- Konu Sahibi turkuazturuncu
-
bende çok ümitlenmiştim gebelik şansı artıyor diyor ya o yüzdendemek ikinci çocuktada böle olabiliyor ha?
bizim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.sorunun ne olduğu bilinmiyor.tüm tahliller normal olmasına rağmen klomenle 5. Ayım bitti hala gebelik elde edemedik.inşallah sen ilk aydan hamile kalırsın...
klomene güvenipte bekleme çünkü ben onu çokk kullandım hayıt tohumunu dene
klomene güvenipte bekleme çünkü ben onu çokk kullandım hayıt tohumunu dene
aşılama galiba canımklomen bende işe yaramıyor yaa.bu ay kullandım 10mm de kaldı.ne yapacağım yaaa.bundan sonraki aşama nedi kızlar.klomenden sonra ne tedavi uygulanacak
Bizim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.Sorunun ne olduğu bilinmiyor.Tüm tahliller normal olmasına rağmen klomenle 5. ayım bitti hala gebelik elde edemedik.İnşallah sen ilk aydan hamile kalırsın...
peki klomen tedaviye cvp verdimi insallah vermistir bebeginlesin insallah ne kadar klomen kullandiniz acabaBen ilk kez klomen + catlatma ignesi oldum..bu ay tutmasa bile etkisinin devam ettigini forumlarda okudum..klomene devam edenler arasinda 2. Ve 3. Klomende gebe kalan cogunlukta..bununla birlikte bir kez kullanip birakip bir sonraki ay gebe kalanlar da var..ancak 3ten fazla kullananlarda yorumlar hep negatif..vucut bagisiklik kazaniomus sanirim ilaca..insallah hemen bebislerimizi kucagimiza aliriz..Ben ek olarak prolaktinm 60 ciktgi icin dostinex de kullaniyorum..hayirlisi..
Evet ben ilk klomen kullandığım ay gebe kaldımpeki klomen tedaviye cvp verdimi insallah vermistir bebeginlesin insallah ne kadar klomen kullandiniz acaba
amin canim.insallah sag salim kucagina alirsin bebisini kac haftalik canimEvet ben ilk klomen kullandığım ay gebe kaldım
Gebe kalır kalmaz dostinex i bıraktım
Bebeğim sapasağlam doğdu şükür
Hatta şu an ikinciye hamileyim
İkincisi tedavisiz oldu
Bize sürpriz yaptı bebegimiz
Allah her isteyene nasip etsin insallah
Yazılarımın hemen altında gebelik takvimim çıkıyor bakamin canim.insallah sag salim kucagina alirsin bebisini kac haftalik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?