz elimizden geleni yapip gerisini rabbimden istiyoruz o ol derse olacak hersey normalse daha vakti gelmemistir sabırlı olmak lazim rabbim tez zaman bizlere hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Rahim filmini nerde cektirdin anestezilimi bilgo verirsen sevinirim.
Mry ben ankarada ozel bi hastanede cektirdim, anestezisiz

Minpost: 43269023 .!.:
Tabii biraz acısı oluyo ama dayanilmayacak gbi degl 3dk bisi suruyo
Canim belkide iliski gününü ayarlayamamissindir. Yumurtlamanin oldugu gün ve ertesi gun ust uste ilişki dene. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba ben 6 aylık hamileyim ama baştan beri bebek istiyoruz. Dr. Klomen verdi kullanmaya cesaret edemedim bi zararı varmı dır acaba.

Hamileyseniz neden klomen kullanacaksınız ki .klomen gebe kalmak icin yumurta geliştiren yardımcı ilaçtır

Hamileyseniz neden klomen kullanacaksınız ki .klomen gebe kalmak icin yumurta geliştiren yardımcı ilaçtır
Ya pardon evliyim yazacaktım :) yani 6 aylık evliyim. Dr. Klomen verdi ama kullansam mı bilemedim... Yani zararı varmıdır o yüzden tedirginim

Peki neden olmuyor sorununuz ne ben 2 aydır kullaniyorum yumurtlama problemim var bu ay bekliyorum bakalim hayırlısı

Back
X