Klomenn

MltmRcbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
10
2
1
31
Merhaba hanımlar ben sanırım bu belindi olacak klomen tedavisi görüyorum daha önce doktorlar hep bana günde bir defa veya iki defa önerdi öyle kullandım. Doktor değişikliği yapmak zorunda kaldım çok araştırarak gittiğim bu doktor bana 3 dozla klomen başladı. Günde 3 dozla klomen kullanan varı mı nasıl etkileri var, kasıklarmda şiddetli ağrı var bu normal biliyorum neticede doğal dengeye dışarıdan suni müdahale var kızlar cevap verirseniz sevinirim

3 tane çok fazla olduğunu düşünüyorum. 1 tanesi bile yeterli iken... Başka bir doktora daha görünebilirsiniz

3 tane çok fazla olduğunu düşünüyorum. 1 tanesi bile yeterli iken... Başka bir doktora daha görünebilirsiniz
Daha önce de kullandım ilk defa bu dozda kullanıyorum hatta bugün yumurta takibim vardı bir gün daha sabah 2 akşam 2 olarak klomen almamı söyledi.Merak ettim bu ay geçti artık sonuçları görelim bakalım ne olacak tavsiye ve öneri üzerine gitmiştim bu doktara yorumun için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…