Klomenle ikiz gebelik

Emeleren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
54
20
3
30
Kizlar merhaba ben klomen kullandım çatlama iğnesi vs yok dün kontrele gittim ve bebekler ikiz öncelikle Rabbime binlerrce şükür olsun ve Allah isteyen herkese bu sevinci yaşatsın . Ama benim korkum şu klomen kullandığım için bebeklerde bir sorun olur mu görünüş olarak yada zihinsel vs daha once kullananlar bana sonuçlarını yazabilirim i rica etsem

Klomeen ve aşılama ile hamile kaldım çok şükür ilacın öyle alakası yok ki öyle olsa kulandirirlar mi hiç doktorlar bir sürü insan kullanıyor sonucda

Klomeen ve aşılama ile hamile kaldım çok şükür ilacın öyle alakası yok ki öyle olsa kulandirirlar mi hiç doktorlar bir sürü insan kullanıyor sonucda
Haklısın canım inşallah ya nebilim bı heycanlandim insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo sanırım ama çok sağol içimi rahatlattın

Haklısın canım inşallah ya nebilim bı heycanlandim insanın aklına türlü türlü şeyler geliyo sanırım ama çok sağol içimi rahatlattın
Yok kötüyü düşünme hiç iyiyi düşün ki iyi olsun hayırlısıyla kucağına alırsın insaallah

Nasıl kullandın bugün doktorum bana da verdi bende gebelik istiyorum 1 yıldır olmuyor korunma yok eşimin sonuçlar da iyi çıktı

Nasıl kullandın bugün doktorum bana da verdi bende gebelik istiyorum 1 yıldır olmuyor korunma yok eşimin sonuçlar da iyi çıktı
Askmmm benimde 6 aydır olmuyordu. Doktora gittim ultrasonla baktı ve kistin falan yok ve daha olmuyor demek için sana çok erken dedi .Ama dedi klomen istersen veriyim bu ay dene dedi bende kararsız kaldım.neyse siz yazın ben eşime de sorayım dedim.eve gittim ve kullanmaya karar verdik. Adetimin beşinci günü günde iki tane olmak üzere başladım ve 5 gün kullandım. Gün aşırı da ilişki oldu. Şuan ikizlerime 6 haftalık gebeyim çok Şükür çatlama iğnesi falan vermedi yada gel kontorl edeyim dmedi sadece ben normal bir ilaç gibi kullandım. Ve o ay hayıt tohumu ve aslanpençesi pitki çaylarını kullandım ne fayda etti bilmiyorum ama tabiki Rabbim nasip etti oncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…