koç burcu sevgilisi olanlar

ukala, inatcı, çok konuşan, espirili, zeki, duygusal, romantik... benim sevgilim de koç. kızınca kötü olur kafasına koyduğunu yapar ve kesinlikle paranoyaktır. kendi aklından geçeni kesinlikle doğru kabul eder. ama ben onu çok seviyorum.. ondan öte yolum yok canım balığım :asigim: :icecream:

ah ah benim hissettiklerimi yazmısıın ve sevgilimde aynı koçun dik alası:delphin:sen ne burcusun canım:1hug:

benim sevgilimde koç onu şöyle tanımlayabilirim; istediğini her zaman elde eden inatçı nerden nasıl konuşulması gerektiğini bilen haksızlığın altında kalmayan karşındakine tam yerinde cevap vermesini bilen yani hazır cevap duygusal aşırı bağlı sevdimi tam seven ilgili kişilikleri vardır allah herkese versin derim ama tek kötü huyu inatçı olup bunu sürdürmeleridir

Brrrrrr Nişanlım tam tipik bir koç.
neler çekiyorum neleeer.. inatçı,sevdiğini kolay belli etmez.. istikrarlı,enerjik,sinirlii:1no2: ama o sinir saman alevi gibiii. hemen sönüyo sonra alıyo o sinirin yerini pişmanlık.. hemen hemen tüm koçlarda bu var..
ama biliyomusnuz bukadar dürüst açıksözlü hiçbir burç yoktur.
içindeki neyse o arkadan konuşmaz yüzüne. dürüstlüğünden sevgisinden asla şüphe edilmeyen tek burç.

içindeki neyse o arkadan konuşmaz yüzüne. dürüstlüğünden sevgisinden asla şüphe edilmeyen tek burç. kesinlikle

benimde sevgilim koç.sabırsız olabiliyor hatta doyumsuz
çok ısrarcı çok çabuk sinirleniyor asla yalan söylemedi tanıdığımdan beri, dürüsttür
ama gerçekten romantik oluyorlar çok ilgilidir saat başı değil her saniye yakanı bırakmaz o kadar çok ilgilenir hatta bıkarsın
kıskanç olunca gözü döner. çokta iligi bekler hep bana hep bana..
cinselliğe düşkün olduğunu evlenmeden görüyorumm
sakakatlidir benden başkasını gözü görmez
bazen bir bakarım melek olur sözöünden çıkmaz ama en büyük özelliği asabi olması :kızgın:

benim sevgilimde koç onu şöyle tanımlayabilirim; istediğini her zaman elde eden inatçı nerden nasıl konuşulması gerektiğini bilen haksızlığın altında kalmayan karşındakine tam yerinde cevap vermesini bilen yani hazır cevap duygusal aşırı bağlı sevdimi tam seven ilgili kişilikleri vardır allah herkese versin derim ama tek kötü huyu inatçı olup bunu sürdürmeleridir

benimkide çok inatçıdır asla inatçılığını kabul etmez benim üstüme atar sen inatçısın diye ve hep sürdürür :1closedeyes::1closedeyes:

sevgilim koççç :) inatçı dediğim dedik ama tam bir melek oooo :) öyle masum ki bir dediğimi iki etmezzz bebek gibi bakıo bana çok seviyom onu yaaaa koçum benimmm ;)

sevdımı herşeyı yapar..
ınat..
zekı...
cocuksu..
bencıl de dıyebılıyorum..

sevgilim koççç :) inatçı dediğim dedik ama tam bir melek oooo :) öyle masum ki bir dediğimi iki etmezzz bebek gibi bakıo bana çok seviyom onu yaaaa koçum benimmm ;)

sennkinin yükseleni balık sanırım anacım hihoyyyt

ah ya koç ya ah ya... kendıme bıle ıtıraf etmekten aciz oldgum asık olduum koç nıye bolesı sen ya nie ya mafoldumben niye bu kadar zorlar kızlar ya neden ya mafoldumben

benimkide koç...aslında çok inatçı hep benim üstüme atar ama sen inatçısın diye..normalde çok sakindir ama kızdımıı off barut gibi oluyor.. :oklava:
çok duygusaldır çabuk kırılabilir..sevdiğini sonuna kadar hissettirir..çok ilgili alakalıdır opuyorumnanaktan
çok güzel jestler yapar bana hediye almayı çok sever bide hediyeyi verince benim yüz ifadelerime görmeye bayılırr kaydirigubbakcemile3 ben böyle oluyorum çünküü :1shok:
çok kolay ikna eder karşısındakini...istediği şeyi muhakkakki yaptırır ve takıntılıdırr
illaa olacak aklına koyduğu sen geçiştirmek için bişeyde yapsan imkansızz onun aklındadır hep
tek sıkıntımm biraz hırs yapması hayatta.. tembellik var çünkü biraz ruhunda o da olmasa tam süper olacakk :lepi:

ah koç ah diyip ben de çekenlerdenim :) benim sevgilim de koç bize düşen de sabırlı olmak. sinirlendiğinde kızdığında üstüne asla gitme ve yaklaşma yoksa yandın mafoldumben dediği dediktir sen ağzını açamazsın.haklıysan bile haksız yapar (ne çekiyorum ben :Saruboceq: ) ama romantikliği tuttu mu uçurur :)

Benim burcum Koç ve Koç bir erkek arkadaşım olmuştu.

Kesinlikle çok dürüst ve hiçbir şeyi saklamazdı. İlgilenirdi her şeyimle hatta eliyle beslerdi. :1: Çok çalışkan ve sorumluluk sahibiydi. Çok kıskanırdı, sevgisini de ortalama derecede belli ederdi. Cinselliğe düşkündü tabii ki bir Koç olarak. :1: Saman alevi gibi parlar, 2 dakika sonra canım cicim olurdu. İnadım inat, dediğim dedikti, bu da ayrılma sebebimiz olmuştu nitekim. :1:

Son düzenleme:
Koç sefgilm oldu..
kendını bu kadar korkusuz ve dürüstçe önüme seren bir erkek olmadı hiç..
ne hissediyorsa olduğu gibi söylerdi..
hani böyle gizli kapaklı garip tavırları yoktu..
çok ilgili ve anlayışlıydı aynı zamanda..
duygularına güvendiğim , söylediği her kelımenın %100 doğru olduguna inandığım tek erkektir kendileri hala !!

bendemi koç birini bulsam acaba:))))ne bileyim çoğu kişinin yorumunda iticilik gördüm yani hani koçlar dediği dedikmiş vs. ya öle..yani koçlar bu kadarmı illallah dedirtiyo:))sizin yorumunuz içimi açtı valla:))benim yükselenim koç ve burcumda oğlak beni bulanada Allah kolaylık versin gerçekten;sabır şart.zorum zoru severim uğraştırırım.kolay gelsin benimle olacak olana:)))))

Son düzenleme:
tanıdığım koç burcu erkeğini söylüyorum kızlar: çok çapkındır,acayip açık sözlüdür ve aldatır .

Ona bi terazi burcu lazım bacım benim gibim:delphin:
Yalnız zaman gerekiyor tabi ipleri yavaşça alıyorsun elinden:lepi:

Katıldım. İktidar hususunda terazi burcu gayet iyi. Koç burcunu sürekli alttan alırsan ve herşeye eyvallah çektiğinde kendini ezdirirsin aksine davrandığında iktidarı ona vermezsen anlaşamazsınız, iktidarın onda olması şart. Bu dengeyi en iyi terazi insanı sağlar. Terazide hükmetmeyi sever ama kurnazca ve hissettirmeden. Sahneyi koça bırakır o kendisi hükmediyorum diye düşünürken, terazinn o farketmeden ılımlı şekilde güzelce isteklerini yaptırdığını farketmez. Ben teraziyim ve arabulucuyum onun isteklerine saygı duyuyorum,örneğin; sevmediğim bir müzik açtı dinlemek istemedim, ben bunu seviyorum dinleyeceğim dedi,neden bana istemediğim bir müzik dinletiyorsun dedim,sevdiğim şeylere saygı duymalısın dedi, bekledim,dinledim, sonra bende onun sevmediği bir müzik açtım, o halde sende bunu dinlemelisin, benim sevdiğime saygı duymalısın dedim. Ekledim; hayatım biz birlikteysek sen ve ben yoktur. Birimiz sevdiği bir şeyi yapacak diye, diğerini kötü durumda bırakmaya hakkı yok, senin ve benim yerine, bizim ikimizin sevdiği müziği dinleyebiliriz birlikteyken dedim ve onun sevmediği müziği kapadım, sen yokken dinleyebilirim, benim yüzümden kulakların iltihaplanmasın dedim. Yaptığından utandı.

Yani böyle güzellikle anlatıp, küçük örneklerle onun bencilliğini bastırabiliyorsunuz. Yada onun istediklerini yapıyorum, ben istediğimde o benim istediğimi yapmaz ise dudak büzüyorum ve kızmadan "farkındamısın benim istediğim hiç birşeyi yapmıyorsun" diyorum ve yüzümü hafif asıp uzatmıyorum, tartışmıyorum, o gerekli mesajı alıyor ve zevkle istediğim şeyi yapıyor, bunu yaparken mutluluk bile duyuyor ;)

Yani eşitlikçi ve birlikçi davranmak lazım. Tatlılıkla anlatıp bencilliği bizciliğe çevirmesi gerektiğini hissettirebilirsiniz. Ama bu burçtaki bi adamdan bişeyler almak için önce vermek gerekiyor.

Back
X