- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Bilmiyorum bilmiyotum bilmiyotummm.basiretim baglanmis gibi.. peki ya sonra? Nasil hissederim acaba gercek anlamda? Pismanligim keskem olur mu? Neler olur cok dusuncedeyim. Herseyi gecelim artik zerre sicaklik duymuyorum. Oyle yitiriyor ki bu yaptiklariylaAnneniz babanız bir gün üzülür iki gün üzülür en fazla.
Ama siz evli kaldığınız sürece hergun mutsuz olacaksınız.
Önceki konularınızı da biliyorum.
Çocuğunuz yok, işiniz gücünüz var evli kalmanız için hiçbir bahaneniz yok.
Kendinize kıymet verin biraz, ne diye çekiyorsunuz bu adamın kahrını anlamıyorum ki?
İnan bana pişman olmazsın. Annemle babam ayrıldı ondan biliyorumBolm
Bilmiyorum bilmiyotum bilmiyotummm.basiretim baglanmis gibi.. peki ya sonra? Nasil hissederim acaba gercek anlamda? Pismanligim keskem olur mu? Neler olur cok dusuncedeyim. Herseyi gecelim artik zerre sicaklik duymuyorum. Oyle yitiriyor ki bu yaptiklariyla
Sonra psikolojik ve fiziksel şiddette uğramadığınız bir hayatınız olacak.Bolm
Bilmiyorum bilmiyotum bilmiyotummm.basiretim baglanmis gibi.. peki ya sonra? Nasil hissederim acaba gercek anlamda? Pismanligim keskem olur mu? Neler olur cok dusuncedeyim. Herseyi gecelim artik zerre sicaklik duymuyorum. Oyle yitiriyor ki bu yaptiklariyla
Inanin cokcokcok merak ediyorum. Boyyle hersey cok guzel gecinen cok guzel gecinen var mi??Böyle adamlar ne kadar çok
Kimsenin yaşantısı dört dörtlük değildir ama şu gözüne batma gibi size hakaret etmesini falan yakıştıramadımInanin cokcokcok merak ediyorum. Boyyle hersey cok guzel gecinen cok guzel gecinen var mi??
Elle tutulur bir dayanağıniz yok ki neyden pişman olacaksınız? Neyi kaybettiğiniz için pişman olacaksınız? Kaybedecekleriniz sizin huzurunuzdan çok mu önemli sankiBolm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?