"Koca" bir hic.

Bilmiyorum da,
Kararınız hayırlı olsun.

Umarim hayirlisi olur. Eminim cok zor bir surec beni bekliyor.Ama daha fazla ilerlemiyor.Yapmamiz gereken tek sey bu.Boyle bizede yazik cocuklarada.

Ha ha ha tabi ortalık dolu hemen boşasın gitsin bulsun bir tane hayat ne kadar kolay dimi

Arkanda en önemli destekcin ailen varsa hiç düşünme derim . Bence cekilmez yani tabi bir yuva kolaylıkla kurulmuyor ama böyle sebepler üst üste binince insanda sevgide kalmıyor. Şimdi bu durumda senin tek destekcin ailen olmalı onlar olmazsa tek başına çocuklarla zor bir hayat olabilir.

Aradan cok zaman gecmis. Ve biz hala bosanamadik. Aslinda ayri yasiyoruz suan. Ben Turkiyeye dondum. O yurt disinda calisiyor. En son 5 ay once gelmisti. Simdi yine burda. 2 haftaligina geldi ve bu sabah donuyor.

2 hafta zor dayandim. Bu defa anlattiklarima annem de sahit oldu.

Soyle anlatiym;

Dun bir arkadasimi ve cocuklarini alip bizim cocuklarla birlikte parka goturduk. Kapali mekanda masada otururken annem (esimin yaninda oturuyordu) birden yerini degistirdi bende esimin yanina gectim.

Aman Allah im o nasil bir koku. Esime caktirmadan sakiz verdim. Yok gecmiyo mumkun degil. Meger annem kokudan kacmis. Bana mesaj atiyo "kokuyo" diye. Sonunda anladi galiba masasini degistirdi esim. (Esim demek korkunc bir his)

Eve gelirken onu uyardim bu konuda sanki o degilmis gibi kabullenmedi. Ustunu basini kokladi -yoo kokmuyorum dedi.

Inanirmisiniz ne hallere dustum ya Kabullenmiyor. Aksine inkar ediyor. Nerdeyse bana aticak.

Dun aksamdan beri hic konusmadik. Sonra bu sabah annem almis karsisina

-oglum senin agzin kokuyor dedi. Karin rahatsiz olur. Biraz dikkat et dedi.

Eminim o koku arkadasada gitti. Cunku oyle bir koku ki bayiltacak cinsten.

Bizim artik iliski namina hicbirseyimiz kalmadi.bu sabahtan beri bosanmak istedigi soyluyorum. Annem bana hak veriyor neyseki destekliyor beni. Konuyu acali 2 sene olmus hala degisen birsey yoksa bosanmada hayir vardir diye dusunuyorum.

Az once de benim icin adliyede bosanmanin onemi olmadigini kalpte biten sevgimi soyledim. Zira boyle bir omur dusunemiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Zaten uzaklığa alışmış ve 2 haftaya zor dayandım raddesine gelmişsiniz çoktan bitmiş herşey.
Ağız kokusu :/ birşey diyemicem :/

Insan bazen öyle bir hale geliyor ki, kurtulmak istedikçe üzerine ölü toprağı atılıyor. Hala geç değil arkadaşım, sen elinden geleni yaptın. Allah yardımcın olsun.

Edit: Ilk konuna güncel sayfa numaralarını ekle istersen, yoksa yorumlar ilk konuya gelir.

Bence caba gostermeyin. Eger soguklugunuzu anlayip duzelmeye calismazsa zaten ugrasmaya da gerek yok demektir

Kendimi gördüm bı an. Ben cozum bulamadım inşallah sen bulursun. Allah yardımcımız olsun. Bir banyo olmaya bile usenen insanla nasıl ömür gecicek bilmiyorum. Sen buyuksun Allah'ım

Kendimi gördüm bı an. Ben cozum bulamadım inşallah sen bulursun. Allah yardımcımız olsun. Bir banyo olmaya bile usenen insanla nasıl ömür gecicek bilmiyorum. Sen buyuksun Allah'ım

Cok zor cok

Sevgi de kalmadi, saygi da. Sonumuz hayrolsun.

Çok geçmiş olsun valla boşa gitsin bişey kalmamış ortada kurtacak

Bir araştırma sonucunu okumuştum. Bebekken bakımı aksatilan, altı geç temizlenen, uzun süre banyo yaptirlimayan bebekler o kokulara alistiklari icin normal gelirmis..
Benim eşim kv tek çocuğu...diğer çocukları hep bebekken öldüğü için eşimi de yıkamaya korkmuş..nisanli iken eşimin bir ay banyo yapmadigini hatırlıyorum ama hep hasta gezerdi, hastayim banyo yaparsam daha kötü olurum derdi...
İlk evlendiğimiz yıl haliyle fazla banyo yaptık ama eşim hasta olmadı ve şaşırdı...ben de ona açıkladim sürekli ve hala açıklıyorum.. banyo yapmadan kendisiyle sevisemeyecegimi, eğer istiyorsa banyo yapio yatağa girmesi gerektiğini, koktugunda insanların kendisinden uzajlasacagini ve tiksinecegini, sosyal çevresinin azalacağını vs vs.. neler anlattım neler...
Simdi sabah uyandığımda bir bakıyorum banyodan çıkmış, hayırdır diyorum,, terlemis kokmusum diyor.. şükürler olsun düzeldi...

2 sene cok uzun bir zaman. zaten karar vermişsiniz neyi bekliyorsunuz ki?

Nelerle ugrastim bu 2 senede. Babami kaybettim. Ve her bosanmak istedigimde beni duzelecegine inandirdi. Ama asla caba sarfetmedi.

Sizin adiniza cok sevindim. En azindan soylediginizi anlayan dinleyen esiniz varmis.

Yapmayan yapmio benim eşime arkadaşları bile dedi adam yine aynı ne yapsam bilmiom. Yatmak istemeyince tmm diyo gidiyo adam bı değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…