Ailesiyle ilgili sorunlara gelince
kimin olmuyor ki ? Biz kayınvalidemle çok iyiyiz ama ben kacırdıkları seylerı buyutmuyorum hem ıcımde buyutmuyorum hemde esıme soyledıgımde omzuma dokunup ya bosver ya salla gıtsın bırak dıyor ıcımdede buyutmuyorum olayları
Erkek adam olmasını bılecek
Pisliğibe gelince hersey hallolsa bile o nolacak
lightpinklady esimi seviyordum aslinda boyle biri degildi. Soyle soyleyeyim oldu bitti tartisiriz. Tartisamayiz aslinda ben soylerim o dinler ve küser. Sonrada gonlunu almami bekler. Ama son 2 yildir durumlar dahada karisti. Dertlerime dert ekledi diyebilirim.
Böyle adamlar var mı sahi yahu bana hiç denk gelmiyor da
Esim salla gitsin bile demiyor.Ona bile raziyim. Tas oluyor duvar oluyor bende o oyle yaptikca dahada sinirleniyorum. Daha agir konusuyorum.
Aynen bana diyorki gencliginin kiymetini bil bos seylere kafani takma diyor.Sen yazınca aklıma geldi benim eski eşim de bir sorunumu anlattığımda bana kiziyordu, sinirleniyordu moralini bozuyormuşum, benim için üzülüyormus? Nasıl bir manyakliksa bu.. parça parça aklıma geliyor şaka maka degisikmis benim eskisi.
Haha keske avrupali bi adam bulup gitsem ya Türklerle sınırlama diyince aklima bu geldi. Bu ülkeden de kurtulmuş olurum.Şuradan 2 seçenek elersek benim kocam.
Karısını el üstünde tutanı çıkart, şu an ona kızgınım
Çocuklarıyla ilgilenebilecek kısmı: henüz çocuğum yok, ama istemiyor.
İşte gerisi var demek ki.
Bulursun yahu, kendini Türklerle sınırlama.
7 milyar insan. E tabi var.
O eskidenmis haftada 3. Haftada 1 bellki..Haftada bir yıkanir demissiniz bir hafta icerisinde 3 defa cinsel.iliskiye girdiniz diyelim adam ortalikta cùnup mu geziyor ?ne demek ya evli bir insanin haftada bir dus almasi kusura bakmayin ama bi ihtar vermeniz gerekiyor ..
benim eşim de ilgisizin sorumsuzun ana ağızlının teki. ben 4 aydır zor katlanıyorum sen 6 sene iyi dayanmışsın. bir de buradaki insanlar sabret düzelir daha yolun başındasın diye akıl vermiyolar mı deli oluyorum. ömrümüz bitiyor ne için kim için sabredicez yarın yaşayacağımızın garantisi mi var. kadın 6 sene sabretmiş üzerine çocuk yapmış yine düzelmemiş. sonra bir de kalkıp böyle bi adamdan niye çocuk yapıyosun derler ee hani sabrediyoduk hani düzelirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?