Klomenle hamile kalanlar

Folik asit icebilirsin demisti doktor ama ben okadar olcagina inanmamistim ki onu bile icmedim sana doktorun verdiyse ic mutlaka Dua etmekten baska hicbir sey yapmadim acikcasi dikkat ettigim birseyde olmadi hatta klomenden sonraki iliski tarihine bile tam uyamamistim ama sen mutlaka uymaya calis insallah olur neden olmasin

bu arada sabahlari ev sirkesi iciyordum suyla karistirip ama onun etkisi olmusmusur bilmiyorum acikcasi fazla kilodan dolayi iciyordum onu:)

Bana da vermedi folik asit. Sormustum istersen ic bi sakincasi yok dedi. Ben de aldim icryim bari tavsiyen icin tesekkur ederm dikkat edecegim o konuda

Merhabaa kızlarrr.
Bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi olanlardnım bugün 10.günümmmö iğneden sonra

merhaba :) daha ynei dr dan geldim bende .klomen yazdı .ufak bi bilgi verebilir misiniz? neden kullanmaya başladınız yan etkileri oldumu .ne zamandır bebek planlıyorsunuz?

1 senedir evliyim 1 senedir korunmuyoruz çok istiyoruz nasip bakalım..
Yumurtlamalarımı anlayamıyorum ben ağrım oluyor ama demekki ilişki günlerini kaçırıyorum
Doktor kontrolüyle yumurta takibim başladı . Klomen + çatlatma iğnemi oldum işte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…