merhaba arkadaslar lafi dolandirmadan konuya girecegim. dün isden eve geldim, ev telefonu yatak odasindaydi. aldim yerine koyayim dedim ve iceri giderken elimde telefonu karistirdim biraz. en son aranan numaralara baktim ve sürekli baska bir sehirin numarasi arandigini gördüm (yurt disindayiz bu arada). numarayi google'a verdim ve bi sesli sohbet sitesi cikti. aksam esim eve gelince ona bunu sorsam mi sormasam mi diye düsündüm ve önce bi sormamaya karar verdim. bu arada bizim esimde cok sorunlarimiz vardi, eski konularimi okuyanlar bilir. bunlar cok sükür azaldi ve nerdeyse yok oldu diyebilirim. mutluyuz, cinsel hayatimiz da fazlasiyla iyi, bana sürekli beni cok sevdigini söylüyor, sarilmadan dokunmadan uyuyamaz, iyiki evlenmisiz gibi seyler der hep (daha dün gece dedi uyumadan). bu adamin ne eksigi olabilir ki elalemle sohbet etme ihtiyacini duyuyor? simdi ona sorsam bin dereden su getirecek biliyorum ve sonunda telefonu karistirdim ve ispiyoncu gibi internette numarayi arattigim icin beni suclu cikaracak (öyle bir yapiya sahip esim). sürekli hem suclu hem güclü olur ve sonunda üzülen ben olurum. esim evlendigimizden beri issiz ve sürekli evde. is ariyor ama bir türlü istedigi gibi birsey bulamadi. bense bütün gün calisiyorum. acaba cani sIkIldigindan mi öyle yapiyor, arkasinda sadece sohbet mi var diye düsünüp kendimi kandiriyorum ama biliyorum ki öyle bile olsa bunun bir özürü yok. ne yapacagimi sasirdim. sorsam kiyamet kopacak, sormasam icimdeki kiyameti nasil susturacagim?