Amin inşallahBen de Çarşamba günü başladıminşallah bize hayırlı gelir.
Tabiki yazarımAmin inşallahsonucunyazarmısın daha sonra
Aynı durumu ben de merak ediyorum salı günü kontrolüm var yumurtaya bakıp kendisi çatlamadıysa sanırım iğne veriliyor yani standart bir tedavi yok kişiden kişiye göreceliKizlar bende de pcos tanisi varve doktorum klomen tedavisine basladi. Ama esim yanmda olmadigi icn su an baslayamiyorum. Anlamadigim konu, sadece bu hap degil mi tedavi? Yani sonrasinda catlatma ignesi mi yapilacak? yoksa duruma gore mi igne yapiliyor bilen bana azcik anlatabilir mi
Yeterli olgunluğa erişirse zaten çatlamaz mı kendiliğinden ne bileyimKan tahlili istedi degil mi sizden de? Progesteron hormonu sonucuna gore tedaviyi sekillendirecegim demisti bana doktor sonrasi muammasormadim da kaldi oyle sanrm yumurta yeterli olgnluga erisince igne vuruyor -catlatma ignesi- yani ben oyle saniyorm bakalm zamanla anlariz
Ben sözelciyim valla pek anlamiyorumYeterli olgunluğa erişirse zaten çatlamaz mı kendiliğinden ne bileyimkan tahlili klomenden önce istendi evet. Neye bakacak o zaman şimdi yumurta olguluğuna muhtemelen kısmet artık
Klomen tadevisine nasıl başladınız, süreç nasıl ilerliyor? Ben kadın doğuma randevu alıp direk gideblir miyim. yada doktor sizi bir süre takiptemi bırakıyor yani öce bir yumurta büyüor mu büyümüyor mu bunu anlayıp sonra mı duruma göre tedaviyi uyguluyoır?Ben de Çarşamba günü başladıminşallah bize hayırlı gelir.
Merhaba bende bu ay klomene başladım hayırlısıyla merak ettim sizin son durumunuz nedir ?Meraba arkadaşlar klomenle hamile kalanlar yazabilirmi pcos rahatsızlığım var ilk defa kullanıcam yazarsanız tecrübelerini çok mutlu olurum
Merhaba sizin durumunuz ne oldu ?Ben de Çarşamba günü başladıminşallah bize hayırlı gelir.
Merhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam olgunlaşmış 36 saat sonra ilişki dedi allahım inşallah hamile kalırım dua edinMerhaba bende bu ay klomene başladım hayırlısıyla merak ettim sizin son durumunuz nedir ?
Amiinn inşallah tutar çok sevindimMerhaba ben bugün çatlatma iğnesi oldum 1 yumurtam olgunlaşmış 36 saat sonra ilişki dedi allahım inşallah hamile kalırım dua edin
Merhaba bende pcosum ve klomenle hamile kaldim isteyen herkese nasip olur insallahKizlar bende de pcos tanisi varve doktorum klomen tedavisine basladi. Ama esim yanmda olmadigi icn su an baslayamiyorum. Anlamadigim konu, sadece bu hap degil mi tedavi? Yani sonrasinda catlatma ignesi mi yapilacak? yoksa duruma gore mi igne yapiliyor bilen bana azcik anlatabilir mi
Yaa o kdr guzel bir moral oldu ki bu benm icnMerhaba bende pcosum ve klomenle hamile kaldim isteyen herkese nasip olur insallahBasta banada doktorum sadece hapla deneyelim olmazsa catlatma ignesi deneriz demisti ama hapla ilk denememde oldu cok sukur sizinde basta sadece hapla deneticektir belkide☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?