koacm telefonda baskalariyla sohbet ediyor

benimde evde canım sıkılıyor bendemi sohbete başlasam acaba sıkıntıları geçiriyomu :26:

evden çıkarken eşinin görmeyeceği sürekli oturduğu bir yere kayıt cihazı koy hatta imkanın varsa kamera da koy. izlediğini anlamasın ama çaktırma sakın

eşiniz can sıkkınlığınla değilde kendine heyecanlar aramak için sohbet sitelerine girmesin.her canı sıkılan böyle yerlere girerse dünyada evli çift kalmaz.bence biraz daha takip edin sonra hesabını sorun.

mesleği yok diyosun yurtdışında imkan çok, kurslara gitsin telefona sarılıp lak lak yapacağına bi işle uğraşsın, az kazanıyo çok çalışıyo demek çözüm mü yani, erkek adam evine bakar biz böyle gördük, az kazanabilir herkes milyarlar kazanmıyo, ama sen bilirsinki kocan uğraşıyo rızkını kazanıyo, bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
bence olay şu, geçmişte problemleriniz varmış çözmüşsünüz (?) şimdi bu konuyu açıpta ağzınızın tadını kaçırmak istemiyosun olabilir senin düşüncen ama konuyu buraya açtığında bizler mantık çerçevesinde olayı tabiki yorumlıcaz

Vallahı yazdıklarını okudumda,galıba ters tarafından kalktın sen,senı ılgılendırmezkı adamın calısıp calısmadı,konu sahıbı burda baska bı olayı anlatıyo,senın bu yaptın ayıp bırsey sana düsmemıskı ellın adamını bu tarz konuda elestırmek....

Vallahı yazdıklarını okudumda,galıba ters tarafından kalktın sen,senı ılgılendırmezkı adamın calısıp calısmadı,konu sahıbı burda baska bı olayı anlatıyo,senın bu yaptın ayıp bırsey sana düsmemıskı ellın adamını bu tarz konuda elestırmek....

burda bir konu var ve ben de istediğim yorumu yaparım dolayısıyla evet bana düştü, ama beni eleştirmek sana düşmedi çünkü üyelerin yorumlarına yorum yapmak yasak :ssz:

Bugün bir kadın aradı böyle böyle yapıyormuşsun ben inanmadım ama kafam karıştı ne demek bu desen tutmaz mı?

mesleği yok diyosun yurtdışında imkan çok, kurslara gitsin telefona sarılıp lak lak yapacağına bi işle uğraşsın, az kazanıyo çok çalışıyo demek çözüm mü yani, erkek adam evine bakar biz böyle gördük, az kazanabilir herkes milyarlar kazanmıyo, ama sen bilirsinki kocan uğraşıyo rızkını kazanıyo, bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
bence olay şu, geçmişte problemleriniz varmış çözmüşsünüz (?) şimdi bu konuyu açıpta ağzınızın tadını kaçırmak istemiyosun olabilir senin düşüncen ama konuyu buraya açtığında bizler mantık çerçevesinde olayı tabiki yorumlıcaz

tam benim kafadansın.yorumlarını beğendim.aynen katılıyorum.

hafta sonu yatakta sohbet ediyorduk hadi annenleri arayalim dedim. numarayi cevirdim ve baglanti kopmus gibi yaptim. sonra tekrar arama tusuna bastim ve "yanlislikla" iki kere bastim ve tabiki o numara cikti. aa bu neresi diye sordum. sohbet sitesi numarasi dedi rahatca. ben nasil sohbet sitesi diye sorunca da, arkadaslarim var o sehirde yasayan ve bu sohbet sitesine telefon etmek bedava (gercekten de öyle arastirdim. zaten fatura da hep normal geliyordu). onlar kayit olmus iste belli yerleri tuslayinca direkt onlarla sohbete baslayabiliyorsun dedi. bende inanmadim tabi "hadi canim sen kesin sarisin esmer ne varsa götürüyorsundur orda" dedim. o da hemen aradi ve karsima erkek cikti ve samimi samimi konusmaya basladilar. sonra baktim hep ayni numaralari tuslamis. yani adamin günahini aldim bosu bosuna...

hafta sonu yatakta sohbet ediyorduk hadi annenleri arayalim dedim. numarayi cevirdim ve baglanti kopmus gibi yaptim. sonra tekrar arama tusuna bastim ve "yanlislikla" iki kere bastim ve tabiki o numara cikti. aa bu neresi diye sordum. sohbet sitesi numarasi dedi rahatca. ben nasil sohbet sitesi diye sorunca da, arkadaslarim var o sehirde yasayan ve bu sohbet sitesine telefon etmek bedava (gercekten de öyle arastirdim. zaten fatura da hep normal geliyordu). onlar kayit olmus iste belli yerleri tuslayinca direkt onlarla sohbete baslayabiliyorsun dedi. bende inanmadim tabi "hadi canim sen kesin sarisin esmer ne varsa götürüyorsundur orda" dedim. o da hemen aradi ve karsima erkek cikti ve samimi samimi konusmaya basladilar. sonra baktim hep ayni numaralari tuslamis. yani adamin günahini aldim bosu bosuna...[/QUOTE]
anlaşılır gibi değil. eşiniz sohbet sitesinde bir erkeklemi devamlı konuşmuş ve konuşuyor. tuhaf gelmedimi bu size:53:

anlaşılır gibi değil. eşiniz sohbet sitesinde bir erkeklemi devamlı konuşmuş ve konuşuyor. tuhaf gelmedimi bu size:53:[/QUOTE]

gelmedi cünkü adami taniyorum :D eski bir arkadasi ve arkadasi orayi bedava ariyor, ev telefonu olmadigindan cepten orayi ariyormus ve ordan baglaniyormus herkese. önce bende anlamadim ve inanmadim ama yaninda arayip bana gösterince daha ne diyebilirim ki?

anlaşılır gibi değil. eşiniz sohbet sitesinde bir erkeklemi devamlı konuşmuş ve konuşuyor. tuhaf gelmedimi bu size:53:

gelmedi cünkü adami taniyorum :D eski bir arkadasi ve arkadasi orayi bedava ariyor, ev telefonu olmadigindan cepten orayi ariyormus ve ordan baglaniyormus herkese. önce bende anlamadim ve inanmadim ama yaninda arayip bana gösterince daha ne diyebilirim ki?[/QUOTE]
nasıl yani. arkadaşı orayı arayıp,oradanmı arkadaşlarıyla konuşuyor. nasıl oluyormuş ki bu.

gelmedi cünkü adami taniyorum :D eski bir arkadasi ve arkadasi orayi bedava ariyor, ev telefonu olmadigindan cepten orayi ariyormus ve ordan baglaniyormus herkese. önce bende anlamadim ve inanmadim ama yaninda arayip bana gösterince daha ne diyebilirim ki?
nasıl yani. arkadaşı orayı arayıp,oradanmı arkadaşlarıyla konuşuyor. nasıl oluyormuş ki bu.[/QUOTE]

biz yurt disinda yasiyoruz ve böyle birsey varmis bende bilmiyordum iste bu olaya kadar. internetten arastirdim ve gercekten de varmis böyle bisey

nasıl yani. arkadaşı orayı arayıp,oradanmı arkadaşlarıyla konuşuyor. nasıl oluyormuş ki bu.

biz yurt disinda yasiyoruz ve böyle birsey varmis bende bilmiyordum iste bu olaya kadar. internetten arastirdim ve gercekten de varmis böyle bisey[/QUOTE]

sitenin adi ne?

merhaba arkadaslar lafi dolandirmadan konuya girecegim. dün isden eve geldim, ev telefonu yatak odasindaydi. aldim yerine koyayim dedim ve iceri giderken elimde telefonu karistirdim biraz. en son aranan numaralara baktim ve sürekli baska bir sehirin numarasi arandigini gördüm (yurt disindayiz bu arada). numarayi google'a verdim ve bi sesli sohbet sitesi cikti. aksam esim eve gelince ona bunu sorsam mi sormasam mi diye düsündüm ve önce bi sormamaya karar verdim. bu arada bizim esimde cok sorunlarimiz vardi, eski konularimi okuyanlar bilir. bunlar cok sükür azaldi ve nerdeyse yok oldu diyebilirim. mutluyuz, cinsel hayatimiz da fazlasiyla iyi, bana sürekli beni cok sevdigini söylüyor, sarilmadan dokunmadan uyuyamaz, iyiki evlenmisiz gibi seyler der hep (daha dün gece dedi uyumadan). bu adamin ne eksigi olabilir ki elalemle sohbet etme ihtiyacini duyuyor? simdi ona sorsam bin dereden su getirecek biliyorum ve sonunda telefonu karistirdim ve ispiyoncu gibi internette numarayi arattigim icin beni suclu cikaracak (öyle bir yapiya sahip esim). sürekli hem suclu hem güclü olur ve sonunda üzülen ben olurum. esim evlendigimizden beri issiz ve sürekli evde. is ariyor ama bir türlü istedigi gibi birsey bulamadi. bense bütün gün calisiyorum. acaba cani sIkIldigindan mi öyle yapiyor, arkasinda sadece sohbet mi var diye düsünüp kendimi kandiriyorum ama biliyorum ki öyle bile olsa bunun bir özürü yok. ne yapacagimi sasirdim. sorsam kiyamet kopacak, sormasam icimdeki kiyameti nasil susturacagim?

Eve gelip de telefonda o nuramalari gordugunu acik acik soyle bence..
Yuzune vur.. Bende ne eksik gordun de, elin kadinlarini aradin de?
Mide bulandirma de, tehdit et.. Bu erkek milletine asla guvenmiyordum, kesinlikle de guvenmem
Hele ki, gozumun icine baka baka yalan soyleyen esimden sonra, asla guvenmem!

yılanın başını küçükken ezeceksin kesinlikle taviz verme!!!

Yurt Dışında Yaşayan Hanımlar Cevap Verse Daha Doğru Olucak Sanırım :6:

Eleştirilere açık olmayacaksanız,eşinize toz kondurmaycaksanız
Neden konu açtınız ?

ben sadece yanlis elestirelere cevap verdim. mesele esimin eve para getirmesi degil, benim ondan bu numaralari aradigi icin süphelenmem di. yoksa her elestiriye acigim, sadece konunun baska yerlere gitmemesi icin cevap verdim.

Back
X