- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Ben sadece mutlu olmak istiyorum benim de ikinci evliliğim.ne yapayım nasıl davranayım ki iyi ve sağlam bir evliliğim olsun?siz söyleyin?
Canından can çıkararak en büyük fedakarlığı eşinin baba olmasını sağlamışsın bundan daha büyük ne yapman gerekiyor anlayamıyorum gerçekten ahhh erkeklerZaten her yaptığıma kusur buluyor.bakışları bile donuk soğuk.ben bunla nasıl evlendim der gibi.çok üzgünüm çok.benden fedakarlık gördükçe o da evlilik için emek harcayacakmış öyle diyor.o
Eski türk filmlerinden çok izlemiş galiba.Zaten her yaptığıma kusur buluyor.bakışları bile donuk soğuk.ben bunla nasıl evlendim der gibi.çok üzgünüm çok.benden fedakarlık gördükçe o da evlilik için emek harcayacakmış öyle diyor.o
Önce hak etmeniz, bu şerefe nail olmanız gerekiyor yani. İyi bir çocuk olursanız belki bir gün siz de Şirinler’i görebilirsiniz.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş
Sizden sizi sevmek ve evlilik oturmasi icin fedakarlık mi bekliyor? Siz FEDA edeceksiniz o KAR! . Evlilik karşılıklı alışveriş degil ki bu alışveriş olsa zararlı siz çıkıyorsunuz. Basta sevmeyen sonuna kadar sevmez. KENDINE BOS ZAMAN BULUR ISE SEVECEGI KISIYE SIZI DEGISIR. SIZ DE DE FEDANIZLA BASBASA KALIRSINIZ. Kocanız sizi oyalıyor. Sevmeyecek , evlilik yapmamış, niyeti yemeğini yapan , utusunu yapip evi temizleyen, ailesine işçi gibi saygı muamelesi gösteren bir hizmetli bulmuş. Daha iyisini bulana kadar sizinle idare eder BOSANMAYI DUSUNUYOR MUSUNUZ ?Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Aşk bitiyor. Bunu ben değil doktorlar söylüyor. Aşk dediğimiz şey biyokimyasalların zirvelerde seyretmesi. Ama sürekli aşkın peşinde koşmak uyuşturucu kullanmaktan ya da zevk veriyor diye çikolatalı kek yemekten farklı değil. Ne olur sonunda ölürsün ya da obez olursun. İnsanın amacı kaliteli bir hayat ise doğru sevgiyi bulmalı.Genel yargılar. Aşk bitmiyor sevgi de bitmiyor. Bitirenlerin sebebi başka çocuk ile hiç alakası yok. İttire ittire ilişki yaşıyor üstünü kapatıyorlar mutluluk pozları kesiyorlar. Bu curcunaya çocuk da gelince ittirecek takat de kalmıyor kopuyor. Nasıl başlarsa öyle devam eder. Çocuk birbirine aşık insanların sadece sevgisini pekiştirir.
Aşk bitiyor. Bunu ben değil doktorlar söylüyor. Aşk dediğimiz şey biyokimyasalların zirvelerde seyretmesi. Ama sürekli aşkın peşinde koşmak uyuşturucu kullanmaktan ya da zevk veriyor diye çikolatalı kek yemekten farklı değil. Ne olur sonunda ölürsün ya da obez olursun. İnsanın amacı kaliteli bir hayat ise doğru sevgiyi bulmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?