kafam karışık bana biraz izin ver dedi küs değil kızgınmis falan filan on gün oldu aramıyo ben de sen bilirsin deyip aramıyorum bu hafta sonu arar konuşmak ister belki diye düşünüyorum böyle izin ver demesi de beni elinin altında tuttuğu hissini yasatıyo bana acaba gerçekten yapıcı olmak için mi zaman istiyo yoksa ayrılmak isteyip anlamamı mr bekliyo. Ilk kez biri bana böyle bi sey söyledi erkekler ne düşünür ki böyle söyleyerek ben artık ne yapmalıyım?
cepten yazıyorum sinema bileti almış yazmak istedim. Ben memlekete gidecektim orda bunları düşünme iyi vakit gecir geldiğinde konuşuruz dedi biraz da duşun taşın nerde hava yapıyoruz diye yazmiş. Ben de benim de düşünmem gereken şeyler var zaten aklın bende kalmasın dedim. Aramadım dun geri geliyoken yolda misin napıyosun yazmiş ama anlayamıyorum. Giderken iyi yolculuk gelirken dönüyo musun diyo oradayken hiç aramadı mesaj atmadı. Formaliteden davranıyo sanki neden ayrılmıyo ki madem
bence senden uzaklaşmayi secmiş sakın arama beklee sabret
canım sen en iyisi açık açık bir konuş bakalım...niyeti neymiş?
Ara vermenin ilişkiyi düzelteceğine inananları anlamıyorum. Ayrıyken bakacak, özlerse gelecek, yalnız daha iyiyse bitirecekmiş gibi geliyor bana. Erkekler tuhaflar gerçekten...
bence de bende zaten konuşarak halledemedgmz hangi soruna çözüm getirecek zaman görucez bakalım dedim. Çok katılıyorum böyle benim zamanımdan da calmaması gerek. Aslında seviyo beni biliyorum belki o yüzden bitirmeyi göze alamıyo sinirinin geçmesini bekliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?