Klomenle Hamile Kalanlar Kaçıncı Ayınızda Hamile Kaldınız ve Bebişler İkiz mi?

Vallaha ben 3 aydır klomen kullanıyorum ve catl atma ignesi beni çok kötü yapıyor.ates basiyor fenalık geliyor.mide bulantısı yerimden kalkamiyorum desem yeri dr a sordum hiçbişey yapmaz dese de sonuçta hormonlarla oynuyorlar..hele ıgne yapıldıktan sonra kasik agrisi karın ağrısı 3 gün kendime gelemiyorum. Bendeki etkileri bunlar arkadaşlar sizde bişey oluyor mu?
Aynen yaa bende öyle oldum ilk ayımda kızlar ikinci ayım klomenle ama bu defa çatlatma iğnesi kullanmak istemiyorum sırf bu yüzden sizce iğnenin ne kadar etkisi vardır yaa :(

Bimde satılan turşu biber kavonozları varya. O boyutta ki kavonozun içine hakiki bal koydum yarısından bıraz fazla 50 gr çörekotu, 5 tatlı kaşıgı kadarda tarcın koydum. İyice karıştırdım. Sabah erken aç karına bir tatlı kaşıgı yedim. Bi kaşıkta gece aç karına. Tadı biraz tuhaf çörekotunun ama yedim. 2. Gün başladım. 12. Gün bıraktım.
Ben göz kararı yaptın yetmese yapacaktım ama yetti

E="Elfdenizz, post: 44662425, member: 717280"]İki ay klomen, bir ay klomen ve çatlatma ignesi kutlandım. Sonuç negatif.
Bıraktım. Bıraktıgım ay bal tarcın çörekotu kürü kullandım. Çok şükür pozitif oldu bu ay.
Dr her seferinden kesin olur dedi. Ama sonuç hüsrandı. Demişti ki, klomen rahmi inceltiyor ondan bebek tutunmuyor demişti.
Nasil kullandin canim bana da tarifini yazar misin?[/QUOTE]
Sende tarifi alnca bana yazarmsn canm

"Elfdenizz, post: 44662973, member: 717280"]Bimde satılan turşu biber kavonozları varya. O boyutta ki kavonozun içine hakiki bal koydum yarısından bıraz fazla 50 gr çörekotu, 5 tatlı kaşıgı kadarda tarcın koydum. İyice karıştırdım. Sabah erken aç karına bir tatlı kaşıgı yedim. Bi kaşıkta gece aç karına. Tadı biraz tuhaf çörekotunun ama yedim. 2. Gün başladım. 12. Gün bıraktım.
Ben göz kararı yaptın yetmese yapacaktım ama yetti[/QUOTE]
Ayy cok sagol canim bende denicem bunu inşallah ise yarar inşallah

Bimde satılan turşu biber kavonozları varya. O boyutta ki kavonozun içine hakiki bal koydum yarısından bıraz fazla 50 gr çörekotu, 5 tatlı kaşıgı kadarda tarcın koydum. İyice karıştırdım. Sabah erken aç karına bir tatlı kaşıgı yedim. Bi kaşıkta gece aç karına. Tadı biraz tuhaf çörekotunun ama yedim. 2. Gün başladım. 12. Gün bıraktım.
Ben göz kararı yaptın yetmese yapacaktım ama yetti
nrtnmrtmmm nrtnmrtmmm bak burda tarif canim

Bende bu ay hem klomen, hem bal tarcn çörekotu hemde gunde 2tane incir yedim. Adetime bir hafta kaldı bakalım neler olucak

kasıklarımda ağrı şişkinlik halsizlik yemeğe karşı bir irkilme var ilaçlar yüzünden sanırım hiç böle olmazdım. bu şekilde etkiler gören var mı?

ikinci ayım 1000 mg glukofen kullanıyorum adetimi bekliyorum klomen kullanmak için inşallah hayırlısıyla olur bu ilaçlara devam etmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum. klomenin rahmi icettiğini söylüyorlar bu neticede kullanmak mı iyi kullanmamak mı bilemedim valla.

ikinci ayım 1000 mg glukofen kullanıyorum adetimi bekliyorum klomen kullanmak için inşallah hayırlısıyla olur bu ilaçlara devam etmek ne kadar doğru onu da bilmiyorum. klomenin rahmi icettiğini söylüyorlar bu neticede kullanmak mı iyi kullanmamak mı bilemedim valla.
Vallaha iste canim hepimiz bir umut kullanıyoruz ilaçları. Bende hiç kullanmak istemiyorum ama mecburen kullanıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun insallah

ben 3 aydır kullanıyorum klomeni de öle bir sey olmadı glukofen de hiç kullanmadım seniin sorunun neydiki

Merhaba bende insülin direncim olduğu için 7 aydr glucophage 850 mg kullanıyorm. Faydasını gördüm. Bakalım inş bebek içinde faydalı olur. Gecen ay klomenle birliktede kullandım. Şimdi adetimi bekliyorum

İyi geceler arkadaşlar 1 kızım var 3 yaşında 8 aydır çocuk istiyorduk olmadı doktora gittim pko olduğunu söyledi bana klomen ,glucophage ,coraspin verdi benim durumumda olup bu ilaçları kullanan varmı sonuç aldınız mı

ben 3 aydır kullanıyorum klomeni de öle bir sey olmadı glukofen de hiç kullanmadım seniin sorunun neydiki[/QUOT
bende polikistik overliyim doktorum kan şekerimi düzenlemek kilo almamı engellemek amacıyla verdi glukofeni ayrıca glukofen de zamanla adet düzenlemesi yapıyor sadece bu ilacı kullanarak da hamile kalınabiliyor ama zaman alıyor en az 6 ay gibi

Back
X