- 20 Ocak 2010
- 48.248
- 184.125
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Yo onla da hep kavga ediyodu. Bbasi neyse kocam da o. Kadin kocasi oldugunde zerre aglamadi. Her kavgamizda sayip sovuyorum icimden olmus babasinaKendi annesi çok mu detayciymis acaba o zaman annesinin evine gitsin
Ya diyorum ki bir haftadir kenarda goruyorsun madem defteri ben kaldirmamisim cok mu zor senin kaldirman? Sen dikkat etmiyorsun ben etrafta bisey gorunce rahatsiz oluyorum dedikce takmiyosun beni. Umursasan onemsesen olmaz diye honkuruyorrrrBak karı koca çalışıyorsunuz neden ev isi tek senin sırtında ev işi onunda görevi kendini hirpalama Kendi yoluna bak davani aç kaçan rahat etsin
Babasiiiiiiiiiiii. Ah ne beddualar ediyirum icimden. Ayni babasi gibi anlatilnlara gore.. sevkatli iyi ama ayni zamanda deli.Değer görmediğiniz yerde durmayın kendinize yazık edersiniz. Yaşadığınız durum çok zor karar vermekte zorlanıyorsunuz böyle zamanlarsa insan kendiyle çelişiyor beynimiz oyun oynuyor sanki.
Onun ailesi bu durumları biliyor mu onlara anlatsanız bi yol yordam gösterseler. Ya da siz bi danışmana gidin yardım alın.
Bir de evlenmeden önce de böyle hakaret veya benzer davranışları oldu mu ? Öfkesine neden hakim olamıyor geçmişte bir şey mi yaşamış eşiniz ?
Bak canım sen ev hanımı değilsin çalışan bir kadınsın evin sorumluğunu tek başına alamazsın oda yapmak zorunda erkek diye totosunu serip TV izleyemezYa diyorum ki bir haftadir kenarda goruyorsun madem defteri ben kaldirmamisim cok mu zor senin kaldirman? Sen dikkat etmiyorsun ben etrafta bisey gorunce rahatsiz oluyorum dedikce takmiyosun beni. Umursasan onemsesen olmaz diye honkuruyorrrr
Sessizim. Sindim iyice... biliyorum bilerek yapiyor ama deliye vuruyor. Ve kendinj ispatlamak adina bu gibi durumda bana zarar verebilir. Vurur eder o suursuzlukla dusebilirim biyere carpabilriim. Olay kendini ispatlamak cunku. Tam bir eziklik. Cunku devamli insanlarin ona saygi duymasi icin zamaninda cabaladiguini vs soyluyor. Ama bunu bastirarak soylemek??? Devvamli saygi sayygiiii demekSanirim cok sessiz, alttan alan birisiniz. Bu durum esinize cesaret vermis. Bir iki bagirip sesinizi cikarsaniz susar. Takintiliysa kalksin kendi toplasin evi, ben takintiliyim sen toplayacaksin ne demek?
3 yil dolduYeni mi evlisiniz ?
Bana sanki bir terapist yardımı alsanız değişir birşeyler gibi geldi.
Başak Burcu mu esinizYo onla da hep kavga ediyodu. Bbasi neyse kocam da o. Kadin kocasi oldugunde zerre aglamadi. Her kavgamizda sayip sovuyorum icimden olmus babasina
Gerçekten bu kadar kötü bir adamdan ayrıldığınız için pişman olacağınızı mı düşünüyorsunuz.Pismanligim keskem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?