- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
Lafa bak ya fedakarlık yapınca sevecekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkın biyolojik süreci hakkında araştırma yaparsanız dediklerimi anlarsınız.Aşk ne tam olarak yani hangi doktorlar neyin açıklamasını yapıyor. Kimine göre aşk koşulsuz sevgi kimine göre her gün sevildiğini hissetmek kimine göre fedakarlık kimine göre o bu şu diye gidiyor.
Daha tanımı doğru düzgün yapılmayan herkese göre değişen bir duygu his artık neyse nasıl bitiyor veya nasıl bitmiyor. Tartışmaya açık bir konu da kesin genel yargılar olmaz.
Bence aşk ruh eşini bulduğunda hissettiğin herşeydir ve bir ömür de bitmez. Kaliteli sevgi de budur ötesi olamaz.
Çikolatalı kek tasviri ve obezite aşk peşinde koşmak olayını açıklamamla bağdaştıramadımAşkı yaşayan insan birşeyin peşinde koşma gereği duymuyordur ki. Onu yaşamayanlar yapıyordur ki zaten bunun sebebini de yazdım yukarda.
Öyle bir bilimsel dayanak yok.Aşkın biyolojik süreci hakkında araştırma yaparsanız dediklerimi anlarsınız.
Bu adam değişmez. Adam değil pardon. Basindan beri oturmayan iliski tek tarafli caba ile oturmaz. Esiniz bencil ve aileci bunalri gozden gecirin. Kendi ayaklarınız ustunde duraniliyorsunuz ezdirmeyin kendinzii tavrinizi koyun.Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Madem evliliğiniz daha oturmamış keşke hemen çocuk yapmasaydınız biraz daha zaman verseydiniz.Kendisi sizi resmen yönetmek istiyor hatta bunu başarıyor da..Evlilik onun ana babasının evinde nasıl oturacakmış?Ana babanın-kayınvalide kayınpederin yanında evliliğiz nasıl ilerleme kaydedecekmiş?Yani bu tarz dertleri burada genellikle yaş aralığı 18-22 olan genç kızlarımız sevgilileri için açıyor çoğu kişide seni istemeyen için sen neden uğraşıyorsun? diye yorum yazıyor,fakat burada 3 yıllık bir evlilikten ve çocuktan bahsediyoruz...Bir evlilikte,ilişkide,arkadaşlıkta karşılıklı fedakarlıklarla yürür üstelik.Sadece sizin taviz(kendisinin fedakarlık dediği şeyler basbayağı taviz çünkü) vermelerinizle olacak iş değil...Zor...Hakkınızda hayırlısı olsun...Merhabalar arkadaşlar.eşimle 3 yıllık evliyim bir buçuk yaşında bir çocuğum var.eşimle sorunlar yaşıyoruz internette dolaşırken burada yazılanları okudum ve bana da bir fikir verebileceğinizi düşünerek buraya yazmak istedim.
Eşimle arkadaşlar aracılığıyla tanıştık.ben onu sevdim ama o mantık evliliği yapmış.hoşlantıyla yola çıkmış zamanla severim diye düşünmüş.
Evde bana çok ilgisiz işi gereği sürekli bilgisayar başında.gece saat 2 den önce yatmıyor.
Ben mesela yatakta ona sarılıyorum o sırtını dönüp yatıyor.neden böyle yapıyorsun diyorum.zamanla benden fedakarlık gördükçe beni sevecekmiş.mesela ailesine çok düşkün.sürekli onlara gitmek ister.gidelim orda zaman geçirelim evliliğimiz otursun diyor.tamam gidelim de başbaşa da bişeyler yapalım.işte başbaşa planlar yapmak için öncelikle benden fedakarlıklar görecekmiş vs. Ya bu arada ben ev işidir çocuktur dışarda çalışmaktır vs çok yoruluyorum.tüm işleri bir arada yürütemiyorm asla yardım etmez.iki çocuğu oyalar hepsi bu.ve beni suçlar bir çocukla rezil oldun beceriksizsin vs.diye.
Şimdi siz tecrübeli hanımlara sormak istiyorum.evlilik zamabla mı oturur bu adam zamanla beni sevrr mi? Ailesiyle daha çok vakit geçirsek ev işidir vs beklentilerini daha iyi yapsam ve benden fedakarlıklar gördükçe o da beni sever mi dediklerimi yapar mı?ne tavsiye verebilirrsiniz bana?
Sevme yeteneği olmadığını nasıl anladınız?acaba sevdiği insanla evlenseydi ona böyle davranmaz mıydı acaba diye düşünüyorum.siz ne dersiniz?Sevme yeteneği olduğunu düşünmüyorum keşke çocuk yapmasaydın ilk karısına da böyle mal gibi davranmıştır. Hadi ilk hatanı yaptın madem zekan yok niye 2. evliliğinin yapıp insanları kandırırsın. O adam için değil kendiniz için yaşayın Gül geç dediklerine sinir bozucu biri ayrıca
Adamın cümleleri normal gelmedi sevgi zaten öyle birşey değil siz çocuğunuzu şart koşarak sevseniz bu onu mutsuz eder.Sevme yeteneği olmadığını nasıl anladınız?acaba sevdiği insanla evlenseydi ona böyle davranmaz mıydı acaba diye düşünüyorum.siz ne dersiniz?
Sadece anne baba olsa iyi.kardeşlerden de çıkmak istmriyorMadem evliliğiniz daha oturmamış keşke hemen çocuk yapmasaydınız biraz daha zaman verseydiniz.Kendisi sizi resmen yönetmek istiyor hatta bunu başarıyor da..Evlilik onun ana babasının evinde nasıl oturacakmış?Ana babanın-kayınvalide kayınpederin yanında evliliğiz nasıl ilerleme kaydedecekmiş?Yani bu tarz dertleri burada genellikle yaş aralığı 18-22 olan genç kızlarımız sevgilileri için açıyor çoğu kişide seni istemeyen için sen neden uğraşıyorsun? diye yorum yazıyor,fakat burada 3 yıllık bir evlilikten ve çocuktan bahsediyoruz...Bir evlilikte,ilişkide,arkadaşlıkta karşılıklı fedakarlıklarla yürür üstelik.Sadece sizin taviz(kendisinin fedakarlık dediği şeyler basbayağı taviz çünkü) vermelerinizle olacak iş değil...Zor...Hakkınızda hayırlısı olsun...