Folik asit icebilirsin demisti doktor ama ben okadar olcagina inanmamistim ki onu bile icmedim sana doktorun verdiyse ic mutlakaYaa o kdr guzel bir moral oldu ki bu benm icntesekkur ederm. Belki de ilk denemede bnm de olur insallah sizin bu surecte klomen kullanma haricinde aldgnz herhangi bir takviye var mi? Ya da dikkat ettgnz herhangi bir sey ona gore ben de dikkat edeyim
Bana da vermedi folik asit. Sormustum istersen ic bi sakincasi yok dedi. Ben de aldim icryim bariFolik asit icebilirsin demisti doktor ama ben okadar olcagina inanmamistim ki onu bile icmedim sana doktorun verdiyse ic mutlaka☺ Dua etmekten baska hicbir sey yapmadim acikcasi dikkat ettigim birseyde olmadi hatta klomenden sonraki iliski tarihine bile tam uyamamistim ama sen mutlaka uymaya calis insallah olur neden olmasin
Test yaptınzmıMerhabaa kızlarrr.
Bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi olanlardnım bugün 10.günümmmö iğneden sonra ☺
Bende öyle bugün 10. Gün zaman geçmek bilmiyor inşallah güzel haberlerle gelirizYapmadım canım doktorun dediği tarihe kadar beklicem
Göğüs uçlarım çok acıyor yarın tam 15 gün ertesi gün test yapıcamBelirtin falan var mı canım
Merhaba n’aptınız acaba sonuç nasıl ilerledi:)Göğüs uçlarım çok acıyor yarın tam 15 gün ertesi gün test yapıcam
test yamaya fırsat kalmadı hasta oldum malesef çok üzgünüm braz sonra doktora çıkıcam adetn 2 günü gel demstıMerhaba n’aptınız acaba sonuç nasıl ilerledi:)
test yamaya fırsat kalmadı hasta oldum malesef çok üzgünüm braz sonra doktora çıkıcam adetn 2 günü gel demstı
Hasta olmadan önce test falan yapmışmıydınıztest yamaya fırsat kalmadı hasta oldum malesef çok üzgünüm braz sonra doktora çıkıcam adetn 2 günü gel demstı
Hayır 15. Gün sabahında yapıcaktım fakat test almaya fırsatım yoktu zaten 16. Gün akşamı adet oldum . Dün doktor tekrar klomen verdi bu sabah başladım allahın izniyleHasta olmadan önce test falan yapmışmıydınız
İnşallah o doğru zaman artık yaklaşmıştrNeyse üzülmeyin lütfen en doğru zaman da gelecektir minik
Ben de bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesini vurulalı 11 gün olduHayır 15. Gün sabahında yapıcaktım fakat test almaya fırsatım yoktu zaten 16. Gün akşamı adet oldum . Dün doktor tekrar klomen verdi bu sabah başladım allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?