yahu sevse aramaz mi?
kafam karışık bana biraz izin ver dedi küs değil kızgınmis falan filan on gün oldu aramıyo ben de sen bilirsin deyip aramıyorum bu hafta sonu arar konuşmak ister belki diye düşünüyorum böyle izin ver demesi de beni elinin altında tuttuğu hissini yasatıyo bana acaba gerçekten yapıcı olmak için mi zaman istiyo yoksa ayrılmak isteyip anlamamı mr bekliyo. Ilk kez biri bana böyle bi sey söyledi erkekler ne düşünür ki böyle söyleyerek ben artık ne yapmalıyım?
aynı fikirdeyim.. seven insan, hele ki erkekler sevdikleri kızı kaybetme korkusuyla en büyük kavgalarda bile ayrılığın yada ara vermenin lafını etmezler.. ne sorun olursa olsun, bir aradayken çok daha iyi çözülür bence..
canım sadece senin yazdıgını okudum ona göre yorum yapcam. öncelikle gerçekden seven erkek günde bi kez olsun sevdiginin naptını nasıl oldugunu duymadan edemez aslaaa. hadi 2_3 gün desek ama 10 diyosun sen çok fazla seven bir erkegin yapacagı bişe degil gibi geliyo üzülmeni istemem umarım yanlış düşünüyorumdur. ama suda var nasıl bi hata yaptın büyük bişeyde hak verebiliriz.
ben susup beklemeliyim artık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?