Konunun uzerinden 7 ay gecmis vay be 7 ay daha calmis omrumden.
Bu sabah tartistik yine durumlar hala ayni. Artik ikimizde birbirimizi istemiyoruz. Konustuk ve bosanmaya karar verdik. Boylesinin daha mantikli oldugunu dusunuyoruz.
Simdi sizden ricam eger bir bileniniz varsa Yurt disindaki bosanma sureci nasil isler?
Ha ha ha tabi ortalık dolu hemen boşasın gitsin bulsun bir tane hayat ne kadar kolay dimiSadece pis olması bile benim için boşanma sebebi.
Çok şey yaşamışsınız halbuki.
Sadece ''neden'' diyorum?
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki?
Dünya her gün duş alan, dişlerini fırçalayan, birkaç dil bilen, bakımlı, iyi kalpli, sorumluluk sahibi, karısını el üstünde tutan, çok iyi sevişen, çocuklarıyla ilgilenebilecek kapasitede adamlarla dolu.
Kendinize bunu yapmayın.
Allah yardımcınız olsun. Zaten uzaklığa alışmış ve 2 haftaya zor dayandım raddesine gelmişsiniz çoktan bitmiş herşey.Aradan cok zaman gecmis. Ve biz hala bosanamadik. Aslinda ayri yasiyoruz suan. Ben Turkiyeye dondum. O yurt disinda calisiyor. En son 5 ay once gelmisti. Simdi yine burda. 2 haftaligina geldi ve bu sabah donuyor.
2 hafta zor dayandim. Bu defa anlattiklarima annem de sahit oldu.
Soyle anlatiym;
Dun bir arkadasimi ve cocuklarini alip bizim cocuklarla birlikte parka goturduk. Kapali mekanda masada otururken annem (esimin yaninda oturuyordu) birden yerini degistirdi bende esimin yanina gectim.
Aman Allah im o nasil bir koku. Esime caktirmadan sakiz verdim. Yok gecmiyo mumkun degil. Meger annem kokudan kacmis. Bana mesaj atiyo "kokuyo" diye. Sonunda anladi galiba masasini degistirdi esim. (Esim demek korkunc bir his)
Eve gelirken onu uyardim bu konuda sanki o degilmis gibi kabullenmedi. Ustunu basini kokladi -yoo kokmuyorum dedi.
Inanirmisiniz ne hallere dustum yaKabullenmiyor. Aksine inkar ediyor. Nerdeyse bana aticak.
Dun aksamdan beri hic konusmadik. Sonra bu sabah annem almis karsisina
-oglum senin agzin kokuyor dedi. Karin rahatsiz olur. Biraz dikkat et dedi.
Eminim o koku arkadasada gitti. Cunku oyle bir koku ki bayiltacak cinsten.
Bizim artik iliski namina hicbirseyimiz kalmadi.bu sabahtan beri bosanmak istedigi soyluyorum. Annem bana hak veriyor neyseki destekliyor beni. Konuyu acali 2 sene olmus hala degisen birsey yoksa bosanmada hayir vardir diye dusunuyorum.
Az once de benim icin adliyede bosanmanin onemi olmadigini kalpte biten sevgimi soyledim. Zira boyle bir omur dusunemiyorum.
Kendimi gördüm bı an. Ben cozum bulamadım inşallah sen bulursun. Allah yardımcımız olsun. Bir banyo olmaya bile usenen insanla nasıl ömür gecicek bilmiyorum. Sen buyuksun Allah'ımBdv icin actigim bir hesaptir.
Fikirlerinizi merak ediyorum.
31 yasinda esim var. 6 yillik evliyiz.Ayrintiya girmiycem 2 aile var esimin tarafindan gerisi hep yabanci.
Esim ben bir derdim oldugunda ne zaman anlatmaya kalksam kuser oturur. Ben soylenirim o kuser bu surekli boyledir. Duvara konussaydim dillenirdi. Ailesi cok yapti bana zamaninda 1 aylik evliyken kufur yedim kv den. Hemde benimle alakasi olmayan bir konuda sinirlenmisti onu sakinlestirmeye calisirken yedim kufurumu. Iste o gunden beri huzurumuz yok. Ben basladim kufur etti soyle dedi boyle dedi yasananlar katlandi olaylar cogaldi ben hep anlattim. O ise hep sustu kustu. Bir defa bile haklisin hayatim elimde geleni yapacagim demedi.Istedigi sey su ki ben boyle seylere kafami takmamaliymisim.
Yani diyor ki kufur ye ne yaparlarsa yapsinlar salla gitsin.
Ozet geciyorum bu birinci mevzu.
Ikincisi ise cok bakimsiz. Yani gecen bir konu gormustum "adam koyuyo" basligiyla ayni o mesele eksigi yok fazlasi var. Siz anlayin gerisini. Haftada 1 dus alir haftada 1 yikanir. Onuda cuma gunune denk getirir. Sonra benden koynuna girmemi bekler.
Ucuncu mevzu benim arkamda durmamasi yani;
Ben eger onunla ilgili veya ailesiyle ilgili bir fikir soylediysem onu hemen inkar eder. Yahu tamam diyorum. Buda benin fikrim. Hayir yanlis dusunuyosun diyor.
Aile ortaminda beni kucuk dusurucu seyler soyluyor. Firsatimi veriyor. Acigimi sunuyor onlara. Herkes karisini savunur sende beni yerin dibine sokuyosun derim. Sen yanlis anladin der.
BENI SAHIPLENMIYOR
Cocuklarimizla ilgilenmiyor. Egitici bilgiler ver derim pışpışlama konus bir harf ogret derim tamam der hicbirsey yapmaz. Eringecligin kitabini yazar.
Ve daha neler neler..
Suan ondan uzaktayim birkac gune gidicem yanina. Ama icimde 1 damla sevgi yok. Buzgibi oldu hislerim yok.
Ben resmen bir HIC ile evliyim. Ha var ha yok. Ne yapmaliyim.? Yoluna girermi bu evlilik?
Kendimi gördüm bı an. Ben cozum bulamadım inşallah sen bulursun. Allah yardımcımız olsun. Bir banyo olmaya bile usenen insanla nasıl ömür gecicek bilmiyorum. Sen buyuksun Allah'ım
Bir araştırma sonucunu okumuştum. Bebekken bakımı aksatilan, altı geç temizlenen, uzun süre banyo yaptirlimayan bebekler o kokulara alistiklari icin normal gelirmis..Aradan cok zaman gecmis. Ve biz hala bosanamadik. Aslinda ayri yasiyoruz suan. Ben Turkiyeye dondum. O yurt disinda calisiyor. En son 5 ay once gelmisti. Simdi yine burda. 2 haftaligina geldi ve bu sabah donuyor.
2 hafta zor dayandim. Bu defa anlattiklarima annem de sahit oldu.
Soyle anlatiym;
Dun bir arkadasimi ve cocuklarini alip bizim cocuklarla birlikte parka goturduk. Kapali mekanda masada otururken annem (esimin yaninda oturuyordu) birden yerini degistirdi bende esimin yanina gectim.
Aman Allah im o nasil bir koku. Esime caktirmadan sakiz verdim. Yok gecmiyo mumkun degil. Meger annem kokudan kacmis. Bana mesaj atiyo "kokuyo" diye. Sonunda anladi galiba masasini degistirdi esim. (Esim demek korkunc bir his)
Eve gelirken onu uyardim bu konuda sanki o degilmis gibi kabullenmedi. Ustunu basini kokladi -yoo kokmuyorum dedi.
Inanirmisiniz ne hallere dustum yaKabullenmiyor. Aksine inkar ediyor. Nerdeyse bana aticak.
Dun aksamdan beri hic konusmadik. Sonra bu sabah annem almis karsisina
-oglum senin agzin kokuyor dedi. Karin rahatsiz olur. Biraz dikkat et dedi.
Eminim o koku arkadasada gitti. Cunku oyle bir koku ki bayiltacak cinsten.
Bizim artik iliski namina hicbirseyimiz kalmadi.bu sabahtan beri bosanmak istedigi soyluyorum. Annem bana hak veriyor neyseki destekliyor beni. Konuyu acali 2 sene olmus hala degisen birsey yoksa bosanmada hayir vardir diye dusunuyorum.
Az once de benim icin adliyede bosanmanin onemi olmadigini kalpte biten sevgimi soyledim. Zira boyle bir omur dusunemiyorum.
2 sene cok uzun bir zaman. zaten karar vermişsiniz neyi bekliyorsunuz ki?
Bir araştırma sonucunu okumuştum. Bebekken bakımı aksatilan, altı geç temizlenen, uzun süre banyo yaptirlimayan bebekler o kokulara alistiklari icin normal gelirmis..
Benim eşim kv tek çocuğu...diğer çocukları hep bebekken öldüğü için eşimi de yıkamaya korkmuş..nisanli iken eşimin bir ay banyo yapmadigini hatırlıyorum ama hep hasta gezerdi, hastayim banyo yaparsam daha kötü olurum derdi...
İlk evlendiğimiz yıl haliyle fazla banyo yaptık ama eşim hasta olmadı ve şaşırdı...ben de ona açıkladim sürekli ve hala açıklıyorum.. banyo yapmadan kendisiyle sevisemeyecegimi, eğer istiyorsa banyo yapio yatağa girmesi gerektiğini, koktugunda insanların kendisinden uzajlasacagini ve tiksinecegini, sosyal çevresinin azalacağını vs vs.. neler anlattım neler...
Simdi sabah uyandığımda bir bakıyorum banyodan çıkmış, hayırdır diyorum,, terlemis kokmusum diyor.. şükürler olsun düzeldi...
Amin bende kara kara düşünüyom daha genciz nereye kadar boyleCok zor cok
Sevgi de kalmadi, saygi da. Sonumuz hayrolsun.
Yapmayan yapmio benim eşime arkadaşları bile dedi adam yine aynı ne yapsam bilmiom. Yatmak istemeyince tmm diyo gidiyo adam bı değişikBir araştırma sonucunu okumuştum. Bebekken bakımı aksatilan, altı geç temizlenen, uzun süre banyo yaptirlimayan bebekler o kokulara alistiklari icin normal gelirmis..
Benim eşim kv tek çocuğu...diğer çocukları hep bebekken öldüğü için eşimi de yıkamaya korkmuş..nisanli iken eşimin bir ay banyo yapmadigini hatırlıyorum ama hep hasta gezerdi, hastayim banyo yaparsam daha kötü olurum derdi...
İlk evlendiğimiz yıl haliyle fazla banyo yaptık ama eşim hasta olmadı ve şaşırdı...ben de ona açıkladim sürekli ve hala açıklıyorum.. banyo yapmadan kendisiyle sevisemeyecegimi, eğer istiyorsa banyo yapio yatağa girmesi gerektiğini, koktugunda insanların kendisinden uzajlasacagini ve tiksinecegini, sosyal çevresinin azalacağını vs vs.. neler anlattım neler...
Simdi sabah uyandığımda bir bakıyorum banyodan çıkmış, hayırdır diyorum,, terlemis kokmusum diyor.. şükürler olsun düzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?