"Koca" bir hic.

lightpinklady esimi seviyordum aslinda boyle biri degildi. Soyle soyleyeyim oldu bitti tartisiriz. Tartisamayiz aslinda ben soylerim o dinler ve küser. Sonrada gonlunu almami bekler. Ama son 2 yildir durumlar dahada karisti. Dertlerime dert ekledi diyebilirim.

Esim salla gitsin bile demiyor.Ona bile raziyim. Tas oluyor duvar oluyor bende o oyle yaptikca dahada sinirleniyorum. Daha agir konusuyorum.

Çok çok zor bir durum, ekonomik özgürlüğünüz var mı? Öyleyse neden çekiyorsunuz böyle bir durumu?

Gercekten de bu ne boyle,insan tartisamiyorsa bile.. yani adam kalkip sizle bagirissa daha iyi bence. Hic degilse birsey demis olur..Kucuklugunde iyi simartmis ailesi heralde. Kusmek nedir. Kusuyorsa bitli kumese girsin artik 30yasindan sonra da..
Bu erkeklere iyi davranmaya gelmiyo. Gercekten.. anasi belliyolar bi yerden sonra bizleri. Karisi gibi olmamiz gerek,bizde de suc cok dusunuyoruz heralde,uzulup aciyoruz hallerine,aman o beceremez bilmem ne diyip atiliyoruz her ise... sonuc bu.. anasina kustugu gibi bize de kuser, anasi gonlunu aliyo gibi bizden de almamizi bekler... cekilmiyorlar boyle zamanlarda. Insan,kendi kusebilecegi yaninda simarabilecegi,kadin oldugunu anlayabilecegi bi erkek istiyor yaninda...
Yasiniz genc heralde,isiniz de varsa.. uf kokuk adami ne cekeceksiniz ya.. bebek gibi pispisla dur omurboyu o ne...

Kaç çocuğunuz war ?
Yoluna girmez evliliğiniz..
Ekonomik anlamda ayaklarınızın üstünde durabiliyorsanız bu evliliği yürütmeyin...
Haketmiyor bu erkekler kurulu düzeni aileyi...

2 tane cocugumuz var. Iyiki varlar diyorumda hep. Onlar olmasaydi coktan gitmistim.

ilk olarak başlığa hayran oldum.
ikinci olarak çekilecek dert değil sizinkisi

Böyle adamlar var mı sahi yahu bana hiç denk gelmiyor da

Var var umudunu kaybetme :)

Esim salla gitsin bile demiyor.Ona bile raziyim. Tas oluyor duvar oluyor bende o oyle yaptikca dahada sinirleniyorum. Daha agir konusuyorum.

Bırakın eşinizi kendinize dönün, sorun kendinize gerçekten bu hayatı hak ediyor musunuz? Yok sayılmayı, saygı duyulmamayı hak ediyor musunuz? Sonra çocuğunuza dönün bakın, o böyle mutsuz bir anne ile yaşamayı hak ediyor mu? Bunu önce kendinize sonra da evladınıza yapmayın.

Sen yazınca aklıma geldi benim eski eşim de bir sorunumu anlattığımda bana kiziyordu, sinirleniyordu moralini bozuyormuşum, benim için üzülüyormus? Nasıl bir manyakliksa bu.. parça parça aklıma geliyor şaka maka degisikmis benim eskisi.

Aynen bana diyorki gencliginin kiymetini bil bos seylere kafani takma diyor.

benim eşim de ilgisizin sorumsuzun ana ağızlının teki. ben 4 aydır zor katlanıyorum sen 6 sene iyi dayanmışsın. bir de buradaki insanlar sabret düzelir daha yolun başındasın diye akıl vermiyolar mı deli oluyorum. ömrümüz bitiyor ne için kim için sabredicez yarın yaşayacağımızın garantisi mi var. kadın 6 sene sabretmiş üzerine çocuk yapmış yine düzelmemiş. sonra bir de kalkıp böyle bi adamdan niye çocuk yapıyosun derler ee hani sabrediyoduk hani düzelirdi.

Haha keske avrupali bi adam bulup gitsem ya Türklerle sınırlama diyince aklima bu geldi. Bu ülkeden de kurtulmuş olurum.

mutlu değilsen ve sevgide kalmamışsa koca bir hayatı bir hiç le geçirmek zorunda değilsiniz

Haftada bir yıkanir demissiniz bir hafta icerisinde 3 defa cinsel.iliskiye girdiniz diyelim adam ortalikta cùnup mu geziyor ?ne demek ya evli bir insanin haftada bir dus almasi kusura bakmayin ama bi ihtar vermeniz gerekiyor ..

Haftada 1 yıkanma olayı bile benim için bitirmeye yeterli. Hayal bile edemedim,kurtlanır insan.. Allah yardımcın olsun.

Haftada bir yıkanir demissiniz bir hafta icerisinde 3 defa cinsel.iliskiye girdiniz diyelim adam ortalikta cùnup mu geziyor ?ne demek ya evli bir insanin haftada bir dus almasi kusura bakmayin ama bi ihtar vermeniz gerekiyor ..
O eskidenmis haftada 3. Haftada 1 bellki..

aslında başlık yanlış olmuş . KOCA bir hiç. değil . KOCA BİR DERT olmalıydı.
Allah sabır versin canım benim

Sen çok biliyosun Konu açıp fikir istemezsen kimsede akıl vermez..

Konunun uzerinden 7 ay gecmis vay be 7 ay daha calmis omrumden.

Bu sabah tartistik yine durumlar hala ayni. Artik ikimizde birbirimizi istemiyoruz. Konustuk ve bosanmaya karar verdik. Boylesinin daha mantikli oldugunu dusunuyoruz.

Simdi sizden ricam eger bir bileniniz varsa Yurt disindaki bosanma sureci nasil isler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…