klomenle ne kadar sürede hamile kalınır?

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
arkadaşlar merhaba benim 4 yaşında bir oğlum var 2. bebegi düşünüyoruzama 1 yıldır olmadı dr um komen ve yumurta takibine başladı.siz ne kadar srede hamiş kaldınız tabii klomen kullanan arkadaşlara soruyorum:)) uzun sürermi acaba

böyle bir sorunun genel geçer bir cevabı olmaz ki..

kimisinde ilk ayda tutar kimisinde aylarca tutmaz. infertilite sebeblerine göre değişir. eğer tek problem yumurtlama ise şans artar dolayısıyla ama farklı problemlerde eşlik ediyorsa hiç fayda etmeyebilirde.

şahsım adına ben iki kez kullandım olmadı ama umarım sizde hemen işe yarar.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

bende çok ümitlenmiştim gebelik şansı artıyor diyor ya o yüzden demek ikinci çocuktada böle olabiliyor ha?

malesef canım ne zman ne olacağı belli olmuyor. bir arkadasım 5 sene öncesinde tek korunmasız ilşkide gebe kalmışken şimdi 1 senedir bebek tedavisinde. ama umarım sizde işe yararda çok beklemezsiniz.

Bizim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.Sorunun ne olduğu bilinmiyor.Tüm tahliller normal olmasına rağmen klomenle 5. ayım bitti hala gebelik elde edemedik.İnşallah sen ilk aydan hamile kalırsın...

bizim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.sorunun ne olduğu bilinmiyor.tüm tahliller normal olmasına rağmen klomenle 5. Ayım bitti hala gebelik elde edemedik.inşallah sen ilk aydan hamile kalırsın...

daha önceden bebeginiz var degilmi canım..üfff çok yorucu bir süreç bu allah hepimize bebeklerimizi nasip etsin..ya benim dr um öle bi anlattı ki çok umutlandım..

ben 7 ay kullandım ve bana fayda etmedı ama bı arakadasımın ıkıncı cocugu olmuyodu 3 yıl bekledı baktı olmıcak dr a gıttı 2. ayda hamıle kaldı klomenle ınsallah sende hemen kalırsın allah yardımcın olsun.

klomen bende işe yaramıyor yaa.bu ay kullandım 10mm de kaldı.ne yapacağım yaaa.bundan sonraki aşama nedi kızlar.klomenden sonra ne tedavi uygulanacak

Bizim 3 yıldır bebeğimiz olmuyor.Sorunun ne olduğu bilinmiyor.Tüm tahliller normal olmasına rağmen klomenle 5. ayım bitti hala gebelik elde edemedik.İnşallah sen ilk aydan hamile kalırsın...

S.a Bende sizin gibi klomen kullanıyorum. 3 yıllık evliyim 2 sene korunduk son 1 yıldır korunmuyoruz, henüz bebeğimiz olmadı. Tedavi görmeye başladım banada klomen verdi doktorum 2. ayımdayım. Sizde zamanında kullanmışsınız, şu anda bildiğim kadarıyla bebeğiniz var... :) (allah hayırlı uzun ömür versin) Klomen tedavisi işe yaradımı ne kadar süre sonra çocuğunuz oldu. Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bende pcos var. 3. klomen kullanışımda tuttu.Benım vucudum klomene cevap verıyormus 18mm 20mm arası yumurtam oldu üçünde de. 3. denemede de tuttu çok şükür şimdi 8 haftalık hamileyim.Allahım size de nasip eder inşallah arkadaşlarım.Bir de size önerim.Adet bittikten 1 gun sonra başlayıp diğer adet tarıhı gelmeden 1 gun oncesıne kadar hıc ara vermeden gunasırı calısın.Tabıkı Allahın taktırı ama sız en azından deneyın.

Ben ilk kez klomen + catlatma ignesi oldum..bu ay tutmasa bile etkisinin devam ettigini forumlarda okudum..klomene devam edenler arasinda 2. Ve 3. Klomende gebe kalan cogunlukta..bununla birlikte bir kez kullanip birakip bir sonraki ay gebe kalanlar da var..ancak 3ten fazla kullananlarda yorumlar hep negatif..vucut bagisiklik kazaniomus sanirim ilaca..insallah hemen bebislerimizi kucagimiza aliriz..Ben ek olarak prolaktinm 60 ciktgi icin dostinex de kullaniyorum..hayirlisi..

peki klomen tedaviye cvp verdimi insallah vermistir bebeginlesin insallah ne kadar klomen kullandiniz acaba

peki klomen tedaviye cvp verdimi insallah vermistir bebeginlesin insallah ne kadar klomen kullandiniz acaba
Evet ben ilk klomen kullandığım ay gebe kaldım
Gebe kalır kalmaz dostinex i bıraktım
Bebeğim sapasağlam doğdu şükür
Hatta şu an ikinciye hamileyim
İkincisi tedavisiz oldu
Bize sürpriz yaptı bebegimiz
Allah her isteyene nasip etsin insallah

amin canim.insallah sag salim kucagina alirsin bebisini kac haftalik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…