Koca dediğimiz kişi zamanla sever mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yil olmus bosuna beklemeyin adam karaktersizin teki neymia fedakarlik gorecekmis kendisi padisahin oglu heralde siz onun sevgisine layik olabilmek icin neler neler yapacaksinizda o sizi sevecek. Bunlar bahane adam sevmiyorsa sevmiyor bunun degisecegini sanmiyorum ama siz bunun onceden farkindaysaniz neden 3 yil neden cocuk? Hayatini adam beni sevsin diye anasina babasina ve kendisine hizmet ederek gecirirsin kusura bakma ama yine sevmez gozunde hizmetci olursun.

Zamanla sevebilirim diye evlenmiş malesef
Bekarken,gozüne hos gozukmussunuzdur,bekar azginligi diye bir durum var ,evlenince sorumluluk cocuk vs derken artik ilgisini cekmiyorsunuzdur ,olay bu
Esiniz iyi biri degil

Lütfen gururlu olmak için uğraşın. O adam için değil. Farkında mısınız sizi çıkarları için kullanıyor ve size şartlar sunarak güzel bir gelecek vaadediyor.

Seni üzmek istemem ama sevmez. Anca naısl olur sert yapcan kafana göre takılcan kaçan kovalanır hesabı, üstüne düşme

Sadece anne baba olsa iyi.kardeşlerden de çıkmak istmriyor
O insanlarında bir hayatları var kendisi bunun farkında değil mi?Herkes her an onu ağırlamaya mecbur mu?Lütfen “yeter ki beni sevsin” kafasına girmeyin.Bu kafaya girdiğiniz anda ortada “siz” diye bir kavram kalmaz.Eşinin boyunduruğu altında bir kadın kavramı başlar.Sevgi sizce her dediğinin yapılmasıyla oluşacak bir şey mi?Siz onu severken “şunu yaparsan severim” diye şartlar koşarak mı sevdiniz?Ya sevgi kararla oluşacak bir şey değil ki bence...Çocuğunuzu severken bir şeyleri yapmasını şart koşuyor musunuz?İkisi aynı şey değil demeyin o evlatsa diğeride o evladı size veren kişi,evladınızın annesi,eşiniz,yol arkadaşınız...Çok yanlış bir kafada kendisi.

sevgili konu sahibi;eşiniz ne yazık ki uyanık erkek türlerinden.eşim aileme köle olsun,çocuklarıma anne ,her fedakarlığı yapsın bende keyfime bakayım.
sakın tuzağa düşmeyin birde bu adamdan aşk filan beklemeyin gerçekçi olun hayat kısa.

bence hazır cocuk da kucuk çok dşünmeden boşanın şahsi tavsiyem sizin icin sevgi aşk bir yere kadar hele ki eşiniz sizi hic sevmemiş ne yazık ki mantık evliliği yapmasındaki sebep ne bilemem ama böyle bir adam için hayatınızı heba etmeyin başbaşa bişey yapmak iicin fedakarlık görmem lazm ne demek ya akıl alacak iş değil kullandırmayın kendinizi allah yolunuzu acık etsin

Ben sadece mutlu olmak istiyorum benim de ikinci evliliğim.ne yapayım nasıl davranayım ki iyi ve sağlam bir evliliğim olsun?siz söyleyin?

O soru evlenmeden önce sorulacaktı maalesef
Kaç yılda sevebilirmiş paşam bir tahmini var mı ?
Bu adam sizi açık ve net kullanıyor, duygularrınızla oynuyor
Ne sevgi ne evlilik böyle şeyler değil
Kurtulun bu adamdan

İçimdeki ses de aynen senin dediğini söylüyor.hata yaptım keşke beni sevmeyen hoşlantıyla yola çıkan bu adama hayatımı emanet etmeseydim.çok pişmanım
Bir de çocuk yapmışsınız ya, bari kendinizi sevdirince (!) yapsaydınız. Gerçi onu da beni sever belki, evlilik oturur diye düşünerek istemiş de olabilirsiniz bilemedim.

sız evlılıgı yanlıs anlamıssınız
ınsan karsılıklı begenır dusuncelerı olumlu olur sever guvenır oyle evlenır
evlendıkten sonra sevmek nedır kacıncı yuzyılda yasıyoruz ?

cok mu arıyorsunuz boyle adamları

Kk'daki konuları okudukça erkeklerden tiksiniyorum resmen. Yakında feminist olcem.
yok yok erkeklerle ılgısı yok akılla ılgısı var sankı kaç kaç varmıs gıbı evlenıyorlar sonra vay efendım neden mutsuzum
neden acaba ?

Sevmez yapmaz seni oynatmak için diyor bunları

Egonun da böylesi ...Sanki hayatta kalan son erkek.Onu haketmek için fedakarlıklar yapman gerekiyormus,k.cimin prensi. Ben olsam ilgilenmem bile,ne hali varsa görsün ,sevmiyorsan istemiyirsan bosanalim derim,bu psikolojik işkenceyi çekmem.Sevgi zaten böyle oluşan bir şey değil ki.bu olsa olsa minnettarlık olur.
Hayattan sevgi aşk anlamında bir ders aldiysam ,o da bir iliskiden vazgeçme gücün yoksa,ezildikce ezilirsin,sen terkedemezsen zamanında,o seni terkeder.

Sana karşı boş değilim diyordu.sevgi zamanla oluşur diyordu.direkt mantık evliliği yapıyorum dememişti.
Sizi kullanmak için ucu açık söylemlerde bulunmuş. üzüldüm size... bence aranızdaki şeyleri netleştirmelisiniz. Siz böyle alttan aldıkça daha kötü olur her şey.

Üzüldüm sizin adiniza. Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile gönlünüze göre versin Kac yasindasiniz? Birde esiniz eski esinden neden ayrilmis? Acaba eski esinden büyük hayal kirikligina ugradida simdi ise baglanmaktan korkuyor o sebeple size soguk davraniyor olabilirmiki...

Sevme yeteneği olmadığını nasıl anladınız?acaba sevdiği insanla evlenseydi ona böyle davranmaz mıydı acaba diye düşünüyorum.siz ne dersiniz?
İlk evliliği de muhtemelen bu yüzden bitmiş.
Eşinizin sizi sevmeye niyeti yok.
Bazı insanlar böyledir. Kendi anne baba ve kardeşlerinden ibarettir dünyası.
E sevişmeye, yemeğe, temizliğe kadın lazım. Bunun için evlenirler ve gittiği yere kadar gider onlar için.
Eşinize boşanmak istiyorum dediniz mi hiç?
Muhtemelen tamam diyecektir. Çünkü 3. bir kadınla evlenir bu kafadaki biri.

Yani mesele sizinle ilgili değil, siz isterseniz yere yatıp üstümden geç deyin, ayaklarını yıkayın yine değeriniz olmaz.
Çünkü kocanızın zaten gözünde yoksunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…