Klomenle Hamilelik surecimi size anlatmak istiyorum

Bende kullandım ama malesef benimde olmadı. Polikistik over var bende o engel bakalım nasip artık yoruldum rahim filmi çekilip aşılamaya geçilcek.. Allah hepimize yardım etsin

Maalesef regl oldum

Pazartesi günü doktora gideceğim
İnşallah testi tekrarladığınızda pozitif görürsünüz
Allah hepimize nasip etsin

kızlar selam, letu+çatlatma iğnesi oldum. iğnenin 6.günü bitti. reglime tahmini 10 gün var. zorlu yollardan geçtim, lütfen bana da dua edin
Merhabalar benimde şuan 6. Gün iğneden sonra adete 10 gün var klomen + iğne sizde durum nedir şuan hamile misiniz yada bir belşrtiniz oldu mu

Ben aslında hicbiseye dikkat etmedim cipsimide yiyodum ben öyle çok sağlıklı beslenen biri değildim şimdi biraz dikkat etmeye çalışıyorum meyve çerez ekstra yapıyorum yani stresten ne kadar uzak durursan o kadar iyi cidden Allah her türlü nasip ediyor yeterki kafandan at yani

HAklisin canm ama bende çok dikkat etmedim aslında çokta kafaya takmadım ve dün hamile olduğumu öğrendim

HAklisin canm ama bende çok dikkat etmedim aslında çokta kafaya takmadım ve dün hamile olduğumu öğrendim
Aaa ne güzel haber maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bende dün 12. Haftama girdim inşallah seninde su gibi geçer

Aaa ne güzel haber maşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bende dün 12. Haftama girdim inşallah seninde su gibi geçer
Ay amin inşallah canım yaa hayırlısıyla alırız kucagimiza inşallah

Bende de pcos vardı kilo.verince çok sukur o ay hamile kaldım şimdi 6 aylik.olduk pcosun en etkili şeyi zayıflamaktir

Merhaba ben hem letrol kullansam hem klomen kullansam binzarari olurmu acaba

Merhaba, bende tedaviyle gebe kalmaya çalışıyorum. Yaptırdınız mı test sonuç nedir?
Ben klomen, femara kullandım. Yumurtam istenen kadar büyümediği için çatlatma iğnesine geçmedik.
7 yaşında bir oğlum var. Allah'ın izniyle klomen ve ovitrelle tedavisiyle olmuştu.

Merhaba,
Henüz gebelik oluşmadı maalesef
Nisan ayında tekrar Klomen kullandım fakat bu sefer yumurtam büyümedi ve reglim 2 hafta gecikti
2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
Yarın sabah doktor kontrolüm var
Benim olursa ilk gebeliğim olacak
Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

Aminn, sağlıkla kolaylıkla tezden nasip etsin önce size sonra bana bende kan verdim negatif çıktı. Tekrar duphaston'a başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…