• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ko kültür yaptiran varmi

banada doktorum co kültür önermişti (memorialde nur hanım) biz istemedik.sonra madem onu yaptırmıyorsun lokal injury yapalım dedi hem ücretsizmiş.iğne ile rahime birkaç yere batırılarak yapılıyormuş.kabul ettim biraz canım yandı ama rahimde salgıların artacağını tutunmanın daha iyi olacağını söyledi.5+6 hamileyim.ondan mı yoksa 5. gün transferi ondan mı bilemem.gerçi her şey allahtan o isterse olur.

merhaba iştar arkadaşım. lokal injury terimini ilk defa duyuyorum. rahime iğne batırılıyor demissin, ilaç enjeksiyonu mu yapılıyor yoksa bi nevi akupunktur gibi uyarıcı etki mi yaratmaya çalışılıyor merak ettim....

canım ya kusura bakma mesajını şimdi gördüm.hastanedeydim tüp bebek tedavime başladık bugün..özelden de yazmışsın ama özel mesaj atamıyorum.
evet canım kocaeli üniversitesinde ko-kültür ücretsiz.eray hoca dedi normalde1,250 ama biz artık hastanenin bağışından yararlanıyoruz o yüzden burda ücretsiz dedi.hiçbir ücret ödemedik şuan ko-kültürüm yapılıyor işlemde..

bende hiç duymamıştım nettede hiç bir bilgi yok.injury yaralamak anlamına geliyormuş ama dr öyle ciddi yaralanma değil rahimdeki salgıların artmasına ve tutunmaya yarayacak küçük dürtüklemeler dedi iğneyi sadece bir kaç yere batırıyor bişey enjekte etmiyor.dr bana böyle bir yöntemden hiç bahsetmedi ne zaman co kültür istemiyorum dedim öyleyse bunu yapalım dedi.belki deneme aşamasındadır tam bilemiyorum.ben herkesten farklı olarak toplama işlemine kadar 3 ay e vitamini kullandım dhea ile birlikte bu da tutunma için rahime faydalı ...

bende hiç duymamıştım nettede hiç bir bilgi yok.injury yaralamak anlamına geliyormuş ama dr öyle ciddi yaralanma değil rahimdeki salgıların artmasına ve tutunmaya yarayacak küçük dürtüklemeler dedi iğneyi sadece bir kaç yere batırıyor bişey enjekte etmiyor.dr bana böyle bir yöntemden hiç bahsetmedi ne zaman co kültür istemiyorum dedim öyleyse bunu yapalım dedi.belki deneme aşamasındadır tam bilemiyorum.ben herkesten farklı olarak toplama işlemine kadar 3 ay e vitamini kullandım dhea ile birlikte bu da tutunma için rahime faydalı ...

bu yöntem ücretlimi güzelim?

canım merhaba,benim ilk tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı ve doktorum histereskopiyle yaralama tekniğinden bahsetti,bana önerdi ben de bu ayki adetimden sonra onu yaptırıp nisan'da tekrar tüp bebek denemeyi düşünüyorum..sormak istediğim acaba senin bu bahsettiğin şeyle bana doktorun önerdiği şey aynı mıdır?bu işlem sonrası yatman gerekti mi birkaç gün?ben biraz korkuyorum ama sanırım anlattıklarından fazla zor birşey olmadığı izlenimini edindim.ne dersin zor mu?ve senin tüp bebek denemen bu işlemden ne kadar sonra yapıldı?

bir de arkadaşlar ankara'da var mıdır co-kultur yapan tüp bebek merkezi bildiğiniz?

bende bunu IZMIR icin sormustum--herhalde cok kisi bunu yapmadigi icin pek bilgi yok-

ege üniv. diye dedi bir arkadas--bakalim yapiyorlarmi gercekten orda

ama su lokal injury de mantikli bir yöntem bence--bunu da genel olarak yapsalar basari orani dahada yükselir bence

bende son denememde ko kültür yaptırdım ben yeditepede tedavi oluyorum embriyo kalitesi anlamında evet faydası oldu lakin hamile kalamadım......ayrıca yeditepede anestezi vermiyor bi arkadaş yazmış acı falan yok diye ama ben anestezi almadığımdan baya acı hissettim ve 10 gün kanamam kesilmedi sonuçta canlı canlı içimizden parça kopuyo.....anestezi alanların acı duymaması çok normal.......

eltim yaptırdı bu yöntemi daha önceden farklı farklı merkezlerde yanlış hatırlamıyosam 7 kere falan tüp bebek denedi olmadı. kendisi istanbulda beylikdüzü medicanada yaptırdı ve hamile kaldı not bu arada yaşı 44 tü. acayip mutlu olmuştu anlatamam

Back
X